Alla inlägg den 25 september 2014

Av csa - 25 september 2014 21:15

Gudars vilken trött dag!! Återigen nypande hela vägen till jobbet... Radion är ju tyvärr inte till någon hjälp längre. Nästan tacksam över bildårar som får en att "vakna till". Men bara NÄSTAN!!

De skulle bara veta att de har en medtrafikant som har noll av reaktionsförmåga just nu. Eller jag kanske ska sätta en lapp i bakrutan med en varning? Det skulle vara intressant att se om de betedde sig annorlunda... Fast de hinner väl inte läsa förstås. De vita skåpbilarna med vingar.   


Efter kaffet så vaknade jag väl till ett uns?! Fick iaf prova det "nya". Och jag tror bannemej de blev bra också.


Fick en del gjort. Och just ja...    GRATTIS MEJ!!!! Herregud jag såg nog bra nollad ut när människa efter människa kom gående och gratulerade mig sporadiskt under hela dagen... Fattade ingenting!!! (jag var ju inte med på mötet...) "Jag fyller inte år??!! Eller???"  


Som tur var fick jag det förklarat sen. Fan va coolt! Jag som aldrig vinner nåt!! Undra vad priset blir...? En Galt kan jag ta!! Eller två.   

Och konstaterat att både jag och Madde har prostataproblem.   Att ingå i Prostatagruppen är väl inte illa? För att vara tjejer, menar jag.  


Zombin kom hem och slocknade nästan omgående. 

Blev väckt av Ida efter 3. (Lillasyster följde med pojkvännen hem efter skolan och stannade där hela eftermiddagen...så vi fick lite egentid, stora, lilla Tussi o Jag.  ) Var dock lika trött som innan de timmarna...men Ida ville att vi skulle gå dagens hundrunda tillsammans. Skogen ville hon gå i. Så sagt och gjort tog vi oss till skog. Iförd nästan hela garderoben... Är det liksom förbjudet att börja ha vinterjacka nu??


Och vi gick lite Wild ´n Crazy.

Följde INGA stigar. Dock va gps:n på...hehe...


 

Synd de bara blev suddiga bilder. Allra helst denna där de ju faktiskt tittade in i mobilen allihopa!


 

De övriga försöken...hahaha...


Några hade älgbajs-fest i skogen...andra hade kottar i öronen...och en var mest på utflykt hela tiden. Men hon fick koppel på sig en stund minsann. DET var förnärmande. Så sen gick hon snällt bakom mig resten av vägen. Heheh...elakaste matten i stan...  


När vi lämnade skogen så mötte vi en karl med två schäfrar. Alltså...karln, känner igen från första BHK´n vi var medlemmar i, är inte ovan vid hund på något vis... Har väl hållt på i säkert 40 år. HUR kan han ha problem att hålla 2 "smalvarianter" när jag utan problem har 4 i näven? Det var snudd på att de var mitt PÅ oss en stund. Det hade inte blivit trevligt kan jag säga...

Varje gång jag ser sånna där rabiata schäfrar så blir jag faktiskt ledsen. Det är ingen dålig ras på nåt vis!! Har t o m haft en träningskompis som hade 3 st.

En liten dam du kan se framför dig med 1 malteser ungefär...men ikke då. 3 stora schäfrar hade hon just då. Och sån sjukligt bra hundhållning!!!! Hennes vovvar ställde aldrig till det. Skällde inte ens!!!

Brorsans Jack var också en underbar variant. Iofs sjukligt hussig. Men en arbetsmaskin delux. och många, många fler har man ju mött och stött under åren som hundidiot... Härliga!!

Men sånna som idag. NEJ. 


Eftersom jag är "lite obegåvad" svampplockare så fyllde jag inte väskan med det vi hittade. Men några tog vi i fickan...och FB kan vara en fantastisk plats ibland. Man kan få svar. Så nu vet jag att jag vågar åka och hämta de jag inte tog med mig...


 

Lite guld och många goda.


Nu styr vi mot sängen...strax. 


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2014 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards