Alla inlägg den 22 september 2011

Av csa - 22 september 2011 21:46

Nu är jag trött.


En dag som jag lätt kunnat skippa (för mentalitetens skull). . . men innebandyn ordnade upp den. Dock har sjukan tagit massor på mig. Å vilken hosta efteråt!!   Usch . . . ont, ont att andas.

Men roligt var det att dagen kunde ordna upp sig från bajs till mycket bättre. Jag gjorde t o m några mål, bara stolparna flyttade på sig, så var det ju lite enklare. Skoj att det numera finns två målisar också. Galningar i mina ögon dock. Man kan inte frivilligt stå och ta tiror va?! Aotch . . .


Kom hem med en hysterisk tandvärk. Tänk om idag kunnat vara om en vecka . . . Men den fick flytta på sig, för ett tu så gick det undan här . . .


Sambon försvann lika fort som han kom in genom dörren. Innan jag knappt hann ur duschen så rasade han och brorsan in, tillbaka igen, med Ikea-prylar i högsta hugget. Ja. Ni läste rätt.   Jag fick inte följa med!!!!!

Kan man klaga vid nån instans???

Sambo-lagen måste ha nån rad ang. sånt här???

Nedmontering av barnens våningsäng i 700 och ut for de igen och iväg.

Jag tror det tog ca 3 minuter allt som allt. Kändes så iaf.

Att killar kan ju vara effektiva?!?!!?   


Jag tog sen och röjde så gått det går i detta Kaosens Mecka, just nu. Jag kan faktiskt inte annat än skratta åt alltet. Vi har för tillfället inte ett endaste rum som är som det ska vara! Kaos är bara ett förnamn.   Helt sjukt. . . Glad över att våra besökare var här förra veckan kan jag säga. Vad hade de annars trott om svenskars boende-beteenden???   


När sambon kom hem igen så blev det pizzamiddag. Alldeles för sent, och för mäktigt egentligen, men vem hann tänka på matlagning idag???

Sen snabbt kast upp på övervåningen och montera ihop våran nya säng, så barnen fick nåt att sova i.

Nån iordningsställning av tv-rummet blir det inte idag!! Dock finns nu två rätta hyllor. Amen!


Ida har kommit på att hon ska ha lila detaljer i sitt rum. Eller så funkar blått och orange. Jag tror mer på lila isf. Hon ska också ha en vägg med fjärilar. Okej . . . ?!

Hannah har massor av roliga idéer till sitt egna rum också.

De verkligen lyser i ögonen på dem när de förklarar och funderar. Sötnosar!!!


Nepp. Imorgon kommer inte bli lugn den heller. Direkt efter jobbet ska barnen åka till mormor och morfar för övernattning, så vi får kvällen för oss själva.

Kan ju bli spännande . . .  


Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards