Alla inlägg den 19 juli 2013

Av csa - 19 juli 2013 11:25

Hittade ett gammalt fotoalbum i rensningen.

Så mycket skog "vi" ägt!!? 

Iofs det visste jag ju...men fortfarande lite "tandagnissel" över att nån sålde bort det...har jag nog allt. 

Men det var ju 300 år sedan. Det förgångna är förgånget. 

 

Mest chockerande är ju att det varit den ordningen på grannen som sagts. I´m impressed!!! (Av det lilla som syns) 

Nu. De vänder sig nog i gravarna och svär tvåstämmigt.  

Men han var ju iaf och klippte gräset för 3:e gången i år, i förrgår så...   Skamligt tycker jag. Sälj å Tack och Hejdå!! Hett tips från "grannen" med det stora leendet.   


 

Back to the basement dårå...


Av csa - 19 juli 2013 09:40

En god morgon.


Sen sist så har vi haft andra hundar på besök. Lilleman hittade en 13veckors valp att terrorisera och en äldreman att respektera.

Gjort hembesök hos chefen. Hon är nu charmad och jobbet är i box.   

Att leka med prinsessorna i vattenspridaren är ju ascoolt. Men varifrån kommer vattnet??   Lika bra att jaga runt på det och ÄTA det som kommer ner.   

Och så väldans blöt man kan bli då... Matte påstår att han är som en bomullstoss. Jösses denna pälsen. 

Alla tjejernas kompisar är såå häftiga!! De kommer och går och man hinner inte riktigt med om de kommit eller gått!?   Men så lika fort är de här igen. Och det är stas!! 

Trädgårdsarbetet har lugnat ner sig. Matte säger att tjänsten är över där nu.   Kanske lika bra...att hon får ha rätt där...för man åker i badet när man just fått den perfekta jordinpackningen...och sen kommer blåsen... 

Inga pinkpölar eller annat på 4 dygn. Äter som en häst och sover hela nätterna som en liten ängel. 

Duktig kille!!! En härlig liten tass detta!!   När han inte kommer med döda fåglar i mungipan. Då är han inte härlig.   Men det är såklart kattens fel alltihopa. 


Magen verkar bete sig igen. Det var ingen rolig historia det inte...

Kanske gårdagens promenad hjälpte till lite också? Hela kroppen fick väl en chock?   Gick inte så långt som jag hade tänkt mig, heller såklart inte så fort. Men jag gjorde det!! Jag är så bra!!

Bosse visste inte vilken tass han skulle stå på.

"Matte sa: KOM BOSSE - VI SKA GÅ UT!!! Hon sa det faktiskt!! Nu är det VI IGEN!!!!"   

Kul kille den där. Min bästis.   


Tjejerna följde med på cyklar och jag lurade dem lite så de fick cykla mkt längre än vad de tänkt sig. MC fick vänta lite längre än tänkt...hehe...


Jag har ju mina udda saker jag roar mig åt. Främst beteenden just nu. Kanske beteendeanalytiker vore nåt för mig? Finns ett bra studiesamhälle. FB. Jösses. Jag har snart inte ett fel i när jag förutspår vad som ska skrivas, gillas, inte tyckas... Jag är så bra liksom!!!   

Roligast är iaf dessa små "hangarounds" som finns där.

En säger sitt och fancluben hänger på. Om överkuckun inte säger nåt/gillar nåt...ja då står de i kulisserna och vet inte om de vågar ha nån åsikt. Så då har de inte det. För säkerhets skull.   Snälla folks. Ta nu å försök tänka om. En dag måste man stå på egna ben och ha sin egen åsikt. Det blir bara jobbigare ju längre tid det tar innan navelstängen klipps. 

Men jag måste säga att Ni roar mig och mina självstudier blir lättare och lättare. 


Roligt var det iaf att skaffa valp. Och Doris. Somliga bara kan inte ha en åsikt där.   Och jajamen i rakt nedstående led såg jag vilka som inte har eget tycke i frågan. 

Sen är det väl så att de "alla" tror att de vet hur detta gått till. HerreGud. Först en valp. Okej...den funkade väl...   Han är ju söt. Och det var ju "på tiden". 

Men Doris. Omplacerad pga allergi??!! Jamen DEN har vi ju läst om förr. Staffar som byter hem. Det är problemhundar det och folk skyller på allergi.  

Fördomar...fördomar...

Visst fan flyttar de flesta av denna ras och de nära besläktade, TYVÄRR, av att folk tyckte det var coolt med nithalsband och sen fick hunden någon slags könsmognad och så blev det svårt att bara få ligga i sin egen säng helt plötsligt. 

Nu kan jag ju lugna med att Doris har jag varit med "om" sen första dagen, och innan, hon kom hem till min jobbarkompis. Har ALLTID älskat henne. Främst för att hon är en lugnare variant av staffe. Unik. Sen att matte i huset gråtit floder...husse kanske mera...och för inte tala om deras son...ja det är ju nåt man bara kan berätta och hoppas folk fattar. Detta har inte varit lätt för dem. Stackars människor. 

Jag vet.

Och nåt ruslopp för att "nu är hon vår" kan jag då tala om att det inte heller varit. Hon har typ varit påväg hit i över 6 månader. Men matte har helt enkelt svalt sina piller och gått jättesjuk hemma för att inte klara av att skiljas från sin vän. Men stor ångest och ledsamhet.  

Jag förstår.

Men så kom hon då hit för 7 veckor sedan. Det skulle vara en vecka för att se om matten i huset kände sig bättre eller lika. Även om nu 30-11 läkare sagt åt henne att "det är hunden du inte tål" så försöker man ju hitta kryphål i just detta har jag stor förståelse för.  

Och nu såhär långt senare. Hon trivs. Och VI trivs. Jättemycket! Hon är en perfekt löpkompis till sånna där knasiga människor som måste springa. Fattar väl inte att man kommer fram även när man går kanske?!   Bosse blev genast lycklig att någon som vill ruscha och leka kom hit. En kompis. Aldrig mer vara själv. 


Så lite kort. Nej. Folk förstår inte alls varför andra gör som de gör. Och jag kan säga att Mig förstår sig ingen på. Inte ens sambon. Och han borde väl? Jag är ju sån som går min väg när alla andra löper åt det andra hållet.

Always has been...always will be...! 


Att vara en i mängden är så svenskt liksom.

Tur man är blandras!


Nog på visdomsorden. 


Igår började källaren rensas. Hittade gamla kort bl a. Vet om att i det lilla rummet vi knappt vågat öppna dörren på, finns ännu mera. Ska bara ta mig förbi alla tarantellor och andra bortglömda monster...  Sen så kan man börja fundera vidare på vad som ska fixas först.

Vafab fick sig en eftermiddagsfika.

Sen blev det MHbeskrivning av hela familjen kvällen ut. Kanske främst mig. Frosta av frysen är ingen barnlek. Shit pomfritt va man hoppar högt när man sitter i mörkret och läser och så rasslar det loss nån liten isbit om far väg.    Nej jag är inte mörkrädd. Bara livrädd. 


Så idag fortsätter jag väl pilla och rassla runt.

Hoppas sambon behagar att komma och hjälpa till. Strax. 


Ifrån stormen på altanen i Västmanland....med den lilla, lilla träningsvärken...

...till er alla som "alltid" har +25 i vinglaset....

Ha nu en fin fredag!!  


 

"Ta det lite lugnt ibland. Också. Ni hinner..."


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards