Alla inlägg under februari 2012

Av csa - 7 februari 2012 22:45

Aj aj...var det verkligen lyckat att försöka sig på att ha temat "räkna uppåt" som överskrift den här veckan?
Det gav iaf en ökande för-mycket-överraskning idag, om man jämnför med igår.

Bad omen.


Jag vet vem smärta heter. Jag sa upp bekantskapen med den förra året. Idag hittade den tyvärr mitt nya nummer... Jag som har NIX!?!? (Galghumor.)


Folk runt om verkade vela mellan att slänga mig i en blåljusbil eller helt enkelt inte vara i närheten för att inte bevittna en halvt avliden.

-Men??? - Fixa skjuts hem!! hörde jag säkert 7 gånger...

Jag vet inte vem som blev räddast. Jag eller omgivningen. Jag försökte iaf behålla lugnet genom att påstå "...jag vet vad det är...det går över...snart...brukar det göra..."


Kände igen. Befarade. Gjorde "nåt" åt det. Absolut inget rekommenderbart.

Smått snurrig i kolan (erkänner)...men smärtfri!!! runt 14-tiden gick jag iaf vinnande ur matchen. 4 doser... Det gick den här gången.


Nu mår jag iaf bra igen. T o m tränat lätt. Och så lite värme efteråt.

Tack, det behövde jag.


Känner mig iaf som en vinnare nu. Alltid nån som har det värre. Förlorare.

Jag vet en. Fredrik "75:an" Reinfeldt.

Jag hoppas han hamnar på långvården. Och får han igenom att folk ska jobba till de är 75 så hoppas jag att hans sköterska där är hyffsat senil vid den åldern...torkar honom där bak...och sen direkt runt munnen på karl. Så kan han få känna både doft och smak på skiten han förmedlar själv!!

Jag tycker han spottar på arbetarfolket big-time nu. Hade han själv haft ett betungande arbete (vända papper och ljuga folk förvirrade är inte ett sånt yrke) så skulle han inte ens tänka tanken han just gjort. Folk ÄR utslitna vid 50-60, som längst. De kommer inte leva tills pensionen ens på det här viset...

Fy på sig Stadsministern! Tvätta tungan och samvetet med en mer väldoftande tvål!!


Ja...jag kan iaf säga att jag har då absolut INTE tänkt jobba till 75!!!


En

Av csa - 6 februari 2012 22:45

Måndag *check*


Nytt bilbatteri

Isvindarna äter!!!

Telefonköat...norrlänningar...charmigt...hehe...

Mobilen går bra!!!

Klurat på..."himlen"...fortsättning följer...

WF, nu över 1000 poäng mot den bäste :D


Utbildning/fortbildning imorgon.

FYS


Gonatt - en bra start för att få veckan i rullning :))

Av csa - 5 februari 2012 21:49

Som man säger på webben.... OMG!!!! vilken dag.   


 


Den har gått i ett rasande tempo. Och inte förrän NU har jag och sambon landat i soffan. Fan. Måste orka upp och duscha efter detta... Så trött så jag vet inte ens om jag orkar...?!


Kan låta föga...men att kasta sig in till stan för att fylla bilen med prylar från Rusta, Elgiganten, Stadium Outlet och Hundman. Det tar på krafterna!! Eller är det typ alltet av dagen som fick luften att ta slut nyss?? Probably.


För att nämna något som hamnade i skuffen från stan...ett jätteöverkast, 3 mattor, fönstertvättare (ja vet. "överlyx-onödighet" men hatar man att tvätta fönster som är från 1800-kallt som är buckliga och allmänt eländiga...ja då är en tvättare en nödproviant! Så dä så!!!)mobiltillbehör till den nya mobilen min som ÄNTLIGEN har hittat hem!!!(det vackra rosa ovan bl a   ...)tennisskor till Mig (happy!!!), böcker, hygienartiklar, hundmat och massa tugg, kökspryttlar, gardiner, fotpall...osv osv osv... Kommer fasen inte ihåg allt. Men jäkligt behövligt allsammans.


Idas rum har nu fixats och trixats med hela dagen från vi kom hem. Åååh det är nära att klassas som KLART!!! Hon skiner som solen över alltet. Phu!! Ingen är nöjdare än vi över det.


Sen kom det besök på fika och massa babbel. Trevligt!! De han åka, vi hann montera ihop en Ikeamöbel åt Ida...sen kom bästaste Xtramatten. Happydance!! Mera babbel och en hel skopa till. Och jag fick TULPANER!!!    av bästaste J. Älskar tullipsar. Vita bäst, såklart.


Middagen intogs på 3 minuter (för sent men...ja dagen har inte haft tillräckligt många timmar för att mat skulle stå först i kö:n...) och så kasta jag ungarna i duschen och nattade...och nu är jag då äntligen landad här. I soffan, totalt slut. Jäkligt nöjd men batteritömd.


Duschen var det nu som gällde ja... Kämpa Stina. Imorgon står det måndag i almanackan.    Kan vi väl skippa va?! Har inte tid för vardag och måsten. Vill fortsätta ha kul istället.



Av csa - 3 februari 2012 20:39

Så var man hemma igen då. Huvudstaden är lämnad ifred och jag vet inte om den eller jag är gladast över det, faktiskt...  


Jag klarade mig från att gå vilse. Klarade mig ABSOLUT från att svälta ihjäl. Klarade mig rätt hyffsat utan familjen också. Men visst har man saknat dem MAXIMUM. Min lilla tokiga skara... Som jag. Bästa familjen!!!


Myspys att träffa hundarna också vid hemkomsten. De bokstavligen överföll mig. Riktiga kamphundar!!   Ja..om kamp är lika med överglädje/tokfnatt/tunnlar-dig-så-du-inte-kan-gå-ifrån-mig-matte!!! Gopropparna!!!


Just nu bara trött och nöjd efter tacos till middag. En dusch på detta och kanske en film på det.


Dock måste jag tillägga att det finns ju rätt många härliga själar av fm:are. (Kors i taket!!)Diggade bäst norrlänningarna måste jag påstå. I det snökaosade Sthlm idag så gick en gube med uppknäppt jacka. Det var "behagligt" väder, sa han. Han skulle ju åka hem. De hade tydligen -30 och det var lite mera "myggfritt" läge på det. Han skulle nog knäppa jackan när han kom hem.   

Summerar jag den blandade kompotten av folk jag haft å göra med den här veckan (skitbra blandning och roande i total summering trots allt!!) men individuellt så blir det rätt lätt och i överslag...:

Härligt positivt och rakt uppåt, knöl-små-gnäll i mitten och besserwissert(fast egentligen fel, fel, fel) neråt.

Hm... (say no more nu Stina!!   )


Nöjd som fan just nu.

Skål i Cola!!!


Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards