Alla inlägg den 30 april 2013

Av csa - 30 april 2013 23:00

 9:30 steg Hannah upp idag!!  Härlig känsla i mig med att hon fick sova ut!!


Sen for vi till Åsby och möttes av Carola och prinsarna. Fikade, ögonshoppade och djuren (kaninerna) fick påhälsningar i flera omgångar. Jag hittade en favvis. Undra om nån märker om jag lånar den...på ombestämd tid?  

Hannah har också hittat på ett nytt sätt att ragga killar. Man stänger in dem i hundburen i skuffen!!!   Smart tjej!!!

Tack för daten!!


Hem å fixade lite...tog promenad (förbannade knät bråkar idag igen!!)...åt grillat...och tog ännu en promenad ner till brasan. Som Nina sa: "Dags för Bysammanträde...va har hänt sen förra året?"   

Det avhandlades en hel del Byskvaller som hör till. Vem har hittat nån ny...är den godkänd?   ...vem har gjort vad sen sist...vad händer här näst vi inte ska gilla...Vart är Lucia å Snorkfröken?...skolbusschaufförens IQ...katterna i krokarna dör som flugor pga härjande kattparvo just nu...sensationen över att SnigelG kom innan elden hade hunnit slocknat...ja. Vi kom igenom det mesta!!

Kvällens Snackis. Varför släpper X ut sin son i SHORTS OCH T-SHIRT!!!    för att titta på brasan när vuxna män står i toppluva och trots vinterklädnad, huttrar? Kanske för att det är KALLT ute??!

Ja...det kan man undra. Nån som är sugen på VAB eller är man bara helt dum i hela huvudet som släpper ut sin unge så? Det sistnämnda röstar jag för.

Barnen eldade hejdlöst allt de bara kom över!! och grillade marshmallows (stavning???) Tjejerna luktade inte mumma när vi äntligen kom hem så det blev en mindre sanering av dem. Kolsvarta var bara förnamnet!! X-antal stickor plockades relativt ENKELT!!!! ut på Hannah.   Stick-sprut-hysterisk som hon är tog hela proceduren bra måste jag säga.


Trots brasa och förfriskningar...det var svinkallt!! Bara 4 grader när vi kom hem. Smart drag att inte lagt undan höstjackan än, för den satt inte ivägen.


Nu DUSCH och upptining. Somna i soffan sen...tja...det kan nog hända...  


Härliga ledighet!!!


Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards