Alla inlägg den 10 juli 2013

Av csa - 10 juli 2013 21:58

Imorse var det VÄDER ute. Jösses!! Det regnade och stormade underifrån t o m.   Som ett tecken från regnig himmel så fällde solstolen ihop sig av vindarna. 

Inget utemys kan man väl säga. 

Så det fick bli innegöror. Massa tvätt att vika och lite städning kostade jag på mig innan sambon kom hem. 


Tidigare idag blev det en tripp för att hälsa på "Bosses arbetsplats". Hoffa med såklart! Och han var ju så osocial man bara kan vara.   "HEEEEJ ALLIHOPA!! NU ÄR JAG HÄÄÄÄR!!! HOFFA VA NAMNET!! "

Hehe...vilket tillskott i arbetskraft de kommer få på TM.   Speciellt när det ligger karlar och kryper på golvet för att umgås. Haha!!! 

Idag fick han åka med Bosse i skuffen. Det var toppen att ha en bror att ligga PÅ. Haha!!! Snälla, snälla Bo. Det var lite pip (vaaaarmt!!!) på bortvägen men inte ett knyst hemåt. Duktig kille!! 


Passade på att åka till VC och säga adjö av kryckorna under tiden vovvarna "jobbade".

Tokiga mänskor på det där stället. De ville inte ha tillbaka dem först. Sen kom det väl ett ljusskott och påstod att jodå, man kunde ju låna kryckor även hos dem. Eeeeh jaaaa...det var ju där jag fick dem!! Nötter!!   


Sen blev det inte av det jag borde gjort, så jag får väl försöka hitta "barnvakt" nån annan dag istället då. Vill ju inte tänka jobb på semestern, men ser inte ut som det kommer kunna undvikas... suck...


Besök idag som gladde döttrarna. Lät ett tag som Looney Tunes på övervåningen dock. Hur ska vi överleva tonåren sen? Hehe... 


Blev lite nyfiken och gjorde lite matematik idag. 14 veckor, varav 7 i stillhet, +/- 0:at i mitt "arbete" från v. 22. Så sjukt nöjd!!! Och blev ju taggad än mera att nu ska det inte stå still mera. Nu ska det bli skoj! 

Hade ett mål med promis i helgen men nådde det inte.

Men nästa vecka går jag på semester och sambon med. DÅ. Då ska det bli mera prov och framsteg. För så ska det bara bli!!! 

Ingen är envisare än jag när det gäller.

Det gäller nu!


Kan inte låta bli att börja planera lite för kommande tid MED sambo i huset. 

Hihi...inga stora utsvävningar men likförbaskat så nåt. 100 meter är en långpromenad för mig, så det får bli sånna. Modeller av "långpromenader" ska nå Lagerhaus. Har lite på g där. Åsby måste jag till. Ikea kan man nog "kika på". Lite Tumbo och/eller Vås måste snokas på "nåt" också. 

Sen ska vi på badtripp också. Med instruktör! Hihi... Sol och värme hitåt tills då!!! 


Nu är jag trött och ska ta en värmade dusch efter denna brrrr-iga dag. Nån sa att imorgon kan man fälla upp solstolen igen. Jag hoppas det är sant! Jag behöver värme!!


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards