Alla inlägg den 27 april 2011

Av csa - 27 april 2011 22:07

Gick ju inge bra de där...att låta bli tv:n, datorn och jobbet. (som jag skrev kort om igår). Nepp, inte ens en dag funka det. Får se om jag kan bättra mig framöver...  


Gått rätt bra på jobbet om än saaaaaakta. Det har varit "tisdag" med råge. Och inte blev det bättre av att sitta still och lyssna i flera timmar efter lunch. Fy! Men jag höll ögonen och öronen öppna...till skillnad mot flera andra...  


Tränat lite idag efter jobbet också. Behöver dock göras mera... Ska nog vara duktig och kämpa lite mera den här veckan. Hoppas jag. (Om jag skippar ovanstående detaljer så borde det funka!!)

Behövde också åka och klippa mig idag förra veckan. Men vart tar kvällarna vägen??? Riset är kvar, visit av släkten kom...tiden gick...

Deklarationen är nu iaf klar! Hyvä!! Inlämning imorgon. Kom på idag att tiden börjar rinna ut så nu känns det skönt att det är över. Någon krona + hoppas jag på. Det finns säkert något hål att fylla...  Om inte annat så kommer det en semestertid när man nog vill unna sig lite "lyx".


Försöker få ihop semestern. Sambon har ju inte direkt 5 veckor att skryta med i år... Men jag vill att tjejerna ska få så lång ledighet det bara går att ordna för dem. Dock har jag redan första veckan stött på patrull. Behöver någon åt dem i ett par dagar bara. Får jag ihop det, så kan de få vara lediga i 6 veckor i streck!! Hoppas verkligen det ordnar sig. De är så uttömda redan nu...stackars små.   Man känner sig som en kass förälder... Tänk när man själv hade 10 veckors ledighet! Det var ju ljuvligt!!!!!


Fästingarna...de små äckligaste krypen som finns är rejält igång nu. 5 st på ena katten och 3 på Dante tagna nyss. Man vill bara   ... Men är inte förvånad alls. Hela åkern nedanför våran tomt är full av rådjur både mornar och kvällar. Kan man göra något för att de ska otrivas här?? Alltså utan att vara dum emot dem? Tips mottaget gärna.

Tror att vi skulle bli mindre drabbade bara de höll sig undan och inte som nu...spatserar nästan ihop med hundarna liksom...  


Gladeligen kan jag också meddela att min mobil funkar nu! (igen) Den har för andra gången fått en knäpp och varit billig. För en mobil som inte går att ringa på måste ju anses ekonomisk som fasen va? Dock ganska onödig jo...   Men Tele2 har justerat problemet och på en kvart så va den igång and alive igen. Härligt!! Nog för att jag har en jobbarmobil också, men...det gör ju inget om den kan få vila på kvällar och helger liksom.


What else? Det är torsdag imorgon. Ser fram emot fredagen som fasen! Kul med jobbarkompisarna på schemat. Länge sen sist det klaffade för mig att hänga på. Men nu så! Hurra!!  


Sen kommer en speckad helg. Men det blir nog bara kul så det gör inget.

Men nu vankas lopplådan, för annars kommer man ju inte ens nära allt skoj man har framför sig i tiden...  



Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards