Alla inlägg den 11 augusti 2012

Av csa - 11 augusti 2012 15:17

Av csa - 11 augusti 2012 10:24

Igår hade vi invigning av vårat uterum.

Trots varierande fantasier på Facebook om våran invidning (fattar inte hur min status kunde misstolkas?!?!   ) så handlade den helt enkelt om mat, prat och mysigt. Här blev inga barn gjorda!!   


Hur onödigt är det egentligen inte att ha ett rum som bara står?! Mycket!!

Så när vi nu hade grillning på dagsplanen...varför inte en provsittning där?

4 vuxna och 4 gulliga barn hade nog en rätt bra kväll tror jag?! Vi är jättenöjda, och fortfarande mätta, efter allt gott. Kocken får väl MVG.

Bosse är kär i Carola numera, bara så ni vet. Det kaaan nåt med att hon, nåt gott i handen och han, liksom "försvann" lite då och då...men så kan det ju även bero på att hon är så söt och snäll. Jag är inte säker på vilket som är det rätta. 

Tjejerna var väldigt nöjda med sina nyfunna kompisar också. De var så söta och spelade Wii, busade och skrattade i timmar. Och ser fram emot nästa date redan! Hannah va så gulligt nervös i timmar innan. "Mamma!! Va roligt att det kommer killar hit och inte tjejer!!" (Kaj svettas av bara glädjen i detta...hihi...) Tjejerna fick ju ögonen att trilla ut när de hörde om att grabbarna dessutom hade POOL hemma. Detta ord pool är lika kärt dem som när Bolt hör ett startskott.   

Vi är alla väldigt glada över Sami, måste ju tilläggas, för det ska inte vara orättvist bedömt här inte!!   

Tack Lola och Sami, Hugo och Hannes    Snart kommer vi för lite "återbetalning"  . (Skojja!!!!) 



Idag är det måååånga glas att diska, så man skulle ju kunna tro att vi drack oss mätta. Hehe... Det mera otroliga är att sambon ser ut att må bra  . Hoppas gästerna också gör det!?   Själv höll jag mig gladeligen från rödvinerna. Annars hade den här bloggen inte kommit förrän om ca 3 dagar. För det är tragiskt men sant, så lång tid tar det för mig att smälta just röda viner.   

Men man har alltid ett val. Och mitt val är att aldrig dricka dem helt enkelt. Det finns ju så mycket annat gott, både utan och med, alkohol. Cola är dock bästa drycken. Sorry...men det ÄR bara så!!   


Nepp. Nu blir det frukost. För nu har äntligen de små prinsessorna slagit upp sina grå/blå. Naglar är nymålade i läbbig mörklila (minst pga fåfänga, mer för att hålla ihop, ajaja!!). Uppehållsväder ute. Lördag. Öppet lopp. Hej helgen!!   Känner för en travvinst idag!!



Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards