Alla inlägg den 18 april 2011

Av csa - 18 april 2011 20:01

Två ynka-ynka dagar kvar att jobba den här veckan!!!  *pepp, pepp*

Jag står ut.

Jag överlever.

Det går...det går...


Imorse fick jag gladeligen bekräftat att jag inte är helt spolad i skallen. Tackar!! Skulle fixa fredagskrånglet direkt på morgonen (lika bra att ta tjuren vid hornen) och ringde några samtal. Ett tu så var det kirrat och felen som var...var INTE mitt åt!   
Dock har ju de mest sjukt otänkbara hänt i dag bara för att "morsan" är ledig. Men hon är så snäll som svarar varje gång jag ringer...och däremellan ringer hon...  ...så de funkar att överleva!!


Ryggen är paj hörrni. Tycker vi har världens pissigaste golv på jobbet...men jag tror att Rocklunda-is-skyddet är lite i släkt med det faktiskt. Huga! Känns som jag burit på en säck sten hela helgen...  

Får se om jag "tillåts" ta ut lite fys imorgon eftermiddag. Har tänkt ut lite ryggträning då. Men...blir väl nåt blaha ang. uttag av sånt med all säkerhet... Ska inte vara fördomsfull men...har vi hamnat i Svea Rikets mesta avis-liga eller???? Fan ut å rör på "fläsket" folk och bry er inte så mycket om vad andra gör!!!!!
Jag förstår inte hur en halv, och ibland mer timmar av en dag, kan gå ut på att analysera vad andra gör och hur?????? Tröttna!!!


Vid hemkomsten så såg jag spänt på när Kaj slogs med nya tältet. Man blir ju så nyfiken på hur de funkar så vi måsta ju bara prova. Å...vi får nog in snitsen på det där...  ...nångång...kanske...  . Hundarna däremot kröp under duken medan vi höll på och infann sig mycket nöjda med investeringen!!! Och är de nöjda så är vi nöjda! Falcon lyckades t o m andra gången/besöket krypa mellan "dörr och nät" och blev ståendes där - lycklig som aldrig förr!    


Tjejerna har cyklat lite...och så blev den här dagen kväll också.

Bara 2 dagar kvar...till 5 dagar (ledigt)!!!!  


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards