Alla inlägg den 12 augusti 2012

Av csa - 12 augusti 2012 23:45

Det var då nästan på håret att man hann med dagens blogg idag...

Mig spelar det ju egentligen ingen roll. Natt som dag. Igår eller förra veckan. Alla dagar har nu börjat gå ihop och jag vet knappt om det är morgon eller imorgon.   Men det är söndag...va?! Och det kanske inte spelar nån läsare roll heller, va vet jag, va vet jag?!
Här kommer några rader iaf.


Ännu en söndag (?) utan jobbångestens krypande känsla efter ryggraden. Underbart är dock kortare nu.   Men dumt att lida för det just nu. Släpp och skölj ner!!!


Jag var till frissan idag.

Hände inte igår.   Hände tydligen inte ens för ett halvår sen. För när mitt häfte skulle stämplas vid betalningen så insåg vi att det var 10 månader sen sist!!!   Det går bra med mina planer även i vardagshändelser som nån säkert märker. Jag är ju såå bra på att unna MIG saker, tid och händelser!! *ironi*

Nej jag är ju det där egot vetti...


Rätt skön känsla när borsten kan användas och direkt lägga ifrån sig. Innan idag så kammade man sig och sen avsätta 3 minuter extra till att försöka få loss borsten ur knån knastrig knut i nackpartiet. Nästan, om inte mer?!, 10 cm föll till backen. Nu är det kort! Eller ja, kort å kort...de beror väl på om man jämnför mig och Arne Hegerfors förstås... För min vana är det kort iaf. MEN otrassligt och de slitna topparna är väl uppsugna i nån dammsugare vid det här laget. 


Kom hem och staketgörning. Lite behjälplig var jag från och till. Jag höll i hammaren, kan man säga. Va jag tänkte göra med den stannar mellan mig och sambon.

Tvättstugan har tagit min mesta tid idag. Nån har visst slutat jobba med sånt i det här huset? Undra om det är samma människa som heller inte städar eller lagar mat längre? Konstigt är det... Hoppas den bara är på semester eller nåt!!!   


Ännu en länga är nu klar! Skönt och fint!!

Efter att jag hade hängt i gallret en stund så tog jag med mig Bosse ut i skogen till mina små ställen. Såg inte en svamp!!?? Men så fick jag se att nåt gult låg under Bosse där han hade landat sig och tröttnat på att matte snurrade runt. Mycket riktigt så hade lille Bo lagt sig på ett mindre hav av gulingar. SvampBo betydde förr att han tagit championat (champinjonat) men numera så får han väl heta det av den enkla händelsen från idag.

Jag tror jag blev så nöjd att jag berömde honom där och då faktiskt?!   Är det konstigt att hunden inte förstår mig alla gånger?? Beröm för vaddå  , såg han ut som. Nåja...


Mer än så hanns inte med på en söndag i mellansverige.

Ja...som skrivet...ingen söndagsångest ännu i detta huset iaf! Lovely!!!


Slutar med att gratta Ekespångs Winter Rana till klassvinsten i Ukl och Exc CK på rasspecialen i Byske, brorsan "Foppa" fick excellent och slutade 3:a i sin klass. Halvsyrran Bernerdalens Iza (naken som få) fick excellent och slutade 4:a i Ukl. Vad Doremis Oshiva fick vet jag tyvärr inte. Sen kanske det var fler barnbarn med...? Eller kanske med i Askersund eller Ronneby som också varit i helgen? Har tyvärr ingen koll på det, men jag hoppas alla är nöjda med sina små godingar och haft det toppen.


Rana och Foppa i Byske

Tusen tack Lena!!


Nu ropar sängen...

  


Av csa - 12 augusti 2012 00:38

Kul att man "äntligen" kan få känna sig riktigt älskad. Eller...  

De små odjuren som varken hörs eller knappt syns verkar ha hittat "hem" totalt här. Inomhus också. "Tack för besöket -  Ingen av Er är välkomna åter!!!" säger jag bara. Knotteländen.   Lär ha lite å göra inatt då jag endast lyckats ha ihjäl EN på flera timmar hittills...


Dagen har varit lugn å fin. Kollat på en hel del OS. Bästa från dagen måste norskornas OS-guld i handboll och Jamaicas staffetguld få anses vara. Tycker Bolt m fl gör det riktigt trevligt för sina fans efter sina lopp. Bra med kramar och uppskattning. Gillas!! Sk pyjamasstatus på hela familjen, i stort hela dagen, mao. Tur man bor där man bor. Man slipper våndas över vad grannarna ska tänka och se. Iofs så bryr jag mig ju föga om nån nu skulle ha nåt emot klädseln. Men iaf. Vi kan leka och mysa i alla slags kläder. Pyjamastyp gör det hela bara goare liksom.   Fasen. Jag vill ha en pyjamas!! Vem har snott de jag har/hade???

Tänk typ en sån här. Skulle funka!!   Sambon...present till mig??

 


Ok. Ingrid. Hittade några bilder i mobilen. Dock är det inte riktigt lika där ute nu, annat bord finnes, annan vinkel finnes ej, men...typ nåt sånt här levene är det där ute... 3 av fyra väggar har fasta fönster den fjärde har skjutdörrar ut mot vanliga altanen. Rummet i sig är ju inte nytt. Men att använda det till nåt annat än att bara gå in i, är i allra högsta grad en nyhet...  

   

Ska försöka tänka på dig och fota mera, nånna dag...  


 


När jag letade i mobilen efter lite bilder så hittade jag inte alls de bilder jag trodde jag hade där. Varför? Eller kan det möjligen vara så att jag faktiskt HAR använt den andra kameran?? Kan väl aaaaldrig vara möjligt?!?! Vi är ju typ allergiska emot varann.   


Made by Hannah- foto hittade jag dock. Uppfinningsrik liten donna va?! Hon är tokig i gräslök (???), av alla saker man kan äta. Och när hon var ute och plockade ur vårat grönsakshörn så var det ju så fina blommor på dem också, så de skulle ju då sparas. Hur gör man då? Så här! Rätt sött om jag får säga´t.   



De stod sig rätt länge också...


Nepp. Nu ska jag överge min jakt på knotten och läsa lite innan sömnen tar över. Nattinatti hörrni!!


 
När Bosses "kompis" var här på kollo några dygn.
Stor björn. Säkert farlig! Inte sitta bredvid honom inte, sa Totte, och gick ur bild...


Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards