Alla inlägg den 12 juli 2010

Av csa - 12 juli 2010 23:27

Ingen vana. Jag lovar!!! Men eftersom jag är en badkruka...eller en baden-baden kanske?! Så måste jag ju bevisa. Jag kan bada! Faktiskt simkunnig ff också!   


Bosse kunde också bada. Det var massor av vovvar i plurret idag. Träffa ett äldre par från Torshälla med en golden. De berätta att de "kände" en berner där hemma. Men de kunde inte umgås.   


En pingla av "sjöbjörn-stuk" var också där. Hon bara gleeeed omkring helt stilla. Det enda stänkande hon hade runt sig...ja det var när Bosse kom förbi.   

  

Men det tar sig. Och idag så hoppade han faktiskt i självmant från en liten höjd rakt ner i vattnet.   


Och så en mysbild (bad-bild-beviset!!) som avslut idag...


Godnatt från sjöodjuret med hund!   

Av csa - 12 juli 2010 16:56

Mitt livs längsta måndag är nu på den bästa delen. I slutet. Hemmavid.    Har verkligen räknat sekundrar för att arbetstiden skulle sina... Nu är det inte så att jag vantrivs att jag inte står ut. Nej. Man har sååå länge längtat efter denna ledighet att det liksom är det "enda" som snurrar i skallen hela tiden. Och det eviga påtalandet från alla på jobbet nu. Vi längtar! Vi har också bannemej förtjänat denna ledighet mer än många andra. Vi har jobbat häckarna av oss hittills!   

Blir mkt längre väntan då när man bara tänker på det hela tiden...ja vet...men ingen vecka vara väl för evigt???


De här hemma då. De har då inte svettats och gått nån nöd på. De har varit på Malmön och svalkat sig under dagen. Hannah grävde sig halvvägs till Kina vid strandkanten och Ida har simtränat. Funderar just nu skarpt på att ta en sväng till dit idag. De har ju hundbad där också...  


Inför semestern så har jag egentligen bara två saker som SKA göras. Den ena är tiden redan på fredag för. Good. Då slipper jag "slösa" semesterdagar.    Optikern...ljuvliga optikertid. Hoppas och önskar att jag får det jag vill ha. Och det gärna på studs!


Det andra projektet är klippning av oss alla "utan snopp".    Det blir nog bara luggarna på döttrarna men mor deras...ja hon behöver nästan en påhälsning av Ty Pennington. Typ rivning till grunden och uppbyggnad. Fler slingor kan jag också tänka mig att få. De grå...de liksom ökar av en underlig anledning??? Går nu in i episoden att inte dölja med mörkt utan ljust ist. Fiffiga jag!!   


Nej, nu ska jag maka på döttrarna. De sitter i poolen och jag SKA ha ner "laggårdsdörren" där!! Det kommer antaligen ryka om den...

Och igår fick vi inte ens ETT STÄNK med regn!!!! Jezzuz  Se Us - Help us!!! 

Är inte jag regn-människan alla skyller på i tid och otid??? Hm...tänk om folk, tänk om...  



Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards