Alla inlägg den 13 april 2011

Av csa - 13 april 2011 20:16

Ojdå...gått några dagar sen sist. Har jag varit saknad??   


Söndagen flöt på med trädgårdsröj, däckbyten, lite lydnadsträning och annat smått å gott. Konstigaste var att ha sambon hemma en söndagskväll. Hm...kommer jag vänja mig??  


Måndag. Sambons första dag på nya jobbet. Nytt, spännande och säkert jätteannorlunda att se folk i dagsljus.   Karln har ju lyckats hitta ett toppenställe där hund är VARMT VÄLKOMMEN också! Alla älskar fyrbeningar, men ingen äger någon för tillfället så...det fick bli Bosses första "arbetsdag" också. Måste ju provåka stället, som hund, liksom. Betyg: Klart godkänt!! Han har ju t o m fått "eget kontor", tillsammans med chefen. Snacka om att komma upp sig i smöret direkt.   
Undra fall de behöver mer personal snart???   Då kan man ju fylla på liksom...


Min dag var dock inte alls lika spännande. Man kan väl kalla tillståndet någonstans mellan migränx72 och medvetslöshet...fyyyy!!! Trodde det var på väg att ringa grannen i förebyggande syfte. (Han är begravnings-snubbe) Men strax innan läggningen så överlevde jag dagen. Phu!!!


Tisdag. Idel happyfaces på jobbet.   
Och så lite brandövning..eller rättare sagt lite "rörfix" kan vi väl kalla dagens höjdpunkt. Eller ska jag mer framhäva den stränga barnsligheten? Vet inte faktiskt...tufft val...*suck* Visste inte att omognad kommit upp sig såå högt i åldrarna... Men varje dag lär man sig ju nåt!?

Sen kom vi hem och så kom Åsa och Loppan och mitt nya, fina trimbord hit! Yes! Äntligen slut på allt krypa-omkring-på-golvet. Jag är ju realist och jag är INTE ung längre. Av en konstig anledning så är mina knän äldre än hela jag?? Skumt men så måste det vara...
Bosse är och har alltid varit höjdrädd dock, så nu har vi lite å träna på. Men han tycker det är jobbigast att komma upp och ner och under tiden står han snäll och slappnar av. Så jag tror det kan finnas värre "kunder". Det roliga är att han inte ogillar typ A-hindret i agility så...ja...jag vet inte vad som hänt honom å bordshöjder, men nåt måste det vara. Men han är en snäll rätt medgörlig kille så i slutet får matte som hon vill och han står bara där. Snart ska han stå där och digga upp- och nerhoppet också. Det får bli lydnadsträningen framöver. Totalt "onödig" träning men...vilken hund har begärt att få lära sig gå en "dumruta" liksom??? (Lydnadsklass Elit har ett moment som kallas dumruta, för Er "lydnadsoförstörda" läsare)
Dante var sjukt avundsjuk hela kvällen på att Han inte fick stå där   bli ompysslad, så imorgon ska han få minst en timmes borstning PÅ bordet. Han kommer le hela kvällen...och njuuuta.
När man ändå har ett tofs-proffs på besök så får man hjälp. Tack gulliga Åsa!   Bosse blev riktigt ståtlig och kommer bli livsfarlig i ringen på söndag!! Tofsig och fällande är ju läckert!
(Jo, jag är ironisk!! Men det lät tufft att få skriva...  )
Kan ju tyvärr inte återgälda tjänsten. Hehe...för det skulle Du INTE vilja!!! Fast...Kaj kanske kan???   
Tjejerna, framför allt Ida, sjukt Åsalycklig. Hon tjata och tjata: "-När kommer min gudmor??? När?? Nu??? Kommer hon snart???"
Ja...ca 17 ggr på en halvtimme. Sen var det som att hon inte ville släppa henne när hon väl fick sin efterlängtade kram.
Det blev en sen kväll men mysig. Loppan är en riktigt go liten dam som verkade rätt hemtam med tre grabbar som "sambos".
Vi surra lite och så blev det dags att tacka och bocka för en trevlig eftermiddag och vidare till projekt sova...


Onsdag idag.
Jobbat lite...
Och så kom vi hem och insåg att det var nåt som bara "va tvunget" att utföras.

  
Idag öppnade NYA, STOOORA IKEA på Erikslund i Västerås.
Vi åkte! Vi gillar´t!


Nej...såklart va jag inte tvungen på nåt vis att åka dit. Men det är såå underhållande att "jäklas" med folk om att jag "bor" där. Folk köper verkligen allt om det bara har en fjäder av sanning i.   Om ni bara visste hur sällan jag verkligen ÄR där. Hehe... Jag skapade ordspråket...jag använder det gärna: "Alltid retar det någon!!"

Det är lite så alltid numera. Att jag ALLTID retar någon...förstår inte...   Men bryr mig inte heller så... Kasta vatten på en gås bara. I know how to shake!!!!   


Så  hur var det där på det nya då? Jodå, de var stort! Det fanns allt och numera mera än allt från det förra stället. Ingång upp på övervåningen, ringlande gångar genom allt och så fiket som numera gör att man får plats!! Vi tog middagen där idag. Sen blir det hiss/trappen ner igen och genom badrumsavdelningen, hämta-själv-lagret och vidare till kassorna. Bra tänk! Jag missar inget...  
Och trots dagen till ära... ingen kö in, ingen trängsel, ingen kö ut. Tack för det!


Ser fram emot när det nya shoppingcentret också växer sig klart. Finns vägg-i-vägg. Dock tror jag detta nya blir graven för Hälla...jag tror..


Nehej. En dusch på det här så kan man den här dagen också.

Ciao friends!!


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards