Alla inlägg den 15 juli 2012

Av csa - 15 juli 2012 22:30

Inget målande blev det av idag.     

Varenda gång jag tittade åt penselns håll så öppnade sig skyn för väta och mera väta.

För tillfället är det 15 ynka grader ute. Vet inte vad "höjdaren" idag varit faktiskt. Men de få stunderna som solen faktiskt trängt igenom så blev det ju genast jättehärligt. Men. Man hann bara dra på smilbanden så var det över.

Underbart är kort heter det väl?! Stämmer bra in på idag.


Sånt här väder ger en tid för annat. Man kan städa och sånt. Eller så kan man nätsöka. 

Jag hittade såklart massor. Många nya idéer om allt mellan himmel och jord poppade fram. Men inte sjutton lyckas jag hitta vad jag verkligen vill ha!! Om någon av alla mina läsare vet om nån sida där man kan hitta KOMMANDE böcker för en specifik författare, så snälla, snälla ge mig svaret på hur!!     Har fått svar av författaren själv om att en ny bok ska komma senare i år, men inte vilket svenskt namn den har eller när????


Annat jag råkade hitta på nätsvängen...

Men se dessa då!! Bara färgen är ju awesome.  

 

Har aldrig ägt ett par flipflop´s, men de verkar ju rätt behagligt, eller?!

...fast...men tanke på vädret vi har så...

 

Japp. Rosastadiet håller i sig.

Tur man har döttrar...  


När jag ändå var inne på "sko"sidan och satt och huttrade lite på altanen i regnet...varför inte planera framåt?! Känns ju inte just nu som man behöver planera så jättelångt ens. Tyvärr. Hösten och vintern vore iaf räddad i dessa godingar!!   

Fyller inte jag år en gång till i år?? Jooo...kan jag väl få göra??? Gissa vad jag önskar mig!!   


Av alla galna infall Jag kan få på en regnig dag, så toppar nog denna. Av rent sötsug (tror jag), så hamnade jag bland bakverkssidor. Vilka kreationer folk med talang kan få till!! Impressed. 

Somliga fixar ju inte henne alls, själv tycker jag nog hon är lite väl supergullig...men hennes hemsida är härlig!! http://www.leila.se/ 

Tänk om man hade ett uns av hennes talanger.   


Drömma är aldrig fel.

Det bästa är att jag kan fortsätta imorgon också. Det är söndag och jag behöver INTE ha ångest för jobb imorgon!! *leeeer, stoooort* Vacation goes on, with or without sunshine!! Yippie do dej!!  

Så jag tar nog och kryper lite längre in i soffhörnet och myser med en kopp te. Spela lite Rumble, Wordfeud eller kanske läsa lite? Tv:ns utbud är ju döden själv. Vart tog alla braiga söndagsfilmer vägen???? Är den tiden förbi?



Av csa - 15 juli 2012 09:59

Upp å hoppa klockan halv 7. Det är normalt dagen efter man har varit på fest och druckit mer än cola va? Ne...


Igår var det realativt lugnt på arbetsmarknaden här hemma. Barnen blev hämtade runt lunch, och jag har inte sett dem sen dess. Ska nog dock vänta ett tag till med att köra och hämta dem.   


Vi hann med att ha hundbonus här igår iaf.   Sambon och doggarna försvann på en liten skogsvända och jag skulle inta duschen för att göra mig redo för festen när det helt plötsligt fanns en vovve nere på tomten. Meh?! Har vi en labrador??   En svart glad prick som liksom bara "tjeenatjabahallå!!!  " och så drog den lika fort som den dök upp.

Fick iaf senare se den passera här med en matte och husse i koppel, så den var nog inte så mkt ute på rymmen tack och lov. Annars hade den ju kunnat få stanna, för grabbarna gillade den.   


På festen var det en blandad kompott av folk. Dock blir man lite rädd att det kan bo så pass många här i lilla hålan som man aldrig sett? Några roliga "gamla" godingar var det såklart jätteskoj att få träffa igen. Camilla...min lilla söta. Linda. Tommi. Vigge. Petri. Börje mfl...ja...de va tider det. Vi hade iaf inte blivit äldre, konstaterades rätt snabbt. Det är bara årtalen sen sist vi träffades, som ökat.   

Brudparet såå fina tillsammans. God mat och fika. Trevligt! Sist men inte minst: Lola är anmäld till Idol nästa år!!  

Tack Carola och Sami!! Önskar Er all Lycka till!! (Och så ser vi fram emot resultatet av din "sovstund" Lola  )


 

Se så söt!! Lika söt som bruden   


Imponerande så blev det cykel hem. Tack och lov äntligen en tillställning som var nära hem.   För memot: Skaffa cykellyse. Shit, köra på känsla i mörker är...spännande!! Som vanligt får jag en släng av grävlingshybris och ser grävlingar i varje tuva på åkrarna.   Och envis som jag är så vägrade jag sitta bakpå, lite av hybrisorsaken också ska jag väl erkänna. Kan själv!!! Går fortast själv!!! Så med en vinglande sambo på pakethållaren så trampade jag de 5 kilometrarna hem a´la Långbenstuk. "De e ju jaaa som kör!!"  


Idag vaknade jag nästan piggare än på länge, så söndagen är bara att ratta igång. Inkallningen på solen går sådär hittills. Men inge regn så målningen kan nog fortskrida enligt planen.   


Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards