Alla inlägg under december 2011

Av csa - 23 december 2011 21:34

Ja...jag är lite "stympad" sen igår, men ska väl försöka få ner några rader iaf.


Igår åkte vi och handlade alla julklappar. Satt uppe till halv 2 i morse och slog in dem och jag hoppas verkligen tjejerna blir nöjda och glada över dem alla.

Det är ju för dem allt liksom är. Jag skulle själv vilja ta en sista-minuten och dra så långt bort det bara går just nu. Men...


Sitter och väntar på att de små ska lyckas somna, så "tomten" får vara här och lägga klapparna under granen. Det är alltid det sista vi gör innan vi går och lägger oss. Och VARJE julaftonsmorgon så kan inte de små fatta HUUUUR???? han lyckas smita in och lägga dem där????  utan att ens hundarna säger till att han varit inomhus??   

Det är väl lika bra att njuta så länge de har hoppet uppe om både tomte och jul.

Vi hade faktiskt en rolig dialog här tidigare under kvällen. Mest för mysfaktorn, så eldade vi i kaminen. Tjejerna insåg innan badet att vi absolut inte fick glömma att släcka elden innan vi gick och la oss.

Varför?

För att de inte ville vara de skyldiga för att tomten skulle behöva åka runt i hela världen och lämna ut julklappar med brända skinkor efter att ha rasat ner i våran skorsten!   

Underbara barn med ännu underbarare tankar!!  


Själv hade jag hela julen framför mig med hopp om en God sådan. Vilka jag skulle fira med var klart, vart vi skulle vara var, när och hur, också spikat och det var bara varmt inombords med detta i tanken.

Men så kom det ett STORT MEN sent igår... Är uppriktigt berövad just nu, utan att överdriva.


Det är iofs ingen chock att inte ens denna dagen skulle få bli som jag hade hoppats på. Tycker hela jävla året (med undantag såklart) varit skit i mångt och massor på ren svenska.

Djävulen har ett gott öga till mig och Gud har glömt mig för länge sen brukar jag skojja om. Börjar fan tro på det mer och mer som sant och inget skämt längre.


Det värsta av allt är att jag miste min hund i år. Livet går liksom inte i samma takt framåt längre. Många tårar än idag. Flera månader efter den där dagen han försvann...

Jag saknar orden. Har bara ont och tomt inombords. Hade nu om någongång verkligen behövt honom. Han förstod ALLTID mig och mitt bästa. Han var en del av mig. Han var fan som mitt sjätte sinne.


Ska nu ta och dricka lite julmust, ta lite glögg och en skinkmacka och kolla/lyssna på Bingolotto och njuta i min sambos sällskap. I hemmets lugna vrå där bara VI bor och ingen har något här att göra eller kan störa om jag vägrar öppna dörren.

K och mina döttrar är det bästa jag har, samt (o)djuren då. Tänk om man bara fick vara med dem...tänk om jag vetat om...då hade jag fått den jul jag velat ha i år.  


Det är tråkigt att känna sig snuvad på all respekt och fina hopp, det måste jag säga. Får gensvar som om Jag är den felande länken. *suckar djupt*. Det enda jag begär är att få slippa. Inte ens det får jag.

Det kan inte behöva vara så här orättvist jämt? Jag tycker jag förtjänar bättre...

Men jag har iaf bestämt mig. Nästa jul kommer inga överraskningar!!!! Julafton 2012 ska spikas senaste nästa år i september. Basta!!


Önskar alla Er en GOD JUL och en afton ni förtjänar och vill ha. Kram fina läsare.


Av csa - 21 december 2011 23:43

  Slut på arbetsveckan!!!

5 dagars ledighet väntar...och en liten julafton någonstans i mitten också. Inte alla veckor som ser så fina ut inte.

Men helt ärligt...vart sjutton tog det här året vägen?? Och framför allt...vart tog december vägen?? Skumt när månader liksom går en förbi...


Ja, det känns bra jäkla skönt det här och just nu iaf.

Även om jag knappt ens har börjat köpa julklappar. Det enda som gnager mig lite om man tänker på lugn och ro-känslan. Men imorgon så ska det påbörjas en klappjakt utan dess like och jag hoppas innerligt att vi blir klara också! För när ska vi annars bli det kan man undra?    


Inte så mycket mer att orda om idag. Det är snart midnatt ju.

Det är bara fridfullt skönt att kunna slöglo på teven precis hur länge jag vill idag. Och om jag somnar i soffan så lär ingen "ge mig sparken" för det heller.

Egentid inför juletid. Rätt fina grejjer det.


Av csa - 20 december 2011 18:20

Yiipii!! Imorgon kl 16 (senast) går jag på "jullov"!!   

Obeskrivligt, underbar känsla. Även om jag fortfarande letar efter julkänslan i varje vrå...


Har nu jobbat 2 dagar och genom att ta det så lugnt jag bara klarar av och "poffar" i inhalatorn emellanåt, så funkar det!
På julafton ska jag sluta med de flesta medicinerna och hoppas då få vara FRISK i minst 3 ÅR framåt. Därefter kanske det kan vara lite "skönt" med en liiiiten febertopp på 37,2 för att ligga nerbäddad två dagar?!   Men annars är det nog nu.

Egentligen så tror jag att det funkar bäst att jobba för att jag får träffa mina underbara jobbarkompisar igen. Mina 3   :ar  (och en och annan go grabbhalva med faktiskt)!!   Men i huvudsak gör L, E och M livet lite lättare att andas. Så är det bara.

Men är iaf stolt över att jag kraxat mig dit i snart 3 dagar. Det vart bra med mjukstart. Dock är inte alla kollegor eniga med mig. Fick tillsägelse idag:

-Och du gör här idag vaddå??? GÅ HEM OCH BLI FRISK!!

Nåja...jag lever ju! "Så länge jag andas så finns det lite mera av Mig!"


L kan för övrigt sluta åka bort och stanna hos mig VARJE vecka framöver. Need to practis my Prio - ALOT!!! tror jag. Då behöver jag hjälpfröken precis vid min sida 7-16!!   


Ev. så ska jag på kurs i en vecka strax efter jul. Men det svänger fort i branschen så...först var det v. 2 och just nu vet jag ingenting om när och hur?!   Men bara resesällskapet är okej så ska jag nog genomlida det också.


Men det är då.

Och nu är nu...kvällsbestyr...sen en dusch...sen soffan mot Gonatt och morgondagens "fredag".  




Av csa - 18 december 2011 22:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av csa - 17 december 2011 22:49

Sedär. Det hände lite idag också.


Kört bil. Har inte hänt på typ 2 veckor. Jag kom ihåg vart ratten och gaspedalen satt. Så nu är vägarna farliga igen.   


Bosse har idag varit nåt av Sveriges skitblötaste hundar. Jobbigt att vara lydig. Och vilket väder att vara lydig i då. Snöggel typ hela dagen.   


Vart är mina vinterskor??? (Påminnelse till mig själv: Äger inga.  )

Eller fodrade gummibubblor kanske är mer värt spenderat??

Fy fan va allt ska vara onödigt dyrt. Eller så är det väl bara så att man har inte jobbet med rätt lön bara?

Ska nog göra nåt åt det...


En jacka blev det idag. Ville ha en svart. Didriksson.


 
Typ en sån här.


Ibland är det ju bra med fejjan. Ett klick på "gilla" och så kan man handla en jacka för 50%. Tack. Min plånbok gillar själva procentsatsen, men mkt slantar iaf enligt mig. Men den är provad och var varm och go. Får man vara nöjd med.


Å så var vi till mor & far en sväng. Skulle ju sno en gran där. Gjort. Nu är den klädd också. Iaf påbörjat klädd. Vill ha mera vitt i den bara. Check for tomorrow.


Nu blir det gonattfilm. I saw the devil. Låter som en film i min smak. Gissar att sambon går och lägger sig. Klent virke i honom.  


Av csa - 17 december 2011 12:50

...fniss, fniss...


Den felaktiga mobil-utredningen gick av stapeln igår. Via telefon skulle då rätt bli rätt till sist. När mobilen (som jag inte fått) skulle "tecknas" för mig så blev det ju en inspelning av "avtalet". En trygghet för båda parter, som de väl påtalade både en och flera gånger för mig.

Igår så skulle då avtalet lyssnas på, för att rätta till vem som uppfattat vad, fel. 

Men hoppsan?! Inspelningen borta?!  


Kan det helt enkelt vara så att de gjort en rövare genom att skicka fel mobil hit, hoppades på att vi inget skulle märka...och så levde vi alla lyckliga i alla våra mobildagar?
Jag tror nåt sånt. Helt ärligt så vacklar jag över vilken modell som lästes upp. Ni vet. Ju mer man tänker på vad som sagts... Men jag har inte för mig att jag hörde...Plus i namnet. Vilket modellen jag fick var. Men jag kan ha fel.

Men eftersom De inte verkar hitta inspelningen så kan man ju stå på sig.   


De bad om ursäkt. Emballage väntas så vi kan skicka tillbaka den mobilen jag fick fel. Sen ska nytt "avtal" göras om med inspelning (såklart, tryggheten vettni...hehe...) och så ska då rätt mobil dyka upp inom snara veckan.


Har inte sett slutet på detta än, men...det är lätt roande att de vill ha inspelningar för att teckna avtal, och så när avtalet ska lyssnas på så finns det inte längre.   
Iofs är ju "min historia" trevligare än de som varit i media i det sista. Folk som blir inspelade och så klipper försäljaren ihop inspelningen som passar företagen bäst. Och vips står en stackare med tusentals kronor i faktura på nåt de egentligen inte alls velat ha.

Tragiskt. Hur kan det inte finnas en lag mot sånt???


Av csa - 16 december 2011 23:52

Även om det (kanske) föga märks här så ofta så har hundar en stooor plats för mig. Enligt mig så ligger det en hel del i detta...


 


Men...vad är det som händer?

På alltför kort tid så försvinner de. För att bara räkna upp några i bekantskapen, så blöder det alltför många hjärtan nu, på alltför kort tid.
Några jag kommer på rakt av.

Å, L, A, A, C, L, J, A-S, M, L, M, M, S, I, L, I, J...(skriver inte ut namnen för de kanske inte samtycker att bli nämnda här) Och alla dessa är inom ett ynka år!!


...och inte alls att förglömma mitt eget brustna hjärta som ALDRIG kommer läka. Jag kan inte ens se bilder än idag på MIN kille utan att tårarna rinner i floder.

Det är förfärligt, på riktigt.

Hemskt.

Ont.

Och jag må hända vara neggo, men jag ser inte DET längre. Jag ser inte de där hundarna som fanns, idag. Jag är ledsen, men så känner jag. Jag gillar mina hundar, det är inte det och så, men...nej...de är inte i samma ens nära. Inga är. För min smak.


Trist bara det.

Skänker idag en tanke till de "mina" som förlorat sin bästa fyrfota vän.


 

Av csa - 16 december 2011 16:15

...(s)kippar julbordet idag. Kan inte, en anledning om någon. Sambon kommer ju inte hem förrän närmare 16:30 och då ska jag ju vara där så...nepp. Bespar dem. Ida har fortfarande feber och nu också lagt till med en hosta jag inte önskar någon. Vet nog vad den kommer innebära för lillan. En annan hostar ju ff...   

...(s)-valpen är lika söt idag som igår...*suckar djupt trånande*.

...(s)offor har varit på kiket idag. Man måste ju roa sig när inget på tv:n behagar. Hittat flera olika jag gillar.


   

Dugliga


 

Typ KÄR i den här


 

Saknar att ha en fotölj också...


   
...om jag bara skaffade en sån här mindre mysmodell...så skulle både en soffa och fotölj få plats   


Dock är det ju inget fel på den soffan vi har. (Lite attans då!!  ) Så det är väl bara att drömma vidare till större tider. För större ska de bli, nån dag.


...(s)kulle vilja åka till Ikea, eller nåt. Har inte varit utanför tomten på snart 2 veckor. Nu har ju varken hälsan eller orken funnits för att ränna iväg heller. Men jag måste ta mig ut i helgen känner jag.

Det fattas mig saker!!

Imorgon blir det hundträning för husse iaf. Något sugen på att hänga på för lite lydnadsträning. För länge sen. Kliar lite i sinnet måste erkännas. Men om lungorna orkar med det samma kan jag inte intyga. Träl... Behöver ju också barnvakt om så är fallet. Vem vill sitta med en sjukling och en nu inne-i-dryg-åldern? Barn är härliga men inte alla gånger o-besvärliga.


...(s)läpa hem en gran i helgen blir det iaf. I år kör vi icke-äkta-modellen. Vill dock hitta lite nytt pynt till den. Ikea kan ju kanske hjälpa till med sånt?! Vitt pynt ska de vara. Rött har jag redan. Vita kulor...vackert vore!!


...(s)kulle behöva ta igen julklappshandlingen som blivit totalt undanstucken nu i ett par veckor för att vi legat däckade. Paniken är inte här ännu...men fasen inte långt bort...  Tur att de viktigaste redan är handlade. Ska bli så kul att se de stora, tindrande ögonen på tjejerna när de inser att deras "högsta" drömmar blivit besannade.    Dock ingen Sivavva åt Hannah. Hoppas hon kommer över det.


...(s)ka sippa lite kaffe nu.


Trevlig fredagskväll på Er.


 

  

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards