Alla inlägg den 16 september 2011

Av csa - 16 september 2011 21:26

Ja se va snabbt den här veckan passerade då?!

Visst, visst. Helgen kvar av veckan, thank you very much, men den går nog i samma hast. Den är over-booked med en viss marginal till mera.


Jag ska erkänna en sak. Jag har fått ett problem.

Jag tror jag gått och blivit oerhört lättroad.   

Det är inte många rader ut i etern numera som inte är sånna stående skämt att jag sätter alla popcornen i halsen.

Det är då hemskt va folk drar pååååååååå!!!!!


Det finns mera också. Finns liksom nåt i luften. Det pyr men tar liksom inte riktigt eld. Vet inte riktigt när lilla bensindutten kommer, men när den väl träffar så kommer det dåna om det. Och jag kommer få ännu roligare!!   


Lite chockad över arbetsveckan måste jag säga. Jag liksom saknar ord. Ja, suger på den ett tag till, tills jag hittar de rätta orden.


Annars har vi våra roligheter för oss som vanligt. Arbetar och njuter. Kom hem till en surprice Very Good.   Förvånas och glädjs åt barnens tokigheter. Men vad kan man begära med dessa föräldrarna? Det kommer gå så galant för våra änglar så.   


   


Sivvava-Hannah kämpar på med sitt och numera PompPom-Ida (?). Gissar att våra barn "tröttnat" på större modeller av hundar. Eller vad tror ni??? Småhundsåldrar tror jag inte finns, eller är det en trots-variant??   Hannah var iaf klockren idag när det enda snygga hon hittade i Hundsport var just en såklart "Sivavva". Tror det fanns en mer bekant ras med där men . . . näe. De snyggaste av den rasen var ju inte med! Hannah for President säger jag bara.   

Igår körde vi engelskt tema hela kvällen. Tur kärleken är språk-oberoende.


Inget direkt nyttigt utfört idag inte.

Pretty Nöjd med det.


Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards