Alla inlägg den 16 juli 2012

Av csa - 16 juli 2012 23:49

Det var nog väldigt länge sen jag tog sånna ord i munnen som: Bra måndag!!   

Måste bero på att jag har semester. OCH att solen strålat precis hela dagen. Tack!! Behöver den energin.


Gjorde tappra försök att ligga i solstolen och njuta. Men jag är liksom inte bra på det. "Ska bara" händer väldigt ofta liksom. Och så hamnar jag på altanen i skuggan och "skabaraiskuggan" istället. Nåja. Lite bränna lyckades hamna på nåt ställe tror jag. Men jag önskar jag hade farsans gener mer på den fronten. Den karln går ut genom dörren och kommer in "svart" efter en dag. Fusk!!


Jag och tjejerna har haft en speldag. Allt från boccia (stavning??) till crocket (eeh?!?) Allt för att de skulle hålla sams. De är verkligen på vrången nu. Det kan smälla för minsta lilla blick på fel sätt. *suck* Tjejer...jag ser inte fram emot tonåren!! Då flyttar jag nog ner i källarvåningen i ljudisolerat rum.


När sambon, den numera fd semesterfiraren, kom från jobbet, tog vi oss till stan för en välbehövlig shopping. Gillar priserna på City Gross, utbudet är stort också. Men alltid när vi är där så händer det saker. Startar vi inte larm så kommer nån unge bort. Men idag.   Det gick såå smidigt. Trisslottskänsla.

Fyllde inte mindre än 7 papperskassar med matvaror. Skönt att ha påfyllt i frys, kyl och skafferi för en tid framåt igen. Blir jag tokrik nångång i livet så ska en matvaruinhandlare få anställning här! #skriver upp

Vi belönade oss med Pizza Hut på hemvägen. Delvis för att klockan gick så att säga. Vem hade glömt lunchen idag igen...  Det var så länge sen sist, och gott såklart, vi unnade oss pizza. Den vegetariska är min favvo.


Vidare hemma igen så blev det uppsättning av studsmattan. Tjejerna galet nöjda!!!   Vi hade ju egentligen bestämt oss för att låta den "vila" i år pga allt pågående på tomt, altan m.m här. Men. Nu knöa vi fram den och den får väl stå framför ingången tills det finns en bättre plats för den. (Den enda tomma platsen för tillfället) Det är ju inte snyggt men...nåja. Tjejerna nöjda och vi får kanske mer frid i lugnet om de har ännu en sak de kan pyssla med på egen hand när föräldrarna i huset står och målar eller river nåt?! Eller att vi helt enkelt "snurrar huset ett halvt varv till"   Shit det blir bra!! Men mkt jobb är det. Kul jobb. Inte lika slitsamt på nerverna, såkallat.


I min takt får det ta den tid det tar. Bra Stina!! Inte alla dagar som är "rosenröda och enkla". Svårt. Men...

Och sambons semester del 1 tog ju slut idag så...helgerna kommer bli ALOT kan man säga.


Ibland undrar man vad folk pysslar med i hemmets lugna vrår en helt vanlig vardagskväll. Sitter allt folk och kramas i soffhörnet eller bakar de så mjölet når takhöjder verkligen??

I det här huset är vi som bekant inte som alla andra. Detta är en av alla "Lundbackennormala" moment som sker här.


    

Dante spöar husse i armbrytning.   


Nöjd med dagens utgång blir det nu att dyka ner i en nybäddad säng och hoppas på att få sova djupt och länge.

Älskar semester!! Mer med sol involverad men det funkar med det andra vädret också. Det finns fördelar i alla modeller så att säga.


Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards