Alla inlägg under maj 2015

Av csa - 14 maj 2015 23:30

T ex...

Doris blev ju strålande bra måste ja säga!!

Och toffsiga tår eliminerade...

Tessi har nu ca 4 strån kvar. Men det var kul att klippa så länge det fanns päls...

Och nu ska huvudvärken sovas bort.
Gonatt!!

Av csa - 14 maj 2015 11:51

Jaha...då va det en sån där röd dag idag då!?
Dammsugit, plockat undan, evighetsmaskinen (tvättmaskinen) går, sanerat/städat skostället, ren tvätt vikt, badrummet städat, Hannah har kompis på besök, Ida är på fotboll....

Så va ska man göra idag då för att inte vara för slö? ;-)

Man kan ju alltid slänga sig upp på högre höjder och försöka tvätta lite husdetaljer? Vädret verkar ju bli skapligt...
Skulle verkligen behöva "inte klippa"=klippa massor av päls på "fel ställen" på några hundar.
Städa rent husvagnen ligger väl mer än i tiden.

Det går ju inte att få komma till en läkare idag så...

Sååå. Nu kör vi!!

Av csa - 12 maj 2015 19:05

Någonstans ligger det en sanning här.


     


Hur kan man fråga någon nåt...för att sen ge den samme en stämpel/dom nästan snabbare än svaret kommer?

Nej guuuud. Det har aldrig hänt mig.  

Älle...?...  

Såklart det har!!!! Gör!!! Alldeles säkert i detta nuet om jag luskar lite...   

Sen kom vi till det lilla, lilla...Say it to my face. (Haha...ditt fejs är inte heller så välbesökt som du försöker intala dig om...OM du verkligen vill veta  ...) Sånt gör helt enkelt inte folk. Då kan man ju få stå till svars!!!!   

Men fråga, varenda dag ibland, t ex hur man mår...och sen får ett ärligt svar...det verkar vara liiiite för mycket för psykena! 

Jag svarar ärligt när någon frågar saker. Händer varenda dag. 

Varför i hela friden frågar folk om allt hela tiden?? De klarar inte svaren...så orsak?!  - Behöver nåt att berätta vidare. Varför annars? Bryr sig gör nog 3% av dem alla. 

Har ni provat svara någon att "-....mår skit och funderar på att lägga in mig på psyk...", när "-Och hur mår du då?" kommer slängd ut i luften???

  Det har jag. Kan säga att personen i fråga gick 8 steg, stannade och vände sig om likvit i ansiktet och sa: "-Va saaa du för nåt????" 

Det tog alltså nästan 10 meter innan herrn ens fundera på vad det var som kom till svar!!!!!

Jag log och svarade: "-Jaa...va frågade DU egentligen???..." 

Jag gick innan svaret kom. 


Jomen man KLAGAR ju bara på hur dåligt man mår hela tiden!!!! DET är stämpeln du får om du svarar ärligt på frågan ovan.

Så nu vet ni.

Må bra för fan.   


Man klagar väl aldrig obefogat. Eller jo...det finns de som ler och skiner ikapp med solen över en kaka, tills de råkar få en räkning för mycket eller lera på skorna...då kan det bli "magsjuka", migrän, VAB eller nåt dagen därpå.

Jag får en fråga och svarar. Enkelt som 1,2,3 i min värld. Var det nåt mer som undrades????   


Jag bloggar om allt och lite till. Ingen nyhet. Men...att kräva att någon läser här? Skulle väl aldrig falla mig in. Jag delar inte bloggen...jag har den inte länkad någonstans...jag har de som ALLTID - som en dagbok. Den har hjälpt mig hålla minnet så många gånger att jag tappat räkningen. Love my web-kom-ihåg!! Förra årets mars-maj står här i mitt liv. Det är en jäkla tur det!! För i minnet finns de inte kvar ens om det var soliga, varma eller monsunmånader... Synd. Men 110% SANT.  


Nåt annat riktigt sjukt är en politiker här i Hålan.

Hon måste ha stora förståelseproblem. Trodde skolplikt kunde medföra ett uns av läskunnighet men här gick det nog bet och i baklås. Men för guds skull...bygg ditt ridhus du!!! Hoppla Pensionärerna!!! Hoppas nästan du närvarar så pass att du hamnar under bottenlagret. För där skulle hon iaf ha en funktion. Jag vet. Elakt skrivet men människan rör upp allt och alla hela tiden. Hon verkar inte klara av att fatta beslut i aktuellt läge utan hennes utvalda "gamla löften" är mer viktigt än nåt annat. Och pensionärerna ska vi ta hand om!!!!! Och det är väl klart att vi ska. Dem OCKSÅ!!!! Och den målgruppen är nog snart de enda som bor kvar här...så det kan hända att hon lyckas väl. De är födda uppfostrade, vet vad ordet respekt betyder, vill bara ha värdiga slut, mat, rent och lugnt. En generation vi varenda dag visar hur LITE vi respekterar vad de byggt upp för oss genom att rasera och fatta dumma beslut som politiker. Men de klagar inte...för ingen lyssnar på deras önskan om det lilla... Kämpa Catarina!!! Kämpa främst med din egen verklighetsuppfattning!!!! 

Gud nåde om någon sen kommer klaga på att det är kriminalitet, missnöje och massutflytt här!! Folk gör revolt mot orättvisor. Det är inget konstigt eller nytt. Beklagligt JA!!! Men alla ungdomar/barn här är inte hästintresserade!! (Och pensionärerna lär inte ens få åka dit...)

Dock finns det en sport som råkar ligga mig varmt om hjärtat...och som ökat med 160%!!! senaste året. 

För mig är det väl väldigt glasklart att intresset är SJÖSTORT för innebandy här!!!! Men "vi" behöver väl inte några investeringar???...Kan väl lätt samsas med fotboll, handholl, gymnastik...och nästan alla andra aktiviteter som ska hållas vid liv med näbbar och klor för de har ju "alltid" (senaste storhetstid...-91???) varit stort intresse för här!!!

DÅ ÄR DÅ!!!!! NU ÄR NU!!!!!!!! Trångsynthet är allergiframkallande!!!! 


Herregud...man blir mörkrädd.

Åter och åter och åter igen slutar jag aldrig tycka det är läskigt att Människan är det sk smartaste djuret på jorden!!!????? I liknelse med en sten möjligen...men för övrigt går den utför...   



Av csa - 11 maj 2015 21:12

Alla dagar är INTE toppen. Så har väl alla det.
Idag började med stort minus.
Vakna med ond fot. Tandåkomman jobbar stadigt vidare (trots att jag försökt strunta i den över en månad nu...)...å så den där som bör opereras bort...
Jaaa!!! Jag VET att jag ska sluta "samla på mig" skit tills det blir så mycket att jag skulle behöva läggas in för helrekond...
Men jag vill vara frisk nu. Jag VILL VILL VILL. Orkar faktiskt inte vara dålig!!!! Orkar inte lägga ner energi på...skit!!
Förra året åt upp en alldeles för stor bit av mig. Och året började väl inte så smärtfritt underhållande heller, precis när jag tänkte jubla å komma igen...
Tanken slog mig att idag jäklar ska jag ta tag i nåt av det ondo!!!

Så va väskan full i kaffe när jag kom till jobbet..
Syrliga kommentarer om nå nonsensneggo...
En patetisk ivägen...
Ett stycken slött dumhuvud.

Och så va humöret genast på 120% IRRITATION.
Ingen idé att försöka förhandla med nån en sån dag inte. För dens bästa. För då är tungan kluven av inget och alla snälla ord borta från vokabuläret. Elak's Storesyster kliver fram. Hon kan hon.
Man tar då sitt och sätter sig på behörigt avstånd från känsliga och hänger upp varningsskylten.
För allas väl och trevnad!!!

Sen bestämde jag mig.
Detta var nog en utmärkt bra dag att jobba mindre på!!!
Sagt å gjort. Talade om för chefen att jag tänkte skona omgivningen o flexa ut asap.

Lämnade stället i sol och inga gråtande. Vad jag vet om.

Tog med lilla mamma å for till stan istället.
Blev genast på bättre humör efter det och en pratstund med pappa <3

Väl hemma igen blev det baaara trevligheter.


Det är nåt religiöst över årets 1a gräsklippning. Det luktar ju sååå gott dessutom. Rätt tid äro i startgropen!!
40 liter jord x10 säckar får dåligt humör att liksom domna av dessutom. Ibland får skitont vika hädan för skithumör.

När vi blev nöjda med dagens göromål tog vi en liten kvällsrunda, borstar loss en hel hund, duschat hett, hockey på TVn i detta nuet, kidsen hemkomna från kompisar och senare ser jag fram emot Revenge - säsongsåterkomst!! Äntligen.

Även skitdagar kan vända!!!! Bara man håller sig borta!!!

Av csa - 10 maj 2015 23:33

Regn, regn, regn...

Sverige gråter väldigt mycket nowdays. Såklart. Det är ju precis det vädret vi INTE behöver just nu för det VI behöver göra...   Så det kommer dra ut på tiden. Kunde man ju räknat ut med lillfingret. 


Så då hamna man i en roll jag aldrig någonsin trodde jag skulle nämna. Jag har varit fotbollsmorsa idag!!!   Såg allt från dess nästan vidrigaste fejs dessutom. Blåst och regn. Svinkallt. Tjusningen uteblev som sagt.

Skönt. Då behöver jag inte ändra åsikt om detta heller...  

Gjorde min borgerliga plikt och skrev det (självklart baktanke) på FB dessutom. Förvånad över att inte "HON" kommenterade ner det bara... Hon kanske lärt sig? Äntligen? Att MIN åsikt är i sten tills JAG tycker nåt annat. Om jag ville ha någon annans åsikt som mantra så finns det ju en världsberömd GILLAKNAPP att trycka på när någon annan älskar allt.

Jag tror aldrig jag gillat nåt av hennes. 

Inte ens på alla VAB eller OJ-vad-det-är-synd-om-mig hon basunerar ut värre än värst... Förstår inte hur någon orkar lyssna ens. Fejk. Spel för gallerin. 


Någon som däremot älskade dagens aktivitet var såklart han som älskar det mesta vi gör.


 

Flink gutt!! Intresserad gutt! Idas maskot. 

Höll full koll på lillmattes debut som målvakt   Han höll även koll på alla andra på plan. Alla bollar. Alla cyklar. Alla människor. Svansen gick som en propeller. Undra om hans smilband tagit rast nu eller om han ler även i sömnen? Det kan jag tro på. 

Inte en endaste boll punkterad. Men heaven var nära när det kom en gubbe med ett helt NÄT fullt av bollar.

Hoffa tog ett jätteskutt rakt emot hela härligheten. Gubben tog ett längre skutt därifrån.   Visste inte att man kunde bli skrämd av en sån liten söt valp?    

Även hans glädjeboff, när motståndarlaget skulle göra inkast 3 meter framför honom... In i minnesbalken över Hoffa Things We Love. Den svämmar redan. 


Så blev det inte mycket mer av dagen än att försöka komma upp i 36 grader vid hemkomsten.   Blötkall enda in i mässingen. T o m sambon erkände att det inte var så kul väder. 

Ungefär nu har jag nog nått det. 

Frank Wagner nu slut. Och så även jag.


 


Något säger mig att detta inte känns helt...vattentätt...   Magen talar. 


 


Av csa - 9 maj 2015 23:30

Uppe före tuppen.

Exakt 4:20.

Och så liten tupplur.

Exakt 6:16.

Slummer...

Upp. Exakt 8:15. Sambo på väg mot jobb... 


 


 

Väder i min smak. Kan hända, allas nu...  

Väder man bränner sig lite på... Solkräm är nog bra. 


 


 

Att gräslök kan vara så tokgott?? Måste vara nåt fadersarv. 

Fräsandet, hyssen, sjungandet. Taget.


 

Galna kids.


 

Lördagsgodis. ÄLSKAR "skallarna". 


 

Mission "Ta bort...och hela kommun rasar samman?".

Tur att så mycket annat gick. Både nergrävt och uppbyggt. 


Önskar brädor.

Segel.


 


Hejdå!!!...  

 

#behövsförklaring? #turintesmärtasyns #bitihop #klagainte #5veckor #"DetSerJuInteSåIllaUt..." #långttillinnebandyn #långttilldetmesta 


Imorgon väntar mer jobb. Regn antar jag...

Men det blir bra. Så småningom. 

   #secretsaresafewithme  


Men.

Ja. Va säger man? 


Gruppklädsel.

PT-dogs.

 

Kryptisk.

Treadmil.

   


Blodpudding nästa??   



Av csa - 8 maj 2015 23:45

No words are needed.


 

Han är liksom i hjärtat.

Mattes svans...bästaste...kärlek!   



Av csa - 7 maj 2015 21:54

Skämtsamt kallar jag Stockholm för "Migränstaden". Så även igår.

Jag skämtade!

Jag BAD inte om att åka dit för att FÅ skiten!!!!   


Ingen förstår skämt längre...


Jo. Någonstans (eventuellt överallt) på denna bilden har jag varit idag.


 

Vart? Hur jag kom dit?

Fråga inte mej. Jag körde inte!! Då hade vi väl fått se Helsingborg eller Sundsvall.

Och det hade väl varit lite för högt eller lågt. Antar jag?


DOCK.

Det var JAG som såg till så vi hittade HEM! DE NI!!!! Ring Aftonbladet, Expressen och Wikipedi!! Stina fixade biffen!!! (Ok..med hjälp av Google Maps...men nu behöver vi inte vara petiga tycker jag!!! Men om vi ska vara petiga. Min sprickade "skit"Samsung kicked Iphone-asses även i detta!!!!!   )


Att jag så hjälpsamt hittade hem, kan ju berott på att jag gärna hade varit hemma redan innan vi startade avfärden.

Hamnade bakom en Tant. En JÄVLIGT hemskt parfymerad TANT! Alltså VAD försökte hon dölja med den parfymen? 15 års oduschat levene???  

Man ska inte svära men FYYYY FAAAAAN va hon osade! Tung, stickande, liksom kvävande... Jag kände efter 10 minuter att jag skulle "dö" idag. Hostade omgående, kände nästäppan, hjälp!! Panik!! Det var ju planerat stillastittande i 3 timmar bakom denna odörska!   

FÖRBJUD PARFYMTANTER!!!!!! 

För övrigt så sov vi nog alla en sväng. Och det kunde vi nog med gott samvete göra. Jag tror vi var proffsen som satt på rad. Faktiskt. 


Så jodå. Jag dog en smula.

Hemfärden var en lidelse. Var tvungen att blunda. Försökte stänga av allt så gott det gick. Varje gång jag skulle titta ut så kände jag illamåendet svämma över...

När vi väl var tillbaka på jobbet kastade jag mig in på toaletten och spydde, tog tabletter och spray. Lite lättnad!! Var ju tvungen att skärpa till mig så jag kunde få komma mig hem på nåt vis!!!! 

Sa bara adjö och på nåt vis kom jag hem. Trafikfara ooojaaa! Sorry. 


Så några underverk uteblev idag.

Dock tror jag att jag hade rätt stor tur denna gången. Illamåendet har börjat klinga av. Skallen känns som mossa och ögonen hänger inte riktigt med svider och dunkar bakom...men att jag varit med om värre är sant. 


Fick en vacker utsikt här på kvällen när jag stod ute och tvingade i mig en nypa luft på altanen. 

Nu sova bort det här skiten!!!          


 

Dubbel regnbåge minsann.


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards