Alla inlägg den 8 juli 2010

Av csa - 8 juli 2010 21:40

Direkt efter jobbet idag så var det bara att ila hemåt. Det blev visst en riktig "frossardag" idag inser jag nu.    För karln hade gjort sin berömda uuuuuunderbart goda hemma-pizza till middag. Yammi Yammi!!! Sen så fyllde döttrarnas kusiner 5 idag. Så då var det bara vidare dit för att äta tårtor och kakor och nu är magen i alla hörn. Alla runda volang-hörn!    Killarna hade fått nya cyklar av brorsan och de for fram som galningar med stora leenden!! Ida kika lite smått...snörpte på munnen. Vet vad hon tänkte fast hon inget sa... De cyklar utan stödhjul.    Det gör ju inte hon. Törs inte riktigt släppa dem. Men i sommar ska vi träna vidare så snart kan nog hon också fara fram för vinden.


Det är en stor dag för henne imorgon! Hennes ALLRA SISTA DAGIS-DAG! Till hösten ska hon vidare till förskolan och fritids. Hon är redan såååå spänd och förväntansfull. Lillasyrran verkar dock inte lika nöjd med att inte ha storesyster vägg-i-vägg längre. Men det kommer nog ordna sig. Hoppas jag!!


Det är varmt och kvavt igen. Det hade lovats regn och ett tag så drog de mörka molnen in över Lundbacken. Men nej! Inget ännu.    Så vi "slipper" det nog. Fast om sanningen ska fram så tror jag att det skulle vara bra med lite blöta. Fast...man vågar ju nästan inte hoppas på det. För om en vecka ska ju min semester börja. Och han där uppe skulle säkert kunna tänka sig att ha en storsköljning över hela min semester. Mitt hopp lever vid att han skonar mig från det dock!!!   


I helgen är det Tvååkersutställningen. Måste säga att jag är sååååå glad över att inte ha anmält någon hund!! Det ska bli HETT!! i helgen sa sambon.   

Så lycka till alla som åker och svalka era hundar!!! Här skänker jag (och Dante) en bild som ni kan ha med er i sinnet för avkylning! Riktigt bernerväder ska ha...


SNÖ!!! Och gott    (om det) ska det vara!  


Jag har ordnat en sommarlovs-överraskning åt tjejerna som vi ska hämta hem imorgon! De har tjatat öronen av oss om en...så jag tror den blir uppskattad!!


Tidig kväll ikväll kanske? Ska försöka iaf! Gonatt!   

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards