Alla inlägg den 29 juni 2011

Av csa - 29 juni 2011 21:20

Med lite skrattinslag och goda ord från sötis så går dagen rätt snabbt och smidigt ÄVEN fast det idag också var relativt kasst arbetsväder.   Ja, sol och sommarväder alltså!


Kom hem och tjata lite fart på Senilklubbens ena medlem. Min mamma alltså.

Varför Senilklubben?

Ja . . . mitt tok. Det var så att för några år sen så "skrattade" mina föräldrar åt att bekanta till dem var medlemmar i PRO. Skratta bäst som nu sitter där själva!   Så "Pensionärsklubben" som vi då kallade den, döptes om av mig till något mer klaschigt - Senilklubben.

Därför.

Och som sagt, pensionärerna (päronen mina och en del andra också förvisso). Inte sååå mkt bråttom i deras vardag inte.   Men nu var det så att jag fick ett infall och när jag försökte skynda på damen via telefon så satt hon och "tog igen sig på altan, det var varmt".

  NÄHÄÄ??? Det har inte vi som INTE kan sitta i skuggan och sippa kaffe en hel dag märkt av alls!!!   

Men tanta fick fart och var här relativt snabbt. Hon ska ju vara oss behjälpliga i helgen. Så då är det lite bra att veta saker. Lite mormor-update kan man kalla´t.

Skämtade till det och skrev en ooooerhört lång kom-ihåg-lista åt henne. Relaterad till senilitet - såklart! Och en hel del vita-lögner-om-måste-göror (tvätta mina fönster, städa, rensa ogräs m.m.) - också såklart!! 


Och så kom vi iväg till sist.

En skohylla var mitt mål.

Det här blev resultatet:

 
= En skohylla!
+ en till +. . .
+ +++ + +

  


Ja, så de kan gå hörrni. Oooopsidejsis!   Rea på Ikea. Nice!!


Nåt skoj idag i mobilen. Sms från chefen som fått en liten Meja. Eller liten å liten va väl att ta i. Nästan 5 kilo och över en halvmeter lång.   Hur i hela fridens den har kunnat få plats i den lilla människan är ju ett unikum.

Men naturen har en listig gång.


Fick iväg halta-Lotta till läkaren idag också. Tänka sig. Jag fick användning av mitt valspråk här hemma: "-VA VA DE JA SA???"
Antiinflammatoriska piller kom med hem.

Ja, vi kvinnor vi kan vår sak vi. Over and over again.   


En dag kvar till helg! Kämpa Stina!!   


Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards