Alla inlägg den 6 juli 2012

Av csa - 6 juli 2012 23:45

Då har jag varit "pålitlig" ett tag igen.

Men...lugn (eller oroande)...bara i tryck. Jag har fortfarande mina påståenden och tron om att folk är inte som de blev uppfostrade till.

Men nu måste en del ut igen. Ta´t eller lå´et va.

Jag funderar ju bara...åt andra...


För en tid sedan så fanns det nånna ickehundutställare med stora tycken. Är det inte väldigt underhållande att nu så "kräver" de samma minst CERT för att ens le?!

Här vänds inte bara kappan efter vinden utan hela jävla garderoben har ruskats omkring tror jag bannemej.

"Vi" utställare var både blåsta som inte fattade att hundar kunde brukas till annat än att fjanta runt på utställningar med...hade hundar med preparerade pälsar som var klippta så de var korthåriga (om jag inte minns det skrivna ordet korrekt)...och för inte tala om hur mkt "vi" hymla å dymla med domarna för att få allt och lite till. Hm...?! Stanna upp en sekund... Har de samme numera alltså gått och blivit blåsta, börjat färga pälsar på sina hundar och mailar sig in i domarskapet??

Annars förstår jag faktiskt inte alls varför man plötsligt "baa deltaga måste".


Sen har vi det där passande uttrycket "In med det nya ut med det gamla".

Sånt behöver vi väl inte hålla på med va?? *pinsamt*

Det är hjärtskärande att se och förstå. För visst förstår väl den det gäller att andra förstår vad de inte ska förstå? Folk är inte dumma bara för att de inte torkar röven med tusenlappar.

De är antagligen bara väldigt normalt begåvande, kärvänliga människor med båda fötterna på jorden och borde ha det helvetiskt mtk bättre förspänt än de har.

Men de överlever utan att Amarone serveras varannan dag.

Det beror på att de är av högre standard.

Sånt kan inte köpas för pengar.


Och så var det en sak till. Rätt trist tycker observatören.

Varför håller man på med att utöka antalet i en specifik hundras (obs. jag skrev inte förbättra rasen) när det bara ska ojjas över hur slitsamt det är när inte tiken kan valpa under en kafferast, gärna själv, få ut så många "perfekta" valpar som bara är möjligt som man såklart kan sälja för bedrövande stora summor, och så kan gärna vecka 1- 8 få gå på en kvart...för det är ju sååå jobbigt att man inte kan få sminka sig i fred eller sova ostört.

Tragik på hög nivå.

Lite som att skaffa barn bara för att man inte orkar arbeta.


När människor "baa" ska...


Apropå barn. Jag fick idag en konstig känsla över att nån jag känner är på g att skaffa smått... Undra om det var en känsla av sanning?! Får väl se om hon läser detta och ger sig till känna... ;)


I know you are peekin´ in here, darling...from time to often... :P


Det här odjuret har idag fått lite motion.

Köpte då en illrosa top, lite örhängen, knivset och grillset, en piltavla och solsäng. Tillika kom en svensk fasadflagga med hem. Den pryder numera ett hus i kommunen som för tillfället har ägare som är glatt omedvetna om den oerhört opassande beklädnande.

De är så mkt finnar man bara möjligt kan bli. Vi får väl se om de uppskattar sambons "present" eller ej. Han skruva fast den i fasaden så, den lär hänga en stund... *asg*


Power Meet är igång i allra högsta grad. Kanske kika lite imorgon? Kanske göra nåt annat?

Det är ju helg så...


...det man inte vet har man ingen aning om... 



Av csa - 6 juli 2012 13:30

Nu, går...eller egentligen för ca 3- 5 månader sedan..., var det dag igen!


Men. HUUUUR????   "Allt"? Lite?

Jag blir vansinnig på att aldrig kunna bestämma mig. Annars är jag ju väldigt bestämd om hur det ska vara!! *basta* Det är ju liksom bara att "tjoff" göra´t!? Eller?! Det är ju inte beständigt på nåt vis. Bevisligen.


Och så kval nummer 2.

Idag? Imorgon? NÄÄÄR???

*suck*


Ilandsproblem hägrar!


 


Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards