Alla inlägg den 16 september 2014

Av csa - 16 september 2014 22:57

Vilket uppvaknande jag fick idag på vägen till jobbet.

Från ingenstans står det plötsligt en väääldigt mörkhyad kille med luvjacka (luvan uppdragen dessutom) nästan i min fil på en 100-sträcka och viftar med armen nästan framför min vindruta!!!    Shit va rädd jag blev!! Idioten (kan inte kalla honom för något bättre) hade dessutom beige jacka på sig...och en bakgrund av åkermark - gissa hur bra han INTE syntes!!!

Blev så jäkla arg, när chocken la sig, så hade jag verkligen kört på fanskapet...och han hade överlevt...så hade jag nog hoppat ur bilen och slagit ihjäl honom!!!! Där hans bil tydligen stannat stod det ju redan en till bil OCH en till kille! Det kan ju omöjligt vara så att båda bilarna dött samtidigt på samma ställe liksom??! 

Hela alltet kändes jäkligt skumt...och jag hade hur som inte stannat om jag hade sett honom i tid, och inte när jag nästan körde över karln!!


Pigg, pga ovanstående happening, kom jag iaf fram till jobbet och tog min kaffe innan klockan slog arbetstid. Och sen var det BSR med Lasse på schemat. Vi hittade lite men mest är jag faktiskt väldigt nöjd med läget just nu. Det har blivit sååå mkt bättre på dessa 5 åren. Även om jag under dagen gick under namnet Miljö-Hitler.   Det är bra det. De ska veta att jag är en nagel i ögat som det inte kan förbigå hur gärna de än vill. Hehehe.... I am The Boss liksom!!   

Fick även höra om en ny idé som jag faktiskt godkände som SO. Saknar min Lola dock...men hon får väl klappa till mig om jag lovat nåt ofog nu   

Tycker iaf att omdirigeringen blir MYCKET bättre än vad den nu är. Har aldrig gillat den nuvarande. 


Kom hem. Gosa med tjejerna, vilade en bra stund och så hängde jag på till innebandyträningen. Men hade mina gossar med mig för jag fick ett infall om att jag ville stilla min nyfikenhet om hur lång tid det skulle ta att gå hem därifrån. Enligt Maps var sträckan 7,2 härifrån dit...och av den mycket underliga anledningen så skulle samma sträcka, fast från andra hållet, bli 7,8???

Det är inte den mest skojiga biten att gå (jag gillar att låta mina vovvar vara lösa) men man får ju inte ha lösa vovvar inom tätbebyggt område sååå... Vi genade iaf över Skantzen så vi fick se något fint. Hoffa hittade de uuuunderbara Kanadagässen.   Denna vovven alltså. Han pratar med dem! Liksom humm-hummar och gör blandade glädjeskutt i ren lycka över dem. Bosses min...obetalbar..."Matte...alltså när ska han växa upp???"   Men vidare kom vi faktiskt till slut när han hade tittat klart på dem. Ett kort stopp för tassdoppande och slurk i kanalen. 

Efter ca 1,5 timme var vi hemma igen.

Enligt min gps-räknare så hade vi då gått 7,25 km. Tänkte, att jag har nu sparat 0,5 km på att gå istället för att åka bil. Hehe... Men jag kollade ju faktiskt bara texten och inte kartan så noggrannt. NU fick jag faktiskt se att man kan byta layout på den och när jag fick dit en mer terrängvisande så fick jag se att jag har nog gått längre. Den hade av en anledning inte börjat räkna förrän vid järnvägen. Och varför därifrån kan man undra???? Hur som. Vi fick en skön, solig, het promenad. Sträckan är väl inte det viktigaste mer än hur lång tid den tog utifall man vill planera in någon mer tisdagslunk när vi endå har en bil downtown liksom. 


"-Kolla då Bosse!! De är ju sånna där ascoola fåglar typ överallt här!!!!"   


 

..om Bosse hade haft en tankebubbla:

"-....SUCK!!!!!...Ja Ja Ja!!!! Jag HAR sett dem...både idag och en miljon gånger tidigare...och jag har aldrig gått i taken av dem tidigare...och det lär inte hända idag heller. KAN VI BARA GÅ VIDARE NU????"   


Doris har fått cykla och skogsjogga och Tessi har haft skogsrejs. Så vi har nöjda vovvar även idag. 

Imorgon bör man kanske ta och fundera på helgen... Lika bra. Veckan går så hiskeligt fort!!


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2014 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards