Alla inlägg den 9 juni 2010

Av csa - 9 juni 2010 23:05

Men nån rad här vill jag ha avklarad innan jag kramas med kudden... Trivs ju här ju!!   


Det är som sagt lite mkt nu. Som synes på tiden för det här inlägget... Ligger i sängen och bloggar,  bara en sån sak, ist för att sova... Men dit kommer jag ju snart! Och imorgon kan det gärna få vara klockan som väcker mig och inte hälsostatusen...


Dagen började 4, av varierande omständigheter. Det är för tidigt! Dagen har alltså bestått av ett digert jäspande...och jäspande... Men lite gjort fick jag nog. Var bara tvungen att ge mig ut på lunch idag. Behövde liksom miljöombytet. Det blev Thai med Elin och "Valpen". Jimmy den stackarn....riskerade hälsan på Statoil. Måtte han må bra!! Korv med bröd på det stället är ju inte direkt nåt jag rekommenderar efter min "vända" i Filipstad förra året.    Kan ärligt säga att jag än idag inte har så bra relation med just korv och bröd.


Kom hem och mera mediciner hämtades hem. Känner mig numera som en riktig pillertrillare...men skiten verkar hjälpa! 3 dagar på raken utan smärta!!!    Det är fan firbart!!! Vågar dock inte riktigt dra på med ringdans ännu... Är för van vid motgångar i ämnet.


Va har jag nu då som "felar". Jo...det skulle nog vi också vilja veta. Medicinerna nu är iaf för både det ena och det andra som har med magåkommor att göra. Allt från anemi till magsår. Så jag ligger väl där emellan någonstans...med några bra värden och andra rent av urusla... Men. Jag lever!!!


Av annan orsak så har jag idag inte fått nåt gjort här på kvällen. Karln sattes ut för Salu på FB tidigare...men han steg i graderna snabbt som tog hand om allt och lite till. Gräset är kanske inte grönare på andra sidan...?...det kanske rent av är ruttet!?    Nejdå, skämt åt sido... Han är bra-å-ha-grej om något den där sambon min. Framför allt så är han...

Nej! Stopp och halt! Inge mer PR för karln nu inte. Han kan ju bli lite kaxig då vettja...  


Kram på er! Nu går jag och loggar ner hela onsdagen den 9:e juni...

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards