Alla inlägg den 14 juni 2015

Av csa - 14 juni 2015 22:56

Det börjar bli väldigt mycket konstiga happenings i mitt liv numera känner jag.

Det är lite ovant. Lite kliande sådär...

Kan iofs vara mina nya 15 st(!!) myggbett från igår också.


Men den här lilla tokigt underbara damen med lag spelade oavgjort i sin match. En fjutt från semi i kuppen idag. Attans då!!! Hon var back idag. 


 

Bara bus och hyss!! Jag har ju gjort sååå rätt i barnuppfostran!!! 


De vuxna i huset har såklart gjort sina hyss också. Man måste ju visa barnen att man menar som man lär ut. 


 

Snart kan Strömsholms Kanal styras om via oss. Blir sååå bra såå...   


Hundarna är så hjälpsamma...så detta är nog klart om en kvart skulle jag tro.


 

Det är tur sambon får lite kärlek under "arbetstiden". Kombinera nytta med nöje kan nog vara okej?!

Men jag drar såklart av hånglet från ackordslönen. Nån måtta får de ju vara...

#hårdochorättvis


Jag tog mig en egentur med Hoffa. Det såg ut som det skulle bli mulet...men solen gillade tydligen oss så skarpt att det blev solgass. Därav inte den längsta promenaden vi gått. Så att säga. Men det var kanske lika bra det. 


Hur mår Sverige då?

Fotbollsmässigt gick det ju bra för landslaget. Trots att de bokstavligen blev både nersparkade och halvt avklädda. På nåt sjukt vis så ser jag faktiskt just nu likheter mellan denna matchen och hur vi har det här. Ni vet landet i norr med älgar, blondiner och fina skogar i fred och rikedom!!! Det är inte här det. Vi blir ruinerade på att "öppna våra hjärtan",  sparkade på och mer än avklädda...usch!!! Jag kan inte sluta bli skogstokig på vad som hänt 17-åriga Lisa... Hänt henne och tusentals fler unga tjejer... Sånna som både skrivs om och sånna som försvinner och kanske aldrig får sin vila i frid... De kanske rent av lever i ett helvete just nu. Så långt från allt vad trygghet heter. 


Som nån vis skrev på FB idag:

"Man blir ju iskall inombords av allt som händer i det här landet. Allra helst senaste dagarnas...vidrigheter!!! Har inget bättre ord för det just nu. 
Min första tanke blir liksom... 
Ge fan i våra döttrar!!! Små, unga, stora eller äldre. Ensamma eller i grupp. De är fridlysta tamefan!!!"

Jag förstår inte hur "de" kan tillåta detta mera. Jo. Jag skyller på Dem. För vad jag tycker är det ingen som bryr sig i... Men jag kan iaf få protestera på mitt vis. Jag behöver inte tacka och ta emot och tiga går inte.

Varför ger vi bort vårat fina land?????? Vad är det för fel på gröna skogar, fred och frihet? Förskönar kriminella, mördare, psykopater...you name it. De idioterna som inte redan bor här, bjuds in i landet, synd om dem(??) och tar sitt krig och laglöshet med sig för att bara fortsätta bete sig om svin!!! Vart är alla flickor som behöver få leva i fred och frihet????? Jag kan inte släppa den lilla detaljen..vart är flickorna?????? Och Malmö är inte längre en svensk stad. Det är en stad i Sverige där krig råder dageligen. De orden är nästan inte ens överdrivna. De är vidriga!! 


Jag hade faktiskt ett allvarligt samtal med mina barn idag. Det finns ingen anledning längre att lura dem om att sånt här händer inte här. Jag vill rätt ogärna få dessa två godtrogna, snälla tjejer att tro på osanningar. Med rätt ton och lite skämt... Vi kom fram till detta.

  • Mamma är laglös.
  • Ida och Hannah är fridlysta.
  • Sambon tar hand om resten av hemsysslorna.   

 

Nu är det dags för mig att sova.

Men likheten är slående. På sitt vis.

Det är kanske HAN som är Han...den rätte för mig?   



Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards