Direktlänk till inlägg 23 juni 2013

Provklar

Av csa - 23 juni 2013 21:51

Så var det riktig söndag även för mig.

Jösses 3 veckor har gått!!   Vart gick de åt?

Mycket tristess. En hel del sol. Men ännu mer besvärlig än trevlig...


Nu ska jag inte klappa mig på bröstet och kalla mig varken "frisk" eller superhero men....jag säger som så. Jag ska göra ett Prov. Går det inte så bra som jag hoppas så ska jag INTE vara dum i hela huvudet utan helt enkelt erkänna mig besegrad och inte redo för att vara arbetsför.

Men envis som man är...

En sommar spoilerade jag min semester genom att vara sjuk och INTE sjukskriva mig. Det var då fan första och sista gången jag var så klantig.

Som den gången...att vara stillasittande i veckor är fan inge semester!!! Det var hemskt. 


Och så längtar jag efter några!!! Nån normal, trevlig, gullig, rolig, glad, vän... DET har jag längtat efter att förgylla mina dagar med. Eijlert not included...attans. Tar henne privat bara sen liksom. Allt går att lösa!!   

Måtte detta gå bra!! Tänker varken ropa hej eller bu. 


Dagen har varit både barn- och sambolös mestadels. Men jag fick iaf ha ett barn hemma och kompisen Nikita dök upp mitt på dagen.  

Vi var till Köping en sväng och fick ett slags liveshow á la 112 utanför McD.

Nåt hade väl puckot gjort. Att stå och slå ut med armarna och i andra andningen flina åt sina lika "coola" kompisar bakom sig är väl inte direkt sunt ställt i kanoten va?!

Plocka in sånt där pack. Och ge dem en enkel biljett... Save money åt skattebetalarna.  


Hörde på olika vis att lilla Hålan varit strömlöst idag. I omgångar och timmar!!?? Undra va det var då?? Ännu mer chockerande är väl att här hemma har tvättmaskinen gått hela dagen och lampor, tv och allt har fungerat klanderfritt. Det var nog nästan Trisslottskänsla över detta. Har väl aldrig hänt att VI ute på vischan klarat oss från ett strömavbrott??

Ja, det var skumt!

Men skönt! När andra hade FBstatusar om att de ville ha ljus och mat...ja då stod vi i varma duschen i omgångar och njöt i väntan på att middagen skulle puttra klart på spisen.    Var ju knappt så man vågade knysta sånt "lyx" i stundens hetta...hehe...


Nu är väskan packad. Och bannemej om jag inte ska gå och faktiskt lägga mig. Jag är TRÖTT!!!   Och en stunds Kallentoft borde göra så dessa gröngula slår igen snabbt. Det vore toppen!!!

Pling i klockan...5...!! Shit de ÄR tidigt det!! Hade jag nästan förträngt... 


Men veckan som kommer har så mkt gobitar i sig att jag tror den kommer gå till historierna!! Tjejmys....massa mys...lite skvaller...tissel å tassel...övernattningar...och vips så är det helg imorgon redan???   

Och dessutom ska det väl skölja ner en del regn i veckan. Solstolen kommer inte ens behöva sakna mig!!   

Nu har vi koll på läget va? Hehe...älle!!   


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards