Alla inlägg den 6 augusti 2012

Av csa - 6 augusti 2012 13:00

Tar en paus i alltet. Skriva lite av sig kan man då göra.


Är på G ut i dagen för lite hyss men lunch först. Har den stora förmånen att bli serverad den så...ja här sitter jag väl och väntar en stund då!?   


Igår blev det en hel del utfört i Högkvarteret a´la Vårt.   Allt från hålgörande i backen lite sporadiskt överallt, och så var jag på stöldturné. Ärlig sådan ska tilläggas. Ja..så ingen tror att jag brukar stjäla saker.   

En mindre djungel fyllde jag bilen med.


 

Med vad? Ja...de kan man nog fråga nån som kan blommor å sånt.

I min värld kom det iaf med gula, rosa och lila växtligheter. Kan inga namn. Jättedålig på namn.


De kom i jord både här och där och nu får Gud vara snäll och låta dem överleva flytten också. Det blev bra också. Tror jag ska "sno" flera nån dag här framöver. Har ett litet ställe där det ska bli fint nämligen, och där hamnade bara en hög gul och en hög lila igår.


Det blir rätt bra när man bara får tillét liksom.   


Rensning inför tippen tog sin tid de å. Nu kom tyvärr inte kärran hem idag...men imorgon vad det lät som. Då blir det bortforsling av junk och hemforsling av trävaror från brädgården.


Nä...nu får det ta och bli mat snart...magen är inte min bästaste vän idag. Det är uthärdligt, men kanske lite mat kan få den på bättre tankar?!


Vi hörs mera senare eller nån annan dag... Vi har ju semester liksom!!   Go with the flow...or...just hang around... Eller så kan man läsa Fredrik Backmans blogg om man vill få skratta lite. Har lagt till länken här bredvid om nån inte redan hittat den. Kika in och le.



Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards