Alla inlägg den 29 april 2011

Av csa - 29 april 2011 23:27

En mycket TREVLIG och SKRATTFULL fredag är strax slut. Oj så trött jag är nu!!! Men några rader hinns nog med...med reservation för felskrivningar för linserna sitter som sugkoppar i ögonen...  


Lite hektiskt på jobbet, men det ordnade sig till slut. Gick hem vid 14 och fick det iaf snålt om tid för att hinna till Köping vid 17.30 Hur lyckas man med det??


Jo, det kommer hem en liten dotter som glatt säger: -Mamma!! Klockan 18 ska jag tillbaka till skolan liksom. Det är disco idag ju!

Vart tog min lilla, lilla Ida vägen???   

Nåja. Kast i duschen för mig samtidigt som torktumlaren fick jobba ihjäl sig för att jag totalt missat att mina lådor var tomma på nödvändiga klädesplagg!!   

Fixa iordning mig och sambon fixa dottern i lika stor hast...

Jag rattade Golfen i (fööör hög hastighet...sry!!) mot Köping och hämtade upp Elin som nog trodde jag flygit mellan Hallsta och henne.   


  Söta vännen min! ALLTID finns hon där för en...   

Och i tid hann vi till Bowling Palace. Bara "lillproffice" var tidigare än oss och Mange kom ungefär i samma svep...

När hela ligan dök upp så började bowlingskampen på tre banor.

Jag var rätt nöjd efter första kastet - STRIKE!   
Och några till sånna blev det faktiskt. Kanske 5 totalt...men...det var mer av annan vara...till det sämre då såklart...  


  ...inne på omgång 3 och jag la av för att det gick sämre och sämre typ... Första serien slutade jag dock på 107 poäng vilket jag tycker är bra gjort av en sån som jag!   


Snabbt vidare till Tacobuffén. Betyg: Mycket god! Och ett + i kanten för kaffe och kladdkaka till efterrätt! Bra där Köping!! Men sen guuud så mätt man kan bli...paltkoma.

Jag tror det var mera skratt och galenskap under middagen än matro. Jag har då en skara av de bästa arbetskamrater man kan ha. Helt galna kan man väl lugnt påstå. Hade mer ont i magen av alla skratt än av moffandet om sanningen ska fram...

Dagens vinnare blev...

  "Mr Sombrero"
Hans tacktal kommer gå till historien.   
Men frågan är...kom han till slutet någongång???


Några värmlänska cruisar/raggare dök upp där på slutet...sen var vi några som drog oss hemåt. Hade gärna stannat...men att "gå ut" när man själv kör...näe. Det är inge skoj tycker jag. Hoppas jag har skjuts nästa gång!!

  Lola in action.   


När jag kom hem så var "gladeligen" tjejerna lite halvvakna fortfarande. Var ju bara tvungen att dra upp dem lite och pussa på dem. Och lyssna på Idas disco-upplevelse. Sitt första DISCO är ju något så häftigt så man kommer ihåg det ännu. Tror inte hon glömmer detta heller...

Det hade varit coolt. Hon hade vunnit en danstävling. Hon hade fått för lite fickpengar. Men annars var det coolt. Hon hade också (till Kajs stora förtret) dansat med KILLAR.   
Lillasyster var inte helt nöjd med att hon inte "hade åldern inne"...hihi... Men hennes tur kommer nog den också. får pappsen det jobbigt med nerverna tror jag.  


Nu vankas sängen...orkar knappt hålla ögonen öppna mera. Framför ligger helgen så vacker bara i skrift!!

Och imorgon är det ju Valborg. Blir nog rätt nice. Grillning såklart!!


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards