Alla inlägg den 21 april 2013

Av csa - 21 april 2013 21:57

Den här helgen går till historierna över batteriladdning!! Tack!!

Det har varit sol, massor har hunnits med, barn å hund nöjda, vi väldigt nöjda, god mat...nyp mig!!


Idag startade jag mitt "lilla" pussel... Det har aldrig varit min starka sida. Men på nåt vis så blir det förhoppningsvis klart och dugligt. Vi får ´la se va framtiden tycker, helt enkelt.  


 

De har varit med förr men jag gillar dem för mkt för att göra mig av med dem.

Ny plats in progress istället.   


De övriga i familjen kasta pil medans jag pusslade.

Somliga mer engagerade. Andra har en mer avslappnad inställning.   


 


Precis när jag nästan var på hugget som mest, blev det dags att byta om för innebandyavslutningen. Självklart skulle vi tappra föräldrar få "på moppo" av våra små. Kan säga att det hade varit lite extra gott att få göra mål på deras målis idag.   Nära va jag, men han hade lite för långa fingertoppar, den där sambon. Måtte någon ha tagit kort på honom in action!!! Vi föräldrar hade iaf väldigt roligt åt "stålmannen". Trodde ett tag att jag skulle behöva köpa stället han knöat ner sig i. Ni borde varit med och sett detta!!   

Hannah gjorde dessutom mål när mamma va Back. Gissa om jag får äta detta ett tag framöver!!   


Efteråt var med fika och mysigt på alla vis. Många föräldrar och glada barn i en salig blandning. Tack Carola för att du är en supertränare som lägger ner sån energi i detta!!!!   

Hannah var lite ledsen i ögat över att det va slut... Men vi får försöka hitta på nåt annat skojigt tills det drar igång i höst igen. Men hon verkligen älskar detta och sina lagkamrater, så vad ska kunna kompensera nåt som är Bästaste Grejjen?!   


Hem kom vi till sist och jag fick en snilleidé som skulle gynna hela familjen.

Väldigt ute i sista minutrarna, men vi chansade på att hinna innan stängningen. 4 cyklar och en lycklig vovve drog mot Åsby Trädgård. Ida trodde vi skämtade när vi skulle cykla sååå långt?!??? (Bekväm dam den där...  ) Men det gick ju galant! Medans K va inne och handlade så vattnade vi Bosse och avhandlade det mesta av tankar och tycken och varför mopeder luktar illa. (???)


Hemfärden var nog tyngst för mig. Cykeln överlastad med penséer och en jordsäck på pakethållaren. Dagens fyspass avklarat.

Men med solen och familjen som sällskap så mår man inte tokigt alls.


Livet på landet   


Blommorna hamnade i både krukor och "annat"  . Ungarna for iväg på cyklarna till kompisar. Middagen inhandlades, kom hem, blev till och åts upp av ALLA... Nyp mig igen!!


Ja, vi har haft en jättemysig helg!! Misstänker att det inte kan misstolkas av mina rader, nej.

Mycket vill ha mer så några dagar till av sånt här skulle inte göra ont. Om bara den där miljarden kunde dyka upp från himlen så ska vi nog göra detta till ett sant vardagsnöje utan problem.   


Nu är vovven kvällspromenerad och matten trött.

Nattinatt!!!


 

En gammal grill + vita och blå blommor = Hyvä Suomi!!

  


Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards