Alla inlägg den 4 juni 2011

Av csa - 4 juni 2011 19:22

  Home very nice, lovely Home!  

Alltså borta är bara second-best, tops! Så är det!

MEN jag hittade fram till hotellet igår, och bevisligen hittade jag hem också. Duktigt Stina!!  
Och med tre svettiga hundar i bilen lär jag dra på mig ett stycke nackspärr, för ac:n har jobbat hårt! Men . . . det kanske det är värt? Allt för hundarna.


Igår blev det en sväng och kollade på lydnaden. Det var en benhård domare måste jag säga. Bara hunden tog ett andetag för mkt så var det nedslag, kändes det som. Det var väl lite väl tycker jag . . .
Byggde tält och hann mingla lite. Så trött redan vid 21 att jag såg i kors. Utnyttjade hotellduschens hela värmesystem och somna ovaggat. Tills mitt i natten när jag vaknade i värmen och mådde pyrt. Ogillar!!   Hängde med huvudet ut genom fönstret ett bra tag och lyckades sova nån timme till sen . . .


Hotellsängen var verkligen bajs. Så mjuk så jag säger som Jim sa: Man låg i hängmatta och sov.
Frukosten var dock helt okej, även om det var lite jobbigt att äta.

Har mått hysteriskt pink hela dagen. Tänkte först strunta i att ställa, men jag gjorde det iaf och hade fin back-up utanför ringen om "det var ngt som behövde upp mitt i allt" . . .
Häver i detta nuet i mig vatten i mängder. Elin skulle vara stolt över mig om hon visste.   


Jättefin kritik och omdöme fick yngste champinjonen, min. Domaren trodde inte han var så "liten" som han var. Det han åkte på var som hon skrev i kritiken: visas i ngt kort päls. Men det var den enda "negativa". Hon gick en lov under placeringen och sa då lite till var och en varför hon placerade som hon gjorde. Vi fick: "Ja . . . jag vet inte vad jag ska hitta för fel på honom alls . . ." och så gick hon vidare. Tack för det!   Verkar lovande!

Han slutade på en ärofylld 4:e plats av alla hanar vilket inte alls är fy skam. Vi är jättenöjda! På en rasspecial är det inte lätt att placera sig, jag vet.


Men Karlskoga var VARMT och FÖR SOLIGT i år. För varmt verkligen!! Det syns verkligen att solen varit med oss också, Jag har linne på mig fast jag tar av det.   För inte tala om sambon som har både linne och sandaler - även utan!   Hundarna var duktiga som orkade, både små och stora måste jag säga.


Roligt att få se flera av Bosses bäbisar. Det var glada, goa valpar med trevliga ägare vi mötte! Den som det gick bäst för var den äldste av dem: "Pluppen" som kom 3:a med HP. Grattis LIna! Ja . . . och husse C såklart också!   
Dantes barnbarn var med också. Men han fick lite alls nån värdig kritik och omdöme. Opartiskt så har han visst fina vinklar bak, bl a, som hon inte såg. Och hans svans var lite hög, men han var inte ensam om att ha sån.

Men nya tag när "giraffen" växt klart säger jag.

Vi hade ju Puck. Han var klar vid 4 år . . .   Så snart är Trubbel "klar" Lina.   


Just nu är jag ganska tom i bollen och mår lite pyrt. Vi ska ta och bara slappa. Tänkte först bio . . . men jag ORKAR INTE!!

Så vi grillar lite, bra med att få i sig något salt känner jag, och saknar våra små. De är kvar på husvagnsmyset med mormor och morfar. De galningarna har badat i sjön, både igår och idag!! Brrrrr . . .

Imorgon ska De få stå främst på prio´t! Så imorgon - hör och häpna - SKITER jag i utställningen vi är anmäld till. (Tror jag!   )

Vaknar jag med ett sjuhelsikes utställningssug (vilket verkar onekligen väldigt föga troligt just nu) ja då åker vi väl.

Men annars så trivs vi ganska jättebra här! Åka till Malmön och bada hundar och kika på lite hästar i Strömsholm tycker jag låter fin söndagssyssla annars!!


Hoppas ni haft en fin dag och får en fortsatt fin kväll alla vänner!!

Grattis till er alla jag inte hann på och var nöjda och glada över era fina hundar. Vi har en helgo ras att värna om även om det blir rött, blått eller gult. Det är bara en färg och hundar är färgblinda - glöm inte det!



Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards