Alla inlägg den 25 augusti 2012

Av csa - 25 augusti 2012 21:07

Då var det väl dags för att delge att man ff lever (för de som "slipper" FB) trots att hösten är här.

Dagarna trampar på. Lite i sirap. Lite på bomull.


Vi har tjejhelg här och huset är VÄLDIGT tomt utan både husse och hund. HerreGud!!   Nästa gång de tar sig nån tripp så ska jag bannemej låna in en hund, för det här var väldigt ovant och jobbig känsla...   Jag tror det är allra första gången jag är hemma utan hund på 12 år!!! Annars har det nog inte gått mer ett dygn utan, om vi bortser från den jobbiga BB-veckan för 8 år sen. Jag gillar det iaf INTE!!


Hussen är på specialen i Ängelholm pga att han ska var domare på dragtävlingen som är imorgon. Hunden anmälde han visst till utställningen idag, när han ändå skulle ner. Jag har alltså ingenting med detta påfund att göra!! De hade placerat sig som nummer 4 i championklassen med CK. Uppfödargruppen blev 2:a tror jag.

Jag ska inte påtala vad jag anser om det lilla jag sett om utdelningarna på den tillställningen. Och för en gångs skull så är jag inte ens ensam om tycken och tankar.   Bra till Er!

Hörde nyss att Bosse hade träffat två av sina ljuvliga Bernerlyansbarn idag! DET var skoj att höra!!    Enligt husse var Elvis en grann STOR pojk och Enya vacker som en dag. Låter som bra det i mina öron!!   Tror Enya fick VG men är inte säker. Hon var väl också för vacker för dagen?!   (Oj...nu kom det visst en groda iaf!!...hoppsan då!!)

Jag hoppas också att Elvis får bli fit for fight igen för ringspring han också. De har ju varit så duktiga. Och så hoppas jag att avläsaren på SKK kan ta och skämmas. En skugga kan vara annat än ED, skärpning!!! Stackars Elvis är i registret belastad med en 3:a, vilket inte alls är sant.


Bosse hade nu också varit och gett lite blod till forskningen. Bra Bosse!!


Vad har hänt här sen sist då? Hm...

Jobbade som vanligt torsdag...fredag...trafik"tjafsade" med en idiot till husvagnsägare i Köping pga E18fixandet som jag faktiskt inte vet vad det är bra för?! Trodde glädjande att det var asfaltsläggning men så bra var det ju inte!! Och pga dessa omläggningar har jag, som hatar pendling, haft ännu längre dagar i bil än vanligt.   Gissa hur det kännts...

Hemma-vardags-tjöta såklart mestadels. En brinnande skalle har förgyllt nästan hela min vecka. Not fun! Hoppas de igår kommer och kollar luften på jobbet för jag är inte ensam om att ha varit pillermissbrukare v34 kan man säga!


Och så igår så åkte grabbarna dårå...


Idag har jag och tjejerna softat i pyjamasar lääääänge. Sen drog vi till Erikslund och shopppa lite. Ikea, klädaffärer och City Gross hanns med på några timmar. Nu har vi ätit middag och gullungarna är så där gosigt nyduschade att man kan äta upp dem.   Lördagsgodiset slank ner och jag fick faktiskt smaka!!


Jag är trött i mössan så det blir nog tidig nattinatti. Hoppas jag!!

Imorgon blir det Marknad med mormor tror jag. Vädret bestämmer!


Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards