Alla inlägg den 17 september 2014

Av csa - 17 september 2014 22:59

Another day with good memories. Börjar ju bli bortskämd med att inget ofog händer...   Är så nöjd! Sååå nöjd!!!  

Satt på eftermiddagen och kammade igenom hela Bosse i solen. Så härligt väder nu - dag efter dag!!!    Njuter i fulla drag. Det kommer ju sämre tider att svära över... Och de ynka 3 graderna imorse va rätt onödigt få kan jag tycka. Fryslorten har talat. 


Igår var det säsongsstart för Hannahs innebandy.

Idag Idas. Den här innebandyknäppa mamman är så sjukt nöjd över deras "yrkesval".   Jag skjutsade henne till Nibble och passade på att ta med mig Tessi på lite egentid. Denna vovven alltså. Ja...vet inte vad man ska säga. Ljuvlig kan vara ett passande ord. Hon hade fullt upp med att snoka, klättra på stenar, undersöka både det ena och andra. Går så snällt i koppel. Mötte massor med folk som INTE hade ett dugg av intresse för att hälsa på henne. Det är nyttigt det med. En liten byracka fick hon en ordentlig utskällning och utmorrning av. Hon blev bara ståendes och glodde på den tills den hade passerat precis som. "-Å ditt problem är????"   HAHA!!! När vi hade snurrat runt hela Nibbleskolan och en sväng förbi Outletområdet så plinga mobilen och vi gick på speeddate. 

Vem kan motstå dessa liksom???


    

Finaste, goaste   


Tessi kände såå igen sina BCFF!! Pussar, tunnlar och lycka!!! 

Och på fredag får jag krama den ena igen. Lyckliga Jag som har så fin vän. (Även med snor och päron på, eller hur var det C?    ) Hahaha...


En timme går fort. Gick förbi och hämtade upp en nöjd, trött och svettig Ida. Styrde kosan hemåt och då fick vi se något väldigt konstigt på himlen. Det sken såå starkt och störtade!!? Meteorit? E.T.? Eller bara "Mars Attacks"? Skumt var det iaf. Hoppas det står nåt om den i tidningarna imorgon. Nyfiken liksom. 


 


Efter Bosses egentid så satt jag och snokade runt på webben. Suget efter NÅT lite extra har länge varit och blev nu väldigt stort!!


 

Hotellfrulle liksom   


En stor skön säng att sova gott i och slippa bädda efter sig!!


 


Insåg att det är 2 år sedan (förutom ett julbord förra året) vi "vuxna" hade egentid. Då var vi på bio i några timmar.   

Det är rätt skumt va man sätter Allt och Alla Andra framför sig själv lätt??! Meningen "jag är inte bara mamma utan..." den känns som den fryst här. 


Och så fanns det en liten knapp. BOKA RUM, stod det visst på den...


Och så middag. Bio. Shopping. 

Jatack!! We deserve it!!



Sambon har nu kommit hem från sin träning och då känns det rätt ok att gå och sova. Ny BSR imorgon. Pärm 2 av 34 upplaga 2 är klar. Det går fasen framåt!!

Sen har jag ju förvisso 6 upplagor kvar men...  ...nåt ska man ju göra om dagarna. 


Ögonstängning.nu.


Av csa - 17 september 2014 12:31

Såhär såg det ut på min "räknare" när jag zoomade...


 

Vid nallen började jag gå alltså. Rätt långt glapp...som jag fortfarande inte förstår varför den försvann?!? Och det brukar ju stå Start där jag kör ingång ifrån har jag för mig...

Men som jag alltid sagt. Gps:er är inget å lita på. Man är vilse hur man än bär sig åt!!  

Skratta lite för mig själv när jag började fundera på varför den kan ha startat just där vid järnvägen...

Kom då på att där stannade jag till när Hoffa la ett "Rottweilerlass".   Den kanske hoppade igång av lättnad? 


Då hjärnan verkar vara i storform idag (kommer FAKTISKT ihåg vad jag vid jobbet sa: "detta ska jag komma ihåg och skriva upp när jag kommer hem...) !!!   Så nu ska jag på momangen ta och skriva ner de 3 sakerna jag kommit på och glömt bort ungefär 40 ggr senaste veckan. "Minnet är inte bra...och det är dessutom kortkort!" #nyttstinaordspråk


Sen ska jag ta och leta lite på nätet...kaaaanske hittar nåt spännande...  




Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2014 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards