Alla inlägg under januari 2012

Av csa - 18 januari 2012 18:27

Jaha. Igår skrev jag en "bok" här. Tryckte Spara och så trodde jag ju såklart att idag var den kvar...Idag kom "kapitel 2" och så trycker jag på Spara och så ser jag nu att ALLT är borta???!!


Förvandlas till småsur och skiter i detta nu...



Av csa - 16 januari 2012 22:38

Jerringpriset till Rolf-Göran Bengtsson. GRATTIS!! Äntligen en hästmänniska som tar plats för framgångar. Nu var väl tacktalet nåt av det segaste jag hört...hihi...men iaf. He did it and he did it ordenligt!!   


GRATTIS också till Bosses kull på Bernerdalens. 1 år idag. Hujamej va tiden går. De föddes ju...nyss?? Hoppas de mår bra allihopa och förgyller sina ägares hem och liv. Mina högsta önskningar när det gäller mina killars avkommor.

Allt annat är plus.


Annars har dagen gått. 10,5 timmes arbete, över 1 timmes bilåkning från och till av totalt 17 vakna har jag varit på jobbet. Huga...så ska man nog inte tänka va?! Deprimerande liv liksom...

Det är tur man får mellanlanda hemma och skratta åt tokiga ungar, gosa med tokiga hundar och se glädjen i sambons ögon när 10 kr förvandlas över 200 ggr.

Matte är inte min starka sida...men mera blev det till sist.


Nu är det inte mkt kvar att hurra över. Sängen kallar och man hinner knappt få värme under täcket förrän det ska av igen och så går hamsterhjulet över på tisdag...osv osv osv...


Av csa - 15 januari 2012 22:58

Info ramlade in.


För någon dag sen så räknade jag plötligt ut en "sak". Den är egoistisk men rätt bra smygande osynlig för den som inte tänker i min bana. Men bluffen är synad nu och ju mer jag ser på saken ur olika vinklar ju mer rätt får jag.

Sorgligt.

Hur kan man bli såå egenkär att man liksom sopar igen vägar för andra?? Andra ska väl också få en chans att stå främst någongång??

Vänskapen så obetydlig?

Själv är jag inte drabbad det minsta så jag gråter inte. Jag är inte den som gjort helheten trashad.

Men jag har fått det slängt på mig ATT så är fallet. Åjo. Nån stångade sig i väggen. Onödigt ont det måste ha gjort, efter att dagens läge kan bekräfta mina sanna ord.

Jag borstade bort det med järnyxa den gången. Jag kommer för alltid fortsätta med det också.


Något helt åt andra hållet blir mer och mer klarsynt.

Jag har bra magkänsla. Gillar´t!


  


Av csa - 15 januari 2012 18:00

Jag är lite trött idag.

Försöker verkligen inte se det och höra allt...men fy fan. Det kryllar ju av skiten.

Lämna mig ifred!!!!   


Jo, jag har gjort nåt idag men det behåller jag för mig själv.

Det kan ju vara något olagligt spännande liksom...   


 Jobbigt med ett "forum" där inget mumsigt info läcker ut liksom...


Av csa - 14 januari 2012 23:45

Blev lite omplanering av dagen. Träningen blev flyttad så då blev det annat på agendan. Hemmapul av olika valörer.


Bl a så fick karln för sig att garderoben skulle byta våning i huset. Helt enig. Men...fyyy va tung den var!!

Ner kom den. En och annan blesyr och svordom medföljde. Spagettiarmar!!


Städade av lite på nedervåningen också. Övervåningen är en krigszon just nu. Målarattiraljer både högt och lågt och för inte tala om möbler som inte hittat rätt. Men det blir nog bra det där åsså. Nån dag.


Blåsigt och kallt ute. Brrr. Tog mig dock i kragen. Det kan ju hända att nån får syn på de där hundarna man har och man vill ju inte bli anmäld för vanvård.   Men lite saxning av tassar och kloklippning fick "hemskheten" att bedarra. Runda, fina tassar igen. En fick ett halvbad och bägge fick pälsarna genomblåsta och borstade. Nej...värre metoder behövdes inte för att få dem kramgoa igen.

Så de är nog inte så förskräckligt omhändertagna trots allt.   Okej. Ska erkänna. Det blev lite blodvite av kloklippet. Guilty there!!


Sen hanns lite mera med...och så åkte vi på kalas medans doggarna fick slappa hemma. Och fikat var ju som vanligt för mkt av. Nåt kilo pluss igen. Tackar!!


Hem i all hast för att döttrarnas nya favvoprogram endast var några minuter bort. Gladiatorerna. Hannah är fullt och fast bestämd för att hon ska bli en sån när hon blir stor. Skulle inte förvåna mig.

Ida antar sig sina fina sidor under programmets gång. Referera kan hon!! Analyserar dessbättre. Definitivt farsarvet som går igenom där. Jag analyserar inte. Jag vet redan.   


Så nu kan jag den här dagen också. Bevisligen så är jag sist klar med den i det här huset också. Alla andra är redan i drömmarnas land...


Av csa - 13 januari 2012 23:43
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av csa - 12 januari 2012 22:36

...har jag blivit en varannandagars?? Nä. Bara tillfälligheter, garderober, jobb, barn och annat vardagligt däremellan. Men jag har väl inte varit så saknad så någon mått dåligt pga det va???   


Å så lite jobbigheter idag då. Hm... Har två jättegoa vänner som är iväg på flykt från jobbet och idag har jag då haft fjärilar i hela stora magen pga dem. De skulle ha lite "fyskoll" med löpning m.m Jag har eventuellt haft det jobbigare än dem fast jag inte varit i närheten av ett par löparskor.

Men så fick jag höra en inte alltför trött röst i telefonen här på kvällningen och det känns jättebra!! Fan så duktiga de är!! Jag är stolt som varit peppare.

Ja, vaddå?! Nån ska väl ha den rollen också? Varför har vi annars arbetsledare, chefer, övermän och kungar? Alltså...om en peppare inte behövs så varför skulle... (räkna ut resten själv)   


Det är lite konstigt att man liksom dösaknar de där busarna samtidigt som jag absolut inte vill ha dem tillbaka!? Jo, Nån dag vill jag ju ha det. Men absolut inte före nästa år. Hoppas ingen av dem läser detta...men gud så tomt det är utan dem!!!!   Inga spontaniteter typ. Inga gapskratt eller "Tjena....Kompis!" Bara på räls. Raka hörn och vida vinklar. Hm... Jag hoppas de en dag får veta detta dock!!


Men så har man andra nära och kära som får bli lite mera nu då. Stackarna... De är tur att de är kämpar!!


Lite snuvad på godis idag. Ingen fys!! Jag som sett fram emot att få träna ryggen svor allt en salva vid 9tiden. Men...är man så morgonpigg som jag är *host, host* så kan man ju istället gå hem lite tidigare. Så jag tog fys - på min fritid! Borde bli månadens anställd som kan sånt!   

Trött rygg nu. Vet inte varför men den är liksom...trött. Inge ont sådär men ja...(tjatar) trött i den. Vill liksom bara skjunka ihop som en liten chipspåse på sluttampen en fredagskväll.

Tur det är fredag imorgon. Dock lååååång fredag... Attans då!! Men har man tur så kanske det blir chips efteråt??


Sen kommer helgen. Det ska hända grejjer då. Lite ditt och lite datt och ett och annat fnatt.

Gonatt!




Av csa - 10 januari 2012 19:48

En dag på resande fot. Skaraborgs län har fått min visit och där var det mycket mer snö än vad vi har. Tjoohooo för att jag bor här jag bor!   Och ännu ett jubel för att jag slapp köra både dit och hem också. Ha! När Mich bestämt sig för nåt japp då är jag orubblig!!


Där borta hann vi kika på massor och få massor av nyttig info. Bra resa alltså! Och alla höll sams förutom vid lunchen. Men jag och lilla chefen drog till Bylla så vi var nöjda med utgången iaf.


I bilen kom vi fram till varför Saab konkat. Det är ju omöjligt att inte ha avdomnat arsle när man ska trängas 3 vuxna i baksätet. För nån annan anledning till deras försäljningsnedgång kan det väl inte vara??

Men bak-humorn var stor och med R R bredvid kan man inte låta bli att få skrattanfall.


Och hem i god fin tid kom vi också. Dock stannade hjärtat när jag klev in genom dörren. På bordet flinade ett kuvert åt mig!


 

  !!!

-Nu tar de kortet av mig!

Jaha...då får man gå till jobbet...??

Vem kan köra mig varje dag?

Va ska jag göra nu??? Hjälp!!!


Mååånga tankar hann springa runt innan jag kastade mig över det och läste...

Tre minuter senare fattade jag...


PHU!!

Det var inte till mig!!   


Nu är det väl inte bra att få sånt här i lådan men OM man nu ska få ett så får det gärna innehålla att det inte blir någon uppföljning på Kajs rådjurskrock.

Ja se han...han "jagar" ju sånna med bil han. "Retroaktiv jaktlicens" kallar han det själv.   

Jag säger ingenting. Är bara glad att jag har kortet fortfarande kvar. Måste väl snart sluta tro att det kommer att komma ett dra-in-brev också va?! Vågar man "gå vidare"??


Karln precis hemkommen efter att ha varit hos Lola. Hihi...jag fick panik här och ringde honom på vägen med den dumma frågan: -Hittar du dit??

Vi hade ju glömt prata om vart huset låg.   Men han har ju faktiskt lokalsinne och efter att vi försökt klura på vilken/vilka bilar som tänkas kunnat stå utanför så var han rätt.

Nu har Ida ny garderob!! Yes! Ännu en behovsdetalj fixad. Tack Lolisen!!!   


Nu måste ett samtal till Tele 2 till. Vart i hela världen är min mobil?????


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards