Alla inlägg den 24 juni 2015

Av csa - 24 juni 2015 21:46

Idag har jag haft TUR.

Jooo!!! Jag!!! Tur!!!   

Det var liksom lite dåligt med soppa i bilen...så om hemresan skulle bli lätt eller ståendes var inte helt säkert kan man säga.

Det skrivs att våran bil har en 60liters tank. Men det måste vara en skönmålad siffra...även för en nerförsbacke...för med tanke på vad som var kvar i körbarhet och vad som gick i tanken, så kan inte det stämma.

Det var liksom en smått hackande gång till pumpen.  


 

Men ibland ska väl även en Jag ha tur va???


Bilen gick sen glatt mot Vås och handling. Skåpen ekade tomma av en konstig anledning. Händer ofta här... Dags att koppla in Anticimex i ärendet kanske?   


Fick en härlig bild när jag stod i affären.


 

Mina små prinsessor slog hål på ensamtiden med att dammsuga, våttorka, baka nbollar (ja...jag skriver så bara för att nån ska slippa hänga upp sig på ordet jag inte anser som rasistiskt), diskmaskinen hade de tömt och dammtorkat lite här och där hade de också hunnit med.

Vilken känsla!!! Få komma hem och allt liksom var klart!   Gud...de börjar bli stora mina gullungar...?! Vet inte om jag är riktigt är mogen för det? Snart flyttar de väl hemifrån också??  

Eller det har de ju nästan redan gjort. De sover ju var och varannan natt i husvagnen numera.   Vet inte om jag vågar gå ner och kika in i den. Den är nog GIRL-IT-fierad vid det här laget. 


Så länge den inte är i den här klassen så får jag väl vara nöjd iaf.


 

Husvagn a'  La budget?   #hundkoja


Sjukligt sugen på att dra bort i helgen!!!

Men...fredagskvällen går ju bort med släkten...och hinner man njuta nåt av att åka lördag morgon eller blir det bara stressigt...?


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards