Alla inlägg den 21 juli 2014

Av csa - 21 juli 2014 23:16

Av csa - 21 juli 2014 21:46

Klockan går fort när man har "roligt".

Tjejerna har hängt i timmar på Skantzö. Strax innan de kom hem kom dagens nästan bästa detalj...

Regnet. Åskan. Blixtarna. De kooom!!! Och min huvudvärk gick!!! Taaaack!!!!!

För övrigt så är nu nätet slut och myggen otrevliga.

Men det tar sig!!!!

Nu dusch. Och så har vi bara en detalj kvar att ge oss på för dagen... Rätt otrevlig om man säger så.
Men de är otrevliga och är snart överallt. I altanmöbler, på golvet, inne i huset... Det finns inte plats för oss ihop helt enkelt!!!!

Bosse håller sig lugn... Försökte fota örat men bilden ger nog ingen bra verklighetsbild. Men för minnet bloggar jag ner: 50% av övre delen är ca 3ggr så tjockt som normalt. Hett och ömt såklart. :/

Av csa - 21 juli 2014 10:44

Lite så känns det. Skallen har nu jävlats några dagar och verkar vilja fortsätta med det...  Inte en droppe alkohol har dock förtärts. 

Sovit som en liten gris sen tidigt igår...men det tar väl inte igen det man missat kanske?!

Hoppas det blir bättre under dagen. Har ingen lust att spendera min semester med mörkerläggning pga ljusskygghet. Hatar huvudvärk!!!!!! 


Hunnit med och bloggat under helgen har jag inte heller.

Hela familjen har fått hänga på också. Barn- och hundvakter tar tydligen semester...?! Uppe tidigt och hemma trötta i två dagar.


Det var bara Bosse som ställdes ut. 4 bh och Bir igår.

Fina resultat men jag hade hellre INTE haft en hund som inte mår bra.

Hans öra blossade ju upp huxflux (blodöra) och att det gör ont så sprängfyllt som det är...det behöver jag inte vara hjärnkirurg för att inse. Drog av han halsbandet utan att tänka mig för i förrgår och han skrek rätt ut.   


Att ställa ut denna vovve var inte snällt. Jag sa det i fredags till sambon...men det blev utställningar iaf och han har visat tydligt att det var inte något han ville vara med om. Stod och hängde hela han och hade inte sitt egna liv i kroppen. Usch!!! Stackars hund!! 

Att han dessutom hade feber igår när man kom hem var ju mindre trevligt som facit. Känner man sig elak eller elak som ägare då??? Jätteelak!! 

I morse var tempen nere på 38,9. Igår efter nerkylning och vila var den 39,4. Han har 38 som normaltemp. Efter att han sovit ute och på det svinkalla golvet i källaren (som han såklart väljer själv!! jag stänger inte in några hundar i källaren!!! om någon nu misstänkte det...) så borde han haft undertemp bannemej. Det är som en kylbox på golvet. 

Så mår bra gör han inte.


 


Efter många rådfrågningar och goda råd allmänt så har jag iaf bestämt för att inte pickla med detta själv och ha hål på eländet. Alltför många säger att det inte blir bra och återkommer oftast om man har hål på det. Andra säger precis det jag tänker främst - NU - VÄRME - BAKTERIER.

Med min tur så skulle han säkert få någon vidrig inflammation i eländet...

Så han får vila. Kyler örat. Älskade AV får också vara med. Febernedsättande fick han igår. Veterinär nu med endast akuttider känns inte som nödvändigt om han inte får värre feber. Så jag avvaktar. Han håller sig ju lugn. 


Lugnet...har inte smittat av sig på de andra 3.

Själaglada över att få ha fritt utrymme att härja på istället för att behöva sitta snälla (och gärna tysta: Doris!!!  ) i ett uställningstält var väl spännande som en stillbild i deras ögon.

Tessi hänger i svansen på Hoffa och blandade brottningsmatcher pågår.


Och när pauser väl tas...då är bästa platsen upptagen!!!   "-När ska du flytta på dig husse??? Min tur!!!" 


 


Nu är det dags att ta lite skallepiller och se om sambon behöver assistans. Ja,,,inte för att ta sig ur hängmattan då utan med sånna där måste-göror som fått stå tillbaka i veckor nu. 


Men...jag vill åka ut med husvagnen igen. Den där martinssonskan sådde ett frö i skallen på mig igår... Fy dig, Lina!   


Avslutar med en fin bild iaf. Det har alltid varit en önskan om att få se far och dotter i ringen ihop. Och igår fick jag se det! Gillar Rana skarpt!!!


 


 


 


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards