Alla inlägg den 17 augusti 2012

Av csa - 17 augusti 2012 17:43

Det gör inte ont att ha så fina vänner som jag har!!


 

Cola, sol och (nya kompisen) Paganinikontraktet - De e grejjer de!!!


Natten som var blev kort. Hamnade i sluttampen på Hypnotisören och det bara gick inte att släppa taget. Ville ju veta slutet!!! Och så bra den var till sista sidan!! (summerade jag, där någonstans klockan 4 imorse...  )

Hur i himlens alla hörn ska jag lyckas vända tillbaka dygnet???? Hittills går det ju som sagt bara mer och mer utför för varje dag.   Går ju och lägger mig när jag nästa vecka nästan ska gå upp. Huga...


Men sån tänker man inte på en dag som denna inte! Det ÄR fortfarande semester!!  Det är fredag. Det är...bra de!


En tur till Polisen idag för att hämta det vi ställde till förra svängen. Att hålla sig för skratt där var svårt. Om "ett gott skratt förlänger...", som ordspråket säger, ja då kommer den här kärringen blir 130 minst!   De kan bli många jobbiga år för omgivningen det. Och lägger vi till att "ont krut förgås inte så lätt", ja då slutar vi på 158!!


Jaha...då ska man väl börja fundera ut vad man ska ha för kläder imorgon då?! Det är ju offentlighetsprincipen som gäller. Jag antar soligt. Jag antar skratt. Jag kommer må fiiiint av resultatet!!   

Tidig kväll blir dock ett måste. Ska nog ta en dusch och lägga mig och läsa lite...


Sitter dock och biter mig i fingrarna för att inte boka lite biljetter till Snabba Cash2. Hade gärna velat biomysa idag. Men, men. Det är ju inte så att man har nån babysitter nästgårds liksom...  

Nåväl. De går väl fler tåg till Kinnamanland.


 

De finaste brudarna med inte det största tålamodet.

Imorgon har de ingen aaaaning om. Hihi...


Nämen hoppsan! Nu vann jag visst på Tradera. Va fint!

Hejsan dårå!!


Av csa - 17 augusti 2012 00:07

Råkade visst somna under "bion" som Ida arrangerade i sitt rum för mig och Hannah här på kvällen.

Filmen "Shrek - Nu och för alltid" visades. Den e bra den! Att jag somnade berodde inte på filmen utan att det var så gosigt med lilla Hannah uppkrupen på armen. Hon är absolut världens bästa "kliare" och kramare så man blir trött dessutom. Min lilla gounge!

Den samme goungen vara idag på inskolning i en timme på Förskolan.

Det gick jättebra! Hon hade hittat nya kompisar där, men "...namnen kommer jag inte ihåg, mamma. Men vi skulle ses igen..." enligt hennes ord.

Skönt när det funkar!! Man får bara hoppas det håller i sig.


Solen har gassat på bra idag. Jag lyckades somna även ute i en solstol. Bra jobbat!! Eller...

Mycket sova blir det.   

Tyvärr och förbannelse, så misstänker jag varför. Kan många "attjo" och "snörvel" ge en ledtråd kanske?!   Har inte tid med sånt. Absolut inte inför helgen!!!


Hemmafixandet fortskrider.

Satt idag och summerade våran semester lite. Nu är den ju inte helt å håller över...men...

Fasen va mycket vi har hunnit med!!   Lite målning, nytt (och målat) altanräcke har kommit till, en trapp är numera ett minne blott, trallen har mer än påbörjats, staketet är i det närmsta "rikstäckande", bodens alla hålor är rensad, lilla hemlighuset utrensat, plattor har kommit hem, minnesplatsen, ett rum har invigds och möblerats till faktiskt "beboeligt"... Säkert mera har hänt här hemma. Men jag kommer inte på det nu.

En utställning har besökts däremot. Fast jag ser inte det negativa i det alls måste jag påstå.

Tragedin...

Furuviksparken har besökts för första gången men säkert inte sista.

Bio har besökts.

Badat har alla utom jag...

Saker har odlats och skördats och faktiskt så växer det ff där!! Framsteg!!

Det har vilats. Det har jobbats. Det har gråtits och skrattats.

Det känns som om hela alltet varit en berg-och-dalbana.

Några saker som var tänkt att göras har inte hunnits med. Men...än är inte undrens tid förbi.


Nostalgin då?!

Hittade av en slump en blogg skriven av någon jag inte vet vem det är. Men se/läs inlägget jag fastnade för här: http://tankegrytan.se/?p=2533 

Det där är våran "Hallsta Park" det.

Känsliga läsare undanbedes nu läsa vidare...   Här kommer erkännanden säkert nån inte hade förväntat sig härifrån. (Och bara för att jag just skrev det så...ni kommer läsa va?!   )


OJ, där har man plankat in otaliga gånger (hängde en gång i taggtråden, som var över staketet, så blodet sprutade ur händerna), haft sin första fylla efter att ha setat vid nuvarande Lövåsen och hällt i sig Kir/Fruktsoda eller de berömda utlangade TT:na (blääää av bara tanken), spytt ner en vakt som jag sen rymde från för att slippa bli hemskjutsad till mamma med skammen, dansade sig svett i själva innedelen långt efter den utlovade nu-ska-jag-vara-hemma-tiden för att sen ge sig av till Monte för strips och vitsås hos Emilio (som man alltid senare hade gratisräkning hos pga att storebror jobbade där=ekonomiskt!!), "pinkade" otaliga ggr i buskarna för att undkomma vakter för stämpelkontroll vid inplankningen (de kom ju liksom inte fram och kollade en tjej som satt på huk=smart!!) förälskat sig i nån oöverkomlig och slagits med både knytnävar och kniv i och så säkert flera upptåg som nog inte anses lagliga... Så de detaljerna behåller jag nog för mig själv. Jösses va minnen! Låter säkert inte så, haha, men fy f*n va skoj man hade där!! Det var ju liksom DET som var helgnöjena!! Det spännande förbjudna, för man hade ju inte ens i närheten åldern inne...men... DÄR va de fest!!

Och så ser man bloggen...och blir nästan tårögd. Kommunen borde stå i skamvrån för att de låter denna faktiskt fina plats dö. För det är ju faktiskt det som händer den. För mig kan de piffa samhället fullt med hela jordens blommor och annat lull-lull. Parken är för mig Hålans Hjärta. Men blir ju ledsen...


Ja de va tider det. Måste fasen ta mig dit nån dag och se hur eländigt det är med egna ögon.


Men nu ska jag och Hypnotisören forsätta umgås, där vi avslutade nån gång innan jag somnade...nån av alla gångerna idag...  


"När du tror du vet allt, har du inte ens en aning om hälften..."


Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards