Alla inlägg den 9 juli 2013

Av csa - 9 juli 2013 23:10

Vilken fin tisdag!!!

Soligt. Hett. Mysigt på många så många vis.


Redan på förmiddagen så åkte jag och alla 3 barnen (ja, Hoffa är en hund, men ett "barn" på många vis) till Carola för att ha en trevlig baddag med henne+prinsarna+Madde och hennes guldkorn.

Så härliga ungar!! Alla var så snälla och goa mot varann. Badade och plaskade så det stod hett till. Vi mammor hann prata en massa "viktigt" och solen var med oss hela tiden! Tack så jättemycket!!!


Hoffa tyckte det var enormt trevligt med så många barn!!!   De kliar bra, de myser bra, de springer bra!! Ungar är bra!!   Fast även pappor är bra. Så bra så han tyckte han skulle med Sami på joggingtur.   Ja det tempot han skulle kunna delge! Sami hade nog varit vid garaget vid den här stunden isf. Hehehe.... 


Vi åkte hem först för Hannah hade lite otur och blev inte alls nöjd med att inte få bada mera... Men nu är hon oplåstrad till MAX och det lilla jag fick kika (typ obefintligt) så såg jag inte om det satt något kvar i såret på hälen hon drog till med. Vet ej hur dock...men skitsamma. Hon hann bada massor innan och vi som känner henne vet ju att bada kan man göra från solen går upp till solen går upp igen - bara man fick!!

Vattenodjur. 

Hon MÅSTE va adopterad/stulen!?!   


Här på kvällskvisten så kom det faktiskt några droppar regn, så nu kan man andas igen. Iom detta omslag så fick alla vovvarna någon nytändning och om jag inte visste bättre så kunde jag tro hussen gav dem speed i kvällsransonen. Den lille herren fick värst utslag av alla.      Jordens tuffaste plutt fick på nåt vis sånna där Tiger (Nalle Phu)-hopp i kroppen och var kaxigare än någonsin.

Den stora valpen (Bosse) var dock inte en minut sen att få valptakter han heller.

Man kan skratta sig blå åt de här två!!!

Tur man har en seriös Doris!! 


Så idag har vi lärt oss (Hoffa)...


  • Man kan morra och skälla!! På nåt vis så hittade han sig själv i en spegelbild och den där kaxiga valpen (han själv) behövde minsann få veta hut!
    Men den j*vla valpen var ju precis lika stöddig...så man gav bara upp med ett fnys och gick och la sig.   
  • Man kan vara med och plantera bättre och bättre för varje dag!! Tycker han själv alltså...   
  • Det är varmt i detta landet!!
  • Katten Diva slår ff högre än det mesta...
  • Att hans tillkomst i detta huset gått från såå bra till oanade höjder!  
  • Att han är enormt snäll och sover, stör ingen, förrän på morgonen vid 6 när husse går upp. Och matte också då...för har en gått upp här så är det MORGON i Hoffas värld. Batterierna börjar dock klinga ut bara man fått äta lite, gjort nummer 1 och 2 ute, och busat en stund. Så vid 8-9 tar han sovpaus igen.   

För att  ha "gått och lagt mig" för 3½ timme sedan så är jag ovanligt vaken ff. Men nu börjar speedtakterna ebba ut så det blir nog en härlig sömn om en sekund eller två...

Om jag bara kan sluta fundera på våra nya planer förstås...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards