Alla inlägg den 14 april 2011

Av csa - 14 april 2011 22:34

...för döttrarnas nya morgonrutiner. Att gå upp tidigt har ju aldrig varit Hannahs grej (gud hjälpe mig när hon BLIR tonåring...för hon beter sig redan nu som en...  ) Drar täcket över huvudet och muttrar att hon inte VILL/ORKAR/TÄNKER gå upp minsann!!!  

Ida är sig lik. Hoppar ur sängen och är klar strax innan strumporna åkt på. Tack för att En är med på noterna iaf...


En slö dag idag. Skönt! Måste ju ladda upp inför helgen. Har några träd som ska få sig en omgång...en hund att bada...en sambo som ska till "Göteland", vilket medför att jag har självhärskande status.


Idag har också alla vovvarna fått tassarna fixade. En hoppades glädjande upp på  bordet. En kommer inte upp på bordet pga ålder. Och en tog sig faktiskt upp med fronten själv! Ja...nån närmare presentation av vem som är vem behövs nog inte...


Katterna samlar återigen fästingar.   Har ett ganska stort ogillande emot deras vår-hobbys måste jag säga. Blir nog lite Frontline på dem inom det närmsta!!

Faktiskt den enda lilla detaljern jag ogilla med våren.


Och dra på trissor. Idag fick jag då äntligen mitt recept till apoteket. Det tog ju bara över en 1½ vecka. Det är tur man inte är är i behov av några piller för överlevnad. Hallstas Vårdcentral... Skäms på er!!  


Sambon har varit å shoppat idag (igen). Tror han pajjade sina nya brallor bara för att få åka förbi Ikea igen. Inget uttalt om det, men...klart det måste vara så!?


Fredag imorgon. Bästa dagen! Har inte bestämt mig för hur länge jag tänker jobba...får se vad vädret lockar med... Kanske skulle ta en biggisvända på hemvägen?


Titta vad jag hittade för good old photos idag..

    

De va tider de!!


...och för ännu längre sen...

 
Tänk att man faktiskt varit söt en gång i tiden!   


Imorgon är snart idag...gonatt!  


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards