Alla inlägg den 10 juli 2010

Av csa - 10 juli 2010 09:24

För både sambo och barn igår. Men lilla mamsen får vackert jobba vidare nästa måndag igen...   Kanske därför den hårt utarbetad jag *host, host* somnade från bloggandet och filmen igår. Snarkade lugnt i soffan till 2 i morse för att sen bege mig upp för ytterligare 5 timmars sömn tills morgonen. Nice, känner mig utvilad!


Hade ju lovat tjejerna en sommarlovsöverraskning igår. Ni må tro vad det heta samtalsämnet var från de öppnade ögonen (med alla funderingar över vad det skulle vara för bus mamma hade hittat på...) till sen kväll där alla intryck och känslor skulle analyseras. De är väl släkt med farsan sin!! Analys-mannen!!   


Åkte direkt efter jobbet hem till Marie och Tomas för att hämta den. Hade ju tänkt skaffa en från affären, men varför när man har en jobbarkompis vars döttrarna till har skuttat klart för länge sen?? Deras har bara legat nedpackad och är i jättefint skick! Dessutom ingen billig-variant gör ju att den känns ännu säkrare.    Ida har ju tjatat efter en sån här i måååååånga år. Men jag har inte tyckt att Hannah varit tillräckligt "stor" för en. Och inte kan man vara så elak att låta storesyrran hoppa och lillesyrran titta på inte!!! Ono... DET har jag förstått av barnjämnlikhet. Får en bör den andra också.  


In med barnen och ut och montera ihop den. Gick ju plättlätt vilket var tur. Barn med stora förväntningar har ju inte så långt tålamod...inte ens innan liksom.   


När sen tefats-ögonen lyckats blinka och insett vad som hade landat i trädgården kom kommentaren från Ida:
-"Mamma...det här var den bästa sommarlovsöverraskningen - ever!!"

  Mamma nöjd med det utlåtandet!! (På svengelska å allt!)


Tog lite bilder på brudarna...och...


...Bosse undrade snabbt...
-Varför är de där uppe och har skoj och vi här nere????     


 
Nöjda barn är glada barn! Eller hur är det sånna där kan-hur-barn-fungerar-föräldrar brukar säga??    

     

Tog dock inte såå lång stund innan de andra barnen också ville vara med...  

            

Alla barn på en gång!

Som sagt. Tur den är stabil och fixar lite vikt!   
För jag misstänker att det inte var första gången det ska hoppas. Varesig på två eller fyra tassar. Dante hoppar plättlätt upp själv. Bosse vill så gärna men har inte fått in snitsen så han får man ge en knuff i baken. Men är man väl uppe är man "kung" liksom.   Roligast var att springa efter Hannah och pussa på henne så hon skrattade.

   

Dante tyckte det var mest intressant att "läsa mattan" runt. Konstruktörs-kontrollant kanske? Tjejerna hoppade så han lyfte emellanåt, men det verkade han inte bry sig så mkt i. Han är ju lite knasig den där vovven.


Nåja. Nu är det en ny dag. Efter som hoppandet verka stå högst på schemat även idag så skickar jag mig själv i en solstol bredvid för övervakning. Sambon drog till brädgården han. Nice!   

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards