Alla inlägg den 14 augusti 2012

Av csa - 14 augusti 2012 17:41

Nu ska jag chocka (mig själv) genom att blogga innan klockan passerat 23+!!

Mår jag verkligen bra???   

Jodå. Fint som snus!!!


Sitter i detta nuet och funderar på om vi ska jobba mera här...eller om vi helt enkelt ska ta och kavla upp ärmarna och låta tävlings-sisun ta över? Hm...men då måste sambon sluta "vila på maten" förstås...  


Idag har ännu en länga staket tagit sig närmre klart.   "Bara" 2 sidor kvar (just där) och sen är hela tomten inhängnad!! De va länge sen sist det... Dock finns det ju två områden till som har staket, det gamla lilla fula. Men det känns inte som panik att fixa om vi inte hinner nu. Skulle nog f-n kunna ta bort det helt om vi ville. Det är ju inte så att vi har en högrymmande hund här. Idag satt han och tittade, som Ferdinand, på när 3 rådjur nästan klev in på tomten. Hm. Bra iofs. Men...vart är actionen???? Saknar den nog mer än jag tror. Vaknade i natt av att jag trodde Dante var här. Det slutade i tårar...på altanen...och halv ihjälfrusen...

*suck*


Mera bilder, Ingrid? Tänk dig att du backat in i rummet, på första bilden, och sen snor dig åt höger, rummet runt...

Gillar den lilla kaminen nästan bäst med hela rummet. Den är det lite minnen i. Stått i en gammal skola i Västerås...sen oanvänd hos en fd arbetskamrat i ååååratal...och så slutade den alltså här av en mindre slump.

         


 

Mammas Gullis!! Snart 2:a klassare!!   


Blev lite inventering idag. Barnens kläder behöver ju ses över nu inför skolstarten på måndag. Inte många skor som får stanna kvar i Idas ägo kan man säga. Hannah, desto rikare, på arvegodsen. Bra med samma kön på "kullarna". Så det ser ut som att det måste till lite shopping framöver. Man kan nog inte gå i sandaler året ut, för det var väl typ den sortens skor som Ida ff passar i. Sen behöver huset nya uppsättningar "foppisar". Försöker komma på vart jag hittade rosa förra året...som jag inte köpte då... Undra om Elin vet?!   

Lite nostalgi...hittade en påse med sparade skor. Va sägs om dessa? Storlek 18 och huur söta som helst!!

 


Fick ett mkt trevligt mess idag (eller rättare sagt 3 innan jag fatta vad det var som "durrade"  ) och ett tu så blev det bara såå enkelt att fixa svaret "JAAA!!! Vi vill gärna hänga på!!!", på det. Tjejerna är lyckligt ovetande. Och jag tror jag ska hålla det så tills kvällen innan när de bara ska få veta att de ska läggas tidigt, plockas fram passande kläder och se fram emot nåt skoj!!!   Frågan är...ska DS:n få följa med på resan? Bussresan tar ju en stund...hm...fundera!!!


Annars ja. Staket är Prio Ett här. Skönt när det får bli klart, och det blir det inte av sig självt. Idag blev det dock lite "slagsmål" om vem som ska sköta själva handsk-hand-havandet.   


   

Men Bosse vann såklart!!

(Jäkel att vara stark i tänderna som orkar hänga i ett finger...)


Nåväl. Allt är väl ganska bra här, idag. Sol, lite jobb, ett uns av vind men framförallt ledighet!!!   Semester funkar väldigt bra för mig!!! It´s a keeper.

Har ju slängt bort så "mycket" annat i år så...ledighet och de fina vännerna behåller jag. Ooops...

(Nu ska vi se om mannen "vilat klart på maten"= songpop:at/atg:at/aftonbladet-paus:at.)  

Nämen?!?! Sa jag för mycket nu???


Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards