Alla inlägg den 18 juni 2010

Av csa - 18 juni 2010 22:34

Så var det helg då! En som säkert vana besökare förstår är EFTERLÄNGTAD! Husse/pappa-lös sådan blir det. För han tog flyget med en polare imorse och försvann. Till värmen och solen? Nää...  Till LULEÅ av alla platser faktiskt. Två travgalningar ska imorgon vidare till Boden för där ska det visst vara nåt ståhej på kvällen/natten...ja inte vet jag vad.   Men de får nog skoj!


Själv har jag haft en hektisk dag. Jobbat och sen flexa jag ut lite tidigare för att åka till vet.en för vaccination. Där träffa jag faktiskt en annan bernerägare. En med loppor, ja hunden alltså... De hade visst/har haft en till hemma, en cansersjuk eller hur det nu var, ja hund det med. Det förvånar mig dock inte. Och inget annat heller när jag hörde mera om deras hundägande och "liv"...  Somliga saker är sorgligare än vad det behöver vara. Men valen är ju fria...vi bor ju i Sverige.   


Och apropå landet här. KAN DET INTE FÅ BLI IMORGON????? Ja...det där bröllopet...va över NU! Jösses va uttröttande att all media ska upptas av detta dag ut och dag in... Och det finns ju somliga som t o m blir påverkade i jobbet. phu! Give me a breake now!
Just i skrivandets stund så är det ju Mark å andra i nåt av dessa bröllopsprogram. När de där som "doar" sina låtar drog igång fick jag nog och stängde av ljudet. Det enda häftiga jag hittade där innan var att de "vågade" ta dit Magnus Uggla. Undra varför han inte fick sjunga "Jag mår illa..."   


Just ja. Jag hade ju en liten fråga i gårdagens blogg...
  
Ja..Ingrid och Anneli var ju ganska rätt ute. Ni är duktig ni!!   
Och här kommer svaret:

   
  
Ibland får man skojjiga reklamgrejjer!! säga vad man vill om denna, men unik lär den nog vara!


Nu ska jag ta och snurra ihop det sista här i hemmets lugna vrå, sen blir det film och så lär det vips vara lördag om jag känner mina tunga ögonlock rätt...   

(Rättelse just Nu)

Hannah ledsen så nu ska jag nog ta och gå och lägga mig bredvid henne ist för att sitta här... Gonatt, gonatt!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards