Alla inlägg den 10 juni 2010

Av csa - 10 juni 2010 19:00

Jag är...  ... Troligen är det den enkla anledningen att det var ett år sen sist man hade semester och inget annat. Imorse kan jag tacka Hannah-skrutt för att jag kom i tid till jobbet. Klockan ringde och ringde men inte f*n hörde jag den inte!! Kom iaf upp ungefär i samma tid som jag skulle ha åkt... Tur farbror Blå inte va morgonpigg idag inte!!   


Finvädret fortsätter! Har väntat på regn i massor i flera dagar nu. Men som bäst lyckades jag få ca 100 stänk på vindrutan till jobbet igår.    Kan man kanske förvänta sig att skyfallen får väta en till helgen kanske? När man är ledig och vill göra annat än att sitta inne, det vore som en självklarhet i fallet Taskig-tajming. Eller förvänta och förvänta...kanske önska vore rättare sagt?!   Jo. Så beställer vi. Glöm för allt i världen inte bort att jag totalt misslyckats med beställningarna de senaste 2 utställningarna... innan ni sparkar på mig!   


Har i dagsläget 3 enormt skitiga hundar. Att få dem alla i badet tills helgen är inte ens att tänka på. Undra vem/vilka som ska får slippa?? Ska iaf se om karln har orken till nåt dylikt när han kommer hem från kursen. Själv är jag "lite obrukbar" just nu. Måtte detta ge sig tills på lördag. Annars blir nog helgens tripp inställd.   


Har just setat och planerat lite inför den där semestern som kommer om 100 veckor (känns det som). Lite hundigt, lite barnvänligt och mycket mamma-pappa-slött har prio ett! OM nu den där biljonvinsten inte dyker upp förstås...(miljoner kommer man inte så långt för...  ) för då köper jag mig framgång!   Inom vad? Tja...det får vi se den dagen den kommer. Vinsten alltså.


Jag behöver ut och röra på mig!! Barnen vill absolut inte hänga på fick jag nyss till svar.    Klonings-behov!!! Men de är väl som mor sin...trötta och vill helst bara slappa efter dagis. Den ena är dessutom inne på vecka 4 med en underlig förkylning. Den är borta ena stunden och jättenära andra. Man får liksom ta dagen som den kommer och hoppas på att hon orkar gå till dagis morgonen därpå. Hittills *peppar, peppar* har det varit större lust att åka till kompisarna än räknade nysningarna.


Har lite funderingar kring både det ena och det andra just nu. En skiss i skallen är klockren! Men sen att ta saker från loftet och lämna tomtarna...ja den är inte så plättlätt den inte! Man får fortsätta önska och längta... Det är jag iaf jättebra på!!


Hörde jag en bil komma? Sambon??? Hope so!! Ciao!! Kram på er!!


Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards