Alla inlägg den 6 juli 2010

Av csa - 6 juli 2010 20:59

Har lite krångel med yngsta dotterns hälsa.   Vet egentligen inte om hon är sjuk "på riktigt", tror snarare att det är något annat yttre som påverkar hennes mående. Men vad det än må vara så fick hon idag vara hemma med pappa och syster-yster. Tror det blev bra så. Hon var iaf nyss vid läggningen vid gott mod för att gå till dagis imorgon.   Så jag håller tummarna för att hon känner likadant när hon vaknar. För jag tror inte pappsen orkar med ännu en vaken "natt" efter sitt nattskift. All eloge till honom iaf att jag slapp åka hem för VAB.  

                     
Så här busigt glad vill vi ju alltid ha våran lilla prinsessa!!!


Det blev också i morse beställt en liten op.tid för Bosse. Skulle blivit idag här på kvällen. Lät dyrt men vad gör man för sina kära. Allt!
Igår såg nämligen altanen ut som om någon slaktats. Blodstänk både här och där. Klon hade gått upp igen. Och nu vriden nästan bak-och-fram. Aj!!!   

Men på nåt mirakulöst sätt så hittade sambon hela klon, inkl pulpan, på golvet här mitt på dagen och såret där den setat ser jättefint ut!! Så tiden fick avbeställas gladeligen. Han verkar nu inte alls speciellt omvårdande av den heller längre. Så den retade väl som sjutton där den satt illa sen en vecka tillbaka. Men som sagt. Bosse verkar vara vid gott mod igen och jag håller även tummarna för att detta nu är "fixat" av sig självt. Hoppas också att nästa klo (om det kommer någon?) växer ur som den ska.

  


Annars har arbetsdagen gått i ett jehu och så kan resten av veckan få fortsätta!!

Vi åkte till stan här på kvällen för lite div. shopping som "firande". Lite smått och gott kom hem från olika ställen. Bl a den efterlängtade lilla grejjen vi saknat i snart ett år men som ständig verkar behövas i detta hemmet. En cykelpump!! Det behöver ju faktiskt inte vara stora och svindyra grejjer för att man ska bli nöjd med shopping inte!! Och av en anledning så verkar det som om alla våra cyklar har olika munstycken. Men nu jädrar har vi en pump som fixar alla varianter! Härligt!!!   


Killarna alla tre fick sig varsina cykelturer av varierande längder - med nypumpade däck går det som en dans numera. Så slutet gott allting gott på den här dagen!   



Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards