Alla inlägg under september 2011

Av csa - 20 september 2011 18:38

Rätt nöjd! Okej, rättelse - JUBLANDE NÖJD!

Min plan . . . efter "iKEA-fönstershoppandet" gick i hamn.

Jag väljer ut (självklart redan klart!!) - och brorsan betalar!   


Men jag är ska väl inte vara förvånad? Hur skulle han kunna motstå sin söta lillasysters önskningar???  


Annars lunkande dag i rask takt med massor av dunkande tänder.

Imorgon skulle jag ju varit hos tandis, men tyvärr (för mig) så ringde de och ombokade min tid.   Så nu får jag stå ut ytterligare en vecka.

Men, ska jag klaga ens? Jag har ju hittills pinat mig i två . . . *host* . . . tre ? . . .  + lite flera månader.   

Bara å hugga in på godispåsen (tack Elin  ) och glömma tillståndet.


Middagsdags och lite städning nu. Sen Idol. Såklart. Och hinns det med så kan man ju ta och börja med lite nedmonteringar inför torsdag. Men, det går ju att bara soff(t)a sig igenom kvällen också.   

Och som det ser ut just nu, så blir det ledig måndag nästa vecka.


Av csa - 19 september 2011 20:59

Idol:at klart alldeles precis. Jomen självklart att man kollar på det! (I år igen . . . som förra året . . . och säkert nästa med . . .)   Vanedjuret inom mig has just spoken.

Favvo´s har jag såklart börjat leta också.


Ska vara jätteduktig och gå och lägga mig om nån minut också.  Jag har ju äntligen lärt mig att måndagar SKA vara tidigt läggning på. För sen kommer ju dagen som Gud glömt . . . tisdag . . . jäspningarnas dag.   


Brudarna har varit på Knatteskutt och haft friidrott på schemat idag. Höjd- och längdhopp och gud vet vad mer. Sambon var ju där med dem.   


Jag stannade hemma och Ikea:de. Kan man inte vara där IRL kan man ju alltid internet-planera "där" iaf.   Sängattiraljer på närminnet. Sultan x 2 "fönstershoppade" jag och mitt alterego fram, för vårat bästa.

Nu ska jag bara hitta nån som vill betala kalaset också. Bara för att bryta ett mönster på sambons magnetremsa så ska nog brorsan få det här kalaset istället.  


Måste ta och fundera ut om mina hundar ska få vara arbetande mera. Hör saga på saga om hur de numera äger fikarum både frukost- och lunchtid . . .   Så OM ni skulle stöta på mina hundar och de beter sig olydigt på nåt vis. Skyll på min sambo! När de var under mitt "våld" så var det ordning på dem!!!

Tänk att man alltid ska behöva lära sambon om och om igen vad som är rätt och fel. Hundarna förstår ju första gången jag "morrar". . .


Time to nighty-nighty.


Av csa - 18 september 2011 21:46

Grådassig/regnig dag i relativit lugn.

Karln har roat sig på annat håll än hemmavid dock. Och så undrar han varför han inte "hinner nåt"??

Hm . . . kvinnor är smartare än män va?!?!!?  


Hade jag dock ägt en motorsåg hade det varit möjligt med lite mer action på hemmaplan också.

Så hysteriskt bla-ha trött på eken här utanför. Enorm är den och hur sjutton ska man kunna fälla den utan att behöva ny bostad? Dilemma. Och skräpigare otyg får man leta efter!!!!

Och för inte tala om grannens björkar åt andra hållet som förstör våran mottagning för tv:n. Han ska tvingas att kapa ner dem! Så är det bara. Don´t take no for an answer.


Hittade idag en låda full med gamla foton. Usch och samtidigt ljuvligt att se. Det jobbiga med den var att det var så många f.d vänner med på kort . . .

För inte tala om de bilderna från huset när vi flyttade hit. Jag och sambon är rörande överrens om en sak - HUR F*N TÄNKTE VI??? Hur sjutton ORKADE vi ta tag i vad det då var??? Dock måste man väl klappa oss på axlarna för det oerhörda jobbet vi lagt ner för att få det till vad det är idag. För knappt ett hörn är från ursprung.

Ja jösses, vilket arbete säger jag bara. Helt otroligt.


Och än är det inte väl inte helt klart.   


Next up, få ordning på tv-rummet, fixa vårat nya "sovrum" och därpå göra vårat f.d sovrum till Idas och vidare in i Hannahs och fixa det.

Samtidigt har vi ju ff delar staket kvar att få till.

Parkeringen.

Källardelen vi förträngt.

Väggen med stort V.

Hur många timmar finns det på ett liv???


Nu blir det iaf gonatt härifrån. Nästa vecka kan bli den mest osociala i mitt liv. Jag kan nästan lova att jag inte ens hinner svara i telefon, om nån behöver nå mig - prova v. 39 ungefär.  


Adjö vecka 37.


 


Av csa - 17 september 2011 21:46

Ska bara . . .


En dag där barn stått i fokus. Både att göra dem   och att låta våra göra saker. Det där blev något att klura på va??


Hannah var bjuden på kalas. At the best place - enligt henne.


 


Rätt skoj att hon var nästan enda tjejen. Och att han som bjöd henne faktiskt slutat på hennes dagis redan och avancerat upp till förskoleklassen. Andra gången det händer på kort tid att hon bli bjuden av "äldre"/f.d. dagisbarn. Skoj! Måste ju betyda att hon är en omtyckt kompis.   


Den andra var ju grön av avund såklart. Men ganska precis när Hannah åkte iväg på sitt så ringde "Issa" ( . . . en av bästisarna . . . och jag MÅSTE kalla henne för just "Issa" för det är ju coolare än Isabella liksom. . .   ) How ever. Ditkallad blev hon och när hon väl slöt upp så var de typ 5 st sånna där as-coola 7-åringar som gick lös på lugnet i Näs. Good bless "Issas" päron som stod ut!!!!!   

Iofs . . . det blir väl värre . . . om ca 5 år . . .tonårsylande över nån popstjärna . . . jag hör tonerna spränga en och annan trumhinna redan nu!   
Kaj får vara barnvakt den dagen det sker!   


Och nu så håller vi tummarna för flera Bossebäbisar. Två mycket lyckade parningar i hamn med en rejäl, fin tik. Gud va roligt det är detta . . . för det tycker väl alla lika mycket som Jag gör???   


Ja jösses. Nu blev det så där lättroat igen. *torka skrattårarna*


. . .  så. Nu har jag "ska-bara:t". Dags att ta lite glass och en film. Lincoln Lawyer. Vad nu det kan vara för nåt?!

Ciao.


Av csa - 16 september 2011 21:26

Ja se va snabbt den här veckan passerade då?!

Visst, visst. Helgen kvar av veckan, thank you very much, men den går nog i samma hast. Den är over-booked med en viss marginal till mera.


Jag ska erkänna en sak. Jag har fått ett problem.

Jag tror jag gått och blivit oerhört lättroad.   

Det är inte många rader ut i etern numera som inte är sånna stående skämt att jag sätter alla popcornen i halsen.

Det är då hemskt va folk drar pååååååååå!!!!!


Det finns mera också. Finns liksom nåt i luften. Det pyr men tar liksom inte riktigt eld. Vet inte riktigt när lilla bensindutten kommer, men när den väl träffar så kommer det dåna om det. Och jag kommer få ännu roligare!!   


Lite chockad över arbetsveckan måste jag säga. Jag liksom saknar ord. Ja, suger på den ett tag till, tills jag hittar de rätta orden.


Annars har vi våra roligheter för oss som vanligt. Arbetar och njuter. Kom hem till en surprice Very Good.   Förvånas och glädjs åt barnens tokigheter. Men vad kan man begära med dessa föräldrarna? Det kommer gå så galant för våra änglar så.   


   


Sivvava-Hannah kämpar på med sitt och numera PompPom-Ida (?). Gissar att våra barn "tröttnat" på större modeller av hundar. Eller vad tror ni??? Småhundsåldrar tror jag inte finns, eller är det en trots-variant??   Hannah var iaf klockren idag när det enda snygga hon hittade i Hundsport var just en såklart "Sivavva". Tror det fanns en mer bekant ras med där men . . . näe. De snyggaste av den rasen var ju inte med! Hannah for President säger jag bara.   

Igår körde vi engelskt tema hela kvällen. Tur kärleken är språk-oberoende.


Inget direkt nyttigt utfört idag inte.

Pretty Nöjd med det.


Av csa - 14 september 2011 17:44

Länge sen nånna ord här. Jag vet. Orsaken är "blödande" huvudvärk kvällar och nätter igenom.


Men just nu är jag "på topp".

Jag har idag varit hos en alldeles ny tandläkare (för mig) och jag har förvisso hittills bara gapat stort och fått förklara en hel del . . . men jag tror verkligen på denne!!!
Eller så är han synsk?

Dock var besöket en stor chock för mig. Jag var inte långt från tårarna när jag åkte hem. Olyckliga tårar . . .

Jag fick veta saker jag inte kunnat tro ens om jag tänkt jätteelakt. Vilket i vanliga fall inte brukar vara så svårt för mig   , men att någon kan ha "misshandlat" mig så här. Det trodde jag inte om en tandläkare.
Funderar SKARPT på en stämingsansökan, men då jag vet att gubben i sig gått i pension så måste jag klura vidare på vad detta innebär.

Det jag var med om idag under 1½ timmes tid var det iaf riktig religiösvarning på!
Och fixar han mig ska jag kyssa marken han går på. Han har lovat att det går. Ska bli kul att se facit sen. Men vägen dit är lång . . . och säkert jättedyr!! Men jag tänker satsa!! Jag har ju massor att förlora på att inte ta chansen.


Låter säkert jätteknäppt, men jag ser fram emot nästa veckas besök. Min allra första rotfyllning ska då fixas.


Annars så är det mycket här. Vääääldigt mycket på gång. Men allt kommer bli galet bra tror jag.
Hundarna går det framåt för. Den ena är ingen vacker syn men på bättringen efter sin sårskada. Den andra tränar på flitigt i stort sett varje dag. Han kanske kan bli en duktig bruksvovven en vacker dag? Om inte annat så har vi skoj på vägen mot "vad-det-nu-än-blir".


Nån dag kanske jag får tid för hemsidan också. Har fått en massa jättefina bilder att lägga ut. Tack så jättemycket till Er alla som skickat hit dem.   

Men, hemsidan i sig är ff ganska "jobbig mark" att beträda . . .


Dagens coolaste: HANNAH har en lös tand - för FÖRSTA GÅNGEN!!!   


Av csa - 11 september 2011 23:08

Idag Stina, ska du komma ihåg.


Idag var dagen då du fick bli både chockat överlycklig, mallig och fnissig i ett och samma tok-varv.

Det var också dagen då tv-rummet blev till ett kaos. Men det ordnar sig nog . . . hahaha . . . Ser ju redan bättre ut. Om inte Ikeahyllan hade bytt namn under året. *huvudet på sne*

Och för allt i världen. Glöm inte hushållsrullen, skitpåsen och strömkabeln Din hund spårade rätt på. Med DIG i andra änden av snöret!


Idag somnar Du med ett STORT, stolt leende. Kom ihåg det en annan kväll när Du behöver det!

Imorgon ringer du tandläkaren . . . ojoj . . .


Av csa - 10 september 2011 00:46

Eftersom jag inte har hälsan med mig . . . så vet ni det!


Annars blev jag såå glad igår, fast jag insåg inte det riktigt superba förrän efter en lång stund förvisso . . .

Min bästa J kom förbi igår. Det var så länge sen vi sågs, men sånna är ju vi. Man kan kalla oss för sällsynta vänner.   


"Vi ses aldrig men vet alltid vart vi har varann!"


Och hur dumt det än må låta så fick hon verkligen upp ögonen på mig (och senare även sambon min) över en sak. Viktig sak.


Garderoben for Gods sake!!   


Och så rätt hon har. Att vi inte kommit på Den?!

Men så är det väl när man snöat in på en sak. Ja, ni vet . . . I mörkret är alla katter grå . . . man ser inte skogen för alla träd . . .


I am a believer on this one!!


Och om sambon fortsätter ge mig massage så blir det nog lite bättre nu på en gång. Fast då i axlarna då . . . inte i garderoben.   

Nu en gammal goding - Forrest Gump   Finns det en klokare replik än: "Life is like a box of chocolate . . . "


  Ja . . . glass funkar ju också rätt bra i många lägen . . .

  


Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards