Alla inlägg den 20 juli 2010

Av csa - 20 juli 2010 22:36

Började med uppstigning vid 7. Va är det med mig????    Nåja, ska ju till jobbet senare i veckan så det kanske är bra att jag kommer upp i skaplig tid...fortfarande iaf...   Vänta och se hur illa det kommer bli i slutet av semestern. Men GUD! Så långt fram i tiden vill jag inte ens tänka ännu... *erase thought*


Sen kom Anticimex. Killen i spökdressen från topp till tå. Gav båda getingbona varsina omgångar men humlorna sa han att det inte var mkt att göra åt. De fick helt enkelt "gå i ide" så får man försöka täppa igen där de tar sig in när de gett sig av. Ja...de kan jag faktiskt överleva. De är ju snälla. Eller gör iaf ingenting.

Dock sa karln att inom några timmar skulle de ha vandrat vidare. Hm...  Vilken tidsrymd lever han i? De cirkulerar fortfarande här utanför... Nåväl. Får se hur kaxiga de är imorgon då.


Fick skjuts av sambon till stan vid lunchtid. Min rygg är ff kacka!! Så köra bil är inte att tänka på. Jag kan inte ens snegla nedåt för då tappar jag luften.   Hittade nu iaf en resväska av vad jag tror är en bra storlek. Och så Slash-boken jag trånat efter. Behöver jag nämna att jag fastnade skapligt i den på eftermiddagen på altanen? När man inte kan röra sig så mkt så blev det en bra sysselsättning!!
En mkt irriterande detalj från Västerås bara. Det har varit varmt idag. I en grön VW tror jag det var...ligger en liten hårboll i baksätet med den minsta glugg till öppet fönster jag sett. Jag morrade på en gång   . Hunden låg dock lugnt och sov. Men iaf!!!

När vi kom ut från affären stegade jag fram till bilen och fick se att rutan var stängd!   Men innan jag hann "handla" så såg jag att bilen var tom. De hade alltså hämtat sin lille vän. Det kan jag säga va tur för dem det!! För hade han legat kvar hade han INTE mått så bra. För vi var ganska länge inne i affären och solen sken.

Tur hade de! Bara tur!!


Boken och jag när vi kom hem. Fast sitta still så länge är inte skönt. Så jag tänkte till lite... Man kanske kan prova cykla? Låter heldumt säkert. Men jag tänkte att blir man lite varm och mjuk i ryggen så kanske låsningen släpper??

Första provvändan fick Dante hänga med. Han är ju så snäll cykelkompis så han märks ju inte. Och det kändes helt okej.

När jag kom hem stod Bosse med gråtmin: -Jaaa då???   

Så det fick blir en liten vända med honom också. Han fick dock springa med utan koppel för nån tvärnit ville jag inte vara med om att bli utsatt för. Nu sprang han perfekt bredvid, bortsett från nån avvikelse. Va duktigt! Hittills så har ju bara sambon cyklat med honom, så jag visste ju inte hur det skulle gå.

När jag kom hem...igen...stod Falcon vid grinden: -Jaaa då???  

Så det fick bli en pyttesväng med honom också. Utan koppel för han är inte bra på detta. Han springer rätt som det är rätt in i benet på en i nåt kärleksfullt gosetillstånd.   Så jag trampa på några hundra meter för att hålla honom lite borta. Precis som man fick göra när vi tävlade lydnad för att han inte skulle tränga i fot-gåendet.

Han galoppa glatt vid sidan, på behagligt avstånd. Och innan man han få upp flåset var vi tillbaka igen.


Ingen stod med ledsna ögon vid grinden när vi kom hem. Tack och lov!!! För svetten rann på matten.   


Källaren tar vidare fart. Sambon är duktig. Fick "tillbaka" honom vid 18-snåret. För då var golv-medlet (vet inte vad det heter??) slut. Och en viss sort klinkers. Blir nog bättring på det under morgondagen kan jag tro.


Men så nu. Efter en samhällsrunda. SOM JAG LÄNGTAT!!


Säger bara Bye!!   Nu ligger SNABBA CASH i dvd:n och väntar på att roa mig tills nattinatti.   

Av csa - 20 juli 2010 00:03

En dag av lite blandad kompott tror jag...


Många har nog redan sett denna på FB men jag är ganska så nöjd med den bilden så jag "måste" nog ha med den här också!


Dante fick sig ett förmiddagsbad. Skitig av allt källarjobb med husse!!! Men nu så luktar han mkt gott och var just där och då väldigt go att kramas med. Iskall i pälsen...  


Dagen fortlöpte med att det enda jag såg (eller rättare sagt hörde) av karln och två av hundarna var... "bank, bank, wiiiiiiiii, bank, slammer!!!, bank, bank" Ja eller nåt i den stilen. Vet inte hur jag annars ska beskriva ljuden av hammare som krossar väggar och en vinkelslip som kapar rör? Hur hundarna står ut att vara i samma rum är för mig en gåta.  

Och vad det nu är han pysslar med ska bilder få utvisa senare. När det är klart. Just nu ser det iaf inte så mysigt ut.

   

Nåja...han får pyssla där på bottenplan...det blir nog jättebra när det blir klart... Hundduschen är iaf nu provad och betyg:       +

Det kommer nog flera symboler bara det där lilla bordet blir bifogat så ryggen slipper knaka.


Just ja. När man håller på så hittar man saker. Här är den Till Salu Gratis om någon känner sig i behov av en.

        

Har ingen aning om den funkar eller ej och skitig är den... Men någon kanske vill måla om den eller nåt? Nåja.   Hojta isf. Annars blir det tippen för den.   


Just nu... AJ!   Vi var till skogs här på kvällen och promenerade hela ligan. Hundar och barn rejsade. Inte jag. Men man kan dock tro att jag både har badat hund och skogsrejsat för i ett kliv så small ryggen. Och nu kan jag inte böja mig många grader för då tappar jag luften. Blir en insmörjning nu och så ska man nog vara bra imorgon igen. Hoppas jag!!!


Just ja...imorgon får vi besök också. The Exterminator!   Killen med modet. Gonatt!

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards