Alla inlägg den 8 juli 2012

Av csa - 8 juli 2012 21:41

Internet på den är breddgraden verkar gå och lägga sig väldans tidigt...eller så är jag utsatt för den där nedläggningen av internet som det står om i alla tidningar?

Skulle ju inte bli förvånad om just JAG lyckades med det förstås...   För så fort det blir "dags att blogga eller surfa" på dagsplanen så lägger hela alltet av...och vips så får man göra nåt nyttigt istället.


Men nu verkar det som om det funkar? I´m chocked!! Skynda, skynda!!!!


De senaste dagarna har det blitt mycket gjort här hemma kan man säga!! Känns skönt att ha det bortgjort innan semestern ens har börjat.  

Den börjar ju faktiskt inte förrän imorgonbitti.   


"Boden Från H-vetet" har fått sig en REJÄL rensning. Nu går det faktiskt att ställa in saker där!   Och vart gör man av det som har legat där och skräpat i ca 10 år då? Jo man...

 

"PYROMANERAR!!!"   


Å det har brunnit på rätt bra kan jag meddela. Under natten skickades det ff röksignaler till himlen. Och faktum tror jag han där uppe läste dem rätt. Igår var det ungefär 0% av syre i luften. Gissa hur mkt varmare det blev av att ha en brasa modell STOR slickandes utanför tomten? Ja...jag inbillar mig iaf att hvetet var en svalare plats än vad vi skapade. Hundstackarna gick i cirklar på tomten och verkade mer bortkomna än de vanligen är. De mådde nog på riktigt inte bra igår.   

Men så idag då. Ja då kom det efterlängtade regnet + älskade åskan så att sitta här ute på altanen nu är som en gudagåva utan dess like. *pust och njut*


Så kom idag. Ungarna skulle på fisketur med farfar, men pga vädret så blev det inställt.

De har förlustat sig med "sitt" och vi tog tag i #LinaJohanna´Place# aka vårat inglasade uterum. Ojoj...mera skräp...mera kasta...mera städa...mera röjja...

MEN. NU är även det rummet färdigstädat, ommöblerat, väldoftande och myspysigt!! T o m GARDINERNA kom upp vid "entrén"!!!    

Och för den som undrar när vi ska på nästa utställning med dogsen kan jag kort men ärligt meddela: Bland skrotet som kastades idag åkte hundburarna med på tipphögen. Svar nog?   

Så jävla befriande att bli av med all dynga. Varför samlar man på sig så mkt skit??? Den eviga frågan utan svar.


Nåt komiskt i allt röjjande. Alltid när jag går in genom nån av våran bods alla dörrar med stora röjjarminen (det verkar bli fler ingångar och rum för varje gång?!?!) så hittar jag nåt som nån för antagligen vääääldigt länge sen glömt kvar där.

Även denna gång, fast jag vet att jag varit och knöat runt i alla hörn denna delen, så hittade jag nåt "antikt".

Nu vet jag ju inte vad jag ska med denna till men...den var ju lite söt. Och HYSTERISKT tung!!! Förr i tiden kunde de göra rejäla grejjer kan man nog påstå. Undra vems det varit egentligen? Undra hur gammal den är? Lite spännande med "hittegods" är det ju faktiskt. Nån historia borde finnas bakom den iaf.

 

Den är märkt med namnet "Husmors Ideal Mangel No2" på sidan.

Sååå...

"-  Husmor!!?? Jag har hittat ditt IDEAL nu!!"  


Efter en liten repa till skogen nyss så är nu hela familjen upptorkad och blåst. Tolka sista ordet som du vill.

Barnen i säng för nytt försök av fisketur imorgon.

Hundarna snusar förnöjt på altanen bland (nu förstörs det "vackra" i berättelsen) av laptopar, surfplattor och säckvis med pantgrejjer.

Jag ska hinka ner en Bailey´s som belöning och sen får vi se hur länge ögonen orkar vara öppna. Gissar på ca 1 timme till...  


Imorgon. Nytt Mission av stordåd. Den som lever få se.


VI har iaf varit sjukt duktiga idag, om VI får säga de själva. Och...vem skulle kunna hindra oss?


Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards