Alla inlägg den 25 september 2011

Av csa - 25 september 2011 20:17

Ibland så hittar man de små, små detaljerna för att känna ett uns av . . . okej. Jag ska vara ordagrann. Ren skär skadeglädje.

Hittade en sån idag.

Jo, jag vet. Man ska inte vara elak å sånt där för då kommer man inte upp till himlen osv osv.


Men . . .

För det första så vill jag inte dit upp. Jag är höjdrädd.

För det andra. Jag bara ger igen, tankmässigt, för en hel del ofogad dynga.

Så tekniskt sett så är detta bara lite glädje över att det finns en slags rättvisa av elakhet.   


Skål! Botten upp!!


 


Av csa - 25 september 2011 17:00

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

Den här helgen hade jag och sambon totalt missuppfattat varann . . . insåg jag framåt torsdagen. Så det jag hade tänkt mig blev inte alls så.


I fredags skulle vi ha tagit oss på bio, barnen bortlämnade för övernattning och allt var fit for fight. Men den förbannade tandvärken gjorde att jag fick pillertrilla och när den väl gav sig så hade timmarna rå-kutat iväg.

Vi tog därför en tur till Erikslund Shoppingcenter istället. Många skojjiga affärer där. Hann inte rusa igenom alla, så ja, som sagt, tiden hade gått åt att "bita ihop".

Men en och annan "kasche" kom med hem iaf. Och så avslutade vi på City Gross. Gillar den affären skarpt.

OBS!! Åkte bara FÖRBI Ikea!! OBS!!!


När vi väl var hemma igen så hade klockan nästan snuddat vid 22 så det vara bara för sambon att packa, medan jag hann med den oerhört krävande sysselsättningen somna i soffan.   Blir ju sååå trög av smärstillande piller, även om de är dessa "vanligt ofarliga".

Lördag morgon blev jag uppjagad för att skjutsa karln till tågstationen. Klockan var 6 och det var 2 grader "varmt" ute! Brrrr . . . Nåt SKK-aktigt skulle han iväg på (trodde det var nästan helg jag . . .?!    ) så jag och brudarna har förlustat oss med sånt här tjejigt, som Hannah säger.

Btw. Bara så ni vet så är Stockholm Sveriges kant och inget annat. Barn har många roliga tankar och i det här fallet så kan det ju ligga nåt i hennes.   


Har hunnit en hel del av vilande, gott-ätande och busande. Skogspromander. lek och cykling i det fina vädret har vi också hunnit med. Plockade t o m svamp och GAV BORT. Den meningen trodde jag aldrig skulle hamna i print . . . Skönt dock att det bara är "lördag" idag. För tvättstugan behöver så sig en avslankare. Trööök. Blir en rätt bra söndagssyssla, imorgon alltså.   


OBS!! När jag hämtade sambon från tåget idag så åkte jag också bara FÖRBI Ikea!!! OBS!!!   Tackar, tackar.

Ville bara dela med mig av den erfarenheten. *kliar och sticks av tanken*  


Nehepp, trädgården next up. Sambon klipper gräset. Det är snart oktober liksom . . . och jag kan nog lova att det inte är sista svängen heller.

Dock blir det tråkigare och tråkigare förarbete när man ska göra det. Eken från h-vetet står ju där och gör sitt bästa för att fylla gräset med ekollon, blad och allt den bara kan tappa. Usch för ett nedrans träd det är!!! Hur tänkte han som planterade det?   Och när de sen backade ner det ett år senare - var de tvungna att planter det igen???? Blä säger jag! Det som är värst är ju att det sägs att ekollon är dödligt giftigt för hundar och deras rastgård har trädet som "tak". Hoppas grabbarna är smarta och låter bli dem. Hittills har jag bara sett att de har burit omkring på dem. Men vem vet vad de gör när de väl är där inne och ligger och slöar. Rätt lätt att hitta ett sånt och ligga och småknapra på kan jag tänka mig . . .

Vågar knappt tänka tanken. 


Ut och göra underverk en stund nu då. Hackspetten kanske vill ha sig en omgång till t ex??   


Adios for now amigos!


Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards