Alla inlägg den 11 juli 2012

Av csa - 11 juli 2012 23:17

Vart denna dag tog vägen vet jag inte...dags att dra i handbromsen och lugna ner sig lite...


Träningskompisar dök upp på förmiddagen och förutom myggen så var det trevligt. Fick ena örat ordentligt rengjort av denna här lilla godingen efteråt. Tjorven som alias. Här är hon blåst för första gången i sitt liv. De första 2 minutrarna så var det jordens konstigaste grej sen så blev det bara bra. Rätt häftigt psyke, glädje, bus och lugn i samma format. Har tidigare så dålig erfarenhet av briarder. *Falcon morrade just från sin himmel*

Det är bra när man får nya ögon ibland. Den här donnan skulle t o m Kung Berner ha gillat vågar jag påstå.


 


Timmarna går jättefort när man har skoj så det blev en ildusch för att hinna iväg på en liten date direkt därpå.


Har en annan liten detalj jag tänkte ta upp här.

Jag har en liten vän. Ok. Jag har några flera (jo, faktiskt, pilluttadej som inte har lika många som jaaa har, faktiskt!!!  ) men just denna lilla vän har en liten blogg som jag inte tänker skriva detta i. Delvis för att jag inte vet om hennes läsare kommer uppskatta det...eller kanske inte ens hon själv...men om jag skriver det här så behöver hon inte låtsas om att hon ens läst det, om hon inte vill.  

Allt är i välmening, såklart. Vänner gör inget annat emot varann än i just...välmening!!

Hon måste sluta stressa.

Har en tid tillbaka sett sååå slutkörd ut, inte den där hyperpigga, alerta morsan med 30 saker i rullning samtidigt utan att ens se härdad ut. Men vad jag förstår så har hon inte lugnat ner sig sen dess, utan snarare ökat tempot.

Jag tror att hon just nu slits mellan allt och alla.

Jag tror hon skulle behöva semester.

Jag tror...en hel del massa. Men avslutar såhär:

Ta det lite lugnt vännen! Det blir både fredag och lördag den här veckan också. OM du nu tar det lite lugnare. Jag håller ff kvar vid mitt tycke om att det inte gör nåt om du har "en grön och en röd socka" på dig. Du behöver inte tillbehör för att vara den Du är.

Förstår att det kan vara svårt att inte lyssna på andra som "vet å kan".

Men...snälla...försök bara njut en smula. Andas. Le. Den tiden just NU kommer aldrig mer tillbaka. Du byter snart "titel" FFS. Sista tiden ska du inte minnas i ett jäkt av måsten. Kram!


Alla behöver en kram ibland. Även de som säger att de inte behöver. Jag ska gå och krama om nåt nu. Kudden. Imorgon blir det torsdag och den dagen börjar tidigt med en date i hundformat.


Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards