Alla inlägg den 25 juli 2010

Av csa - 25 juli 2010 22:53

Vet att det är typ totalt olagligt...vid den här tiden på dygnet allra helst...  

Men ibland måste man bara ha kladdkaka och grädde!


Gott var det!


Kolla in mina sötnosar. Tog bilden alldeles nyss.


Dante sover såå gott och Falcon vakna av blixten tror jag... 


Matte ska nog sluta äta gosaker vid den här tiden på dygnet och gå och sova ist! Verkar bättre...för volangerna allra helst!   

Av csa - 25 juli 2010 19:17

Dagen efter framgång. Känns som om jag skulle ha partajat en vecka eller nåt. Men...en cider är väl inte riktigt storpartaj direkt...och så var jag så trött att jag inte lyckades, hur mkt jag än ville, vara vaken längre än till 23... Dock ej av fylla det heller!   

Blåsiga gårdagen. Har kommit på att blåst gör mig helt slut!! När man haft en hel ute-dag alltså. Inne kan man ju kura och mysa hur mkt som helst en sån dag...


Och idag har det varit halv storm och riktig sid-regn mest hela tiden. Inneväder så det förstår. Nästan så man blir sugen på att tända i öppna spisen. Men nej! Så mkt höst får det inte vara ännu!! Och för den delen...hundarna uppskattar inte samma mys!   


Idag vaknade jag iaf med huvudet i handen. Rygg, nacke, huvud. Jo, de sitter på rad. Allt krångel samlat liksom.    Men snälla sambon masserade bort det mesta och så tog jag några huvudvärkstabletter och gick och la mig mitt på dagen. Det fick livet tillbaka i min kropp!


Sambon har varit duktig och motionerat Dante och Bosse runt halva kommunen. Själv försökte jag få mig en vända nyss med Falcon. Men den guben är ju som han är. Rätt som det är byter han färdriktning.

När man frågar: -Ska vi inte gå längre???

Då vrider han på huvudet, kollar på en och blicken svarar: -Näpp! Färdig! och så går han lugnt hemåt.   Den hunden, den hunden...


Nu blir det soffmys resten av dagen också. Varma mackor, te och gos. Perfekt söndagssyssla! Hoppas nästa veckas väder vänder. Annars finns risken att vi myser ihjäl oss här...  

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards