Alla inlägg den 10 juli 2011

Av csa - 10 juli 2011 18:26

Den kvinnliga listens hemskaste nuna . . .    Eller rättare sagt så har den påbörjats sen en tid tillbaka. Men igår slog den till. PANG! Och så föll sambon ner. Totalt utspelad!   


Men det som kom idag. Ja det var suget efter SEMESTER det! Hittade den någonstans nu i helgen. Exakt vart den låg vet jag inte. Och hur sjukt det än må låta, så innebär det ARBETE.


Visst fasen ska jag         också! Och ganska mycket sånt är inplanerat, men lite projekt måste jag ha att plocka fram då å då. Annars får jag   . Men att få ha det trivsamt hemma, i min fristad är ett måste. Det är ju där jag vill ha allt det där av "tycka om", som man kan fly till när det inte är nå trevligt på andra måsteställen. Det är hemma det!

 


Nu misstänker jag ju att "allt" inte kommer bli klart och kanske inte ens påbörjat. Men just nu är det orelevant som fasen. Tänker jag så, ja då blir det kattalort av allt.


Jag planerar och ler! Och oddsen för att det ska bli verkligt lever ju absolut mera då sambon är med på noterna.   Och så pass mycket med på dem blev han att han till nästa helg får fixa hemleverans av lite tungt material.  


Så jag ser fram emot "My/Our Golden Four".

Snickeri - Gjutning - Plattsättning - Målning


Exaktamundo vad som ska hända vart/hur/när, ja det blir väl en följetång här, om någon är intresserad.


OCH den där solen har jag slängt en snara runt, så när jag behagar drar jag fram den och njuter LEDIGT!


Tycker själv det låter som en fin-fin sommar. Mysigt och spännande. Iaf om hälften blir gjort!  


Iom detta så kan jag nog inse att nedräkningen faktiskt kan börja . . .


3...



Idag blev det huxflux ett jädrans väder. Kasta in tvätten från ställningen och himlens alla hörn öppnade sig.   Åskan dånade som sjutton. Mysigt tycker ju jag då, men nå slappande i solstolen var väl inte att föredra.

Packade in oss i bilen och drog till . . . NISSES. Haha! DEN va otippad va??? Där hittade jag min lilla Välkommen-blom-låda och tjejerna skaffade sig lite semesterprylar.

Helt otippat tog Hannah en docka med sminkbord å hela flick-kitet.

Ida chockade väl ännu mera när hon med mungiporna vid öronen kom med ett set av hovar, förvaringsburkar för kryp, förstoringsglas m.m


Vidare till Bauhaus där det gjordes en lyyyysande affär. Närmare bestämt 13 utelampor av olika slag. Här ska det då inte vara nån mörk höst längre!! Visserligen var 8 av dem bara av solcellsvarianten, men de andra 5 kommer nog bli bra. Får se ikväll redan hur lyyysande de är. 

Ytterligare lite material inspekterades men köptes inte. Man måste ju kolla priser liksom. Inte köpa nån gris i säcken här inte.   Då köper jag heller en hund. Fast inte i säck då heller förstås . . . men Ja, ni fattar grejjen.


Nu står det middag på tur och sen blir det soffhäng. Och säkert en hel del mätande, spekulerande, funderande och jag TRIVS av detta!!!


Vi tar det igen . . .


3...


 


Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards