Alla inlägg den 29 augusti 2012

Av csa - 29 augusti 2012 17:13

Nu är det dags igen.

Behöver några raders betänketid på hur jag ska tolka livet just nu. Passar på att ta en kaffe till.

Vill dock få med att skriva att dagen varit so far good. Precis varit på mitt första möte i SOrollen och det var givande, intressant och jodå...!! Det kan sunka!!


Men! (Tony Irving)...hur ska man fixa detta så "anonymt" som möjligt?!...  


Låt säga såhär.

Jag har gjort ett val. Det är i grund och botten av en blandning av nyfikenhet, egoism och...idag kom nåt på plats och jag kom därefter på att det kan vara ett uns av geni-drag i det hela också.

Det låter bra!?

Nej. Det är ju tydligen inte det...   

ELLER, det kanske är just det A kommit på...och hur dumt det än må låta...det är just DET RÄTTA i det hela som är så JÄTTEFEL!!?? Nej...fråga inte...det liksom bara funkar så i somliga kretsar. You have to live with it to understand it.   

Första tanken när just en sån DÄR kommentar kom, var Ajdåhå!!!??? Men...så gick det några meningar till...och så några till...och så på vägen hem i bilen idag så trilla 5:an ner. Jag kan ha gjort ett genidrag här!!!


Jag hoppas nu att det verkligen kommer att dansa åt vänster och inte höger!!! Annars är jag lost och resten där vill jag inte veta om. Så nu röstar vi åt vänster folks!!! Tummar, tassar, tår och hovar åt vänster alltså!!  


Sen var det en sak till. Hur många människor är det som är JAsägare men ideligen säger NEJ, egentligen??? Man kan inte hålla på med detta hur länge som helst va? Eller är det en skrämmande siffra med schizofrena i landet som liksom bara ökar???? Hur många har de tänkt bli?

Jag ska snart emigrera. (Varberg skulle vara fint sa sambon   ) Sverige är ett sjukt land ingen penicillinkur kan stoppa. De som behöver vård får det inte. Och ännu värre, de fattar inte att de behöver det!! Och ännu värre än DET är att de "friska" snart blir sjukare än de sjuka för att de inte hålls isär.

Är ledsen. Det SKA vara klyftor i samhället har jag insett. Trodde inte en gråsosse skulle säga nåt dylikt men... I have to!


Nepp. Nu solstolen en stund för att ANDAS. Skämtar inte!! Det är sol och stolen väntar.


Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards