Alla inlägg den 25 juni 2010

Av csa - 25 juni 2010 22:01

Ursäkta...men det enda jag just nu kan tänka är - MÄTT! Kan ju delvis bero på att vi åt underbar grillmiddag och efteråt kaffe och döttrarnas verk...

  

Den var god. Typ för god.   Kalori-koma-completed!!!


Det konstigaste idag är att jag "tålt" jordgubbar?????


En ganska slappar-fylld dag annars. Solstolat lite...och smuttat på en och annan "läsk". Den här bilden är till Lina!   (Ja, Johanna kan också kika om hon råkar "ramla in"...)

  
Totalt 4 ingredienser. Gissa! (Inte jordgubbarna och isen inräknad) Den var goood!!!   



Tog en liten promenad med ungar och hundar för ett tappert försök att få grejjerna att ramlar ner i kistan här på kvällen, men det enda jag fick var håll.

Mina midsommar-mysisar!!   

     


Andra har fått mer än kramar idag... Midsommarhångel minsann!


Undra va Kaj hade under sin kudde natten till idag egentligen?     


Nej...nu får dagen avslutas. Fotboll är inte så tokigt trots allt har jag kommit på. Man sover förbenat gott av "svamlet". Eller så får jag bara ta igen mig med lite FB-spel. Och ev en ny gott-i-glaset kanske?



Av csa - 25 juni 2010 10:55

Igår drog hela familjen iväg på min vinst-kryssning! Lyckat!!    Gratis är gott sägs det ju och jo det var det! Framför allt härligt att bara vi 4 fick ha en riktig heldag bara för oss själva utan MÅSTEN. Hundarna hade man såklart ågren över, som alltid när man ska åka någonstans...  . Men de bade bästaste hundvakten som släppte in och ut och promenerad med dem under dagens lopp. TACK JOHANNA!!!   Ovärdeligt att ha bra vänner!!!


Tidig morgon blev det igår. Gick upp 4!   och kom hem efter 21. Lång dag!! Men...

Vid 7 var vi iaf ombord och frulle på schemat!

  

Där kan man ju liksom vara hur länge som helst och "mula i sig".    Men döttrarna var ju som uppskruvade av all förväntan så det vara bara att remma på. Detta var ju deras permiär-tur på båt (av den här storleken) så det var ju självklart att det pirrade både här och kliade där i dem.

     

Det var soligt hela dagen men blåste ganska friskt. Iaf där på morgonen uppe på toppen av "lilla" Silja Europa som var våran båt på "dit-vägen".

Inte alls mycket folk och trängsel så det gick fint att både shoppa och strosa runt till Mariehamn. Och så fanns det ju annat å pyssla med, som barn och pappa   , spela och leka lite...

              

...och vi hann med att vara i bus-tagen litta grann också...  


Ida- och Mamma-bus.     

     

Sen var det strax därpå dags att byta färdriktning mot "Sveriget" igen som Hannah påtalade minst 22 ggr under resan. Inte för att hon inte gillade åkturen utan för att det var kallt att vara i ett annat land...   Finland - Isbjörnarnas hemland.


På nästa båt. Silja Galaxy.


Och självklart direkt in i Buffé-avdelningen. DEN måltiden satt som en sten i kistan. Vi har skojjat om att vi skulle äta tills vi rulla ut...men det var nästan så det blev verklighet. Efterrättsbordet satte t o m Ida i sitsen att lämna nästan en hel tallrik med chokladpudding!      Det händer liksom inte... Men vi rulla oss vidare iaf. Barnen gjorde då det mest "naturliga" att kasta sig runt i nästa boll-hav (!!) och jag och sambon hamnade i mat-koma... Jag svalkade mig med en drink...som blev nån till drink... Men konstig nog så var glasen tomma så fort?! Måste varit att de dunstna eller nåt...?!

     

Många fina båtar passerade oss på "havet".

           

Tänk att de kan flyta liksom... Jag är ju sådär förtjust i att åka just båt, men igår gick det ganska bra. Lekte väl bort obeghaget eller nåt...    

  

  

Lite soldäck mys och massor av shopping! sen var vi i hamn igen. "Alla" förråd är nu påfyllda. Både på klirr-avdelninge och gottegrisförlaget.   


Och hem kom vi till sist. En olycka i Enköping satte oss dock i en timmes väntan... Och vid hemkomsten var det inte så kaxigt gäng som däckade redan vid 22!


TACK BÄSTASTE FAMILJEN FÖR EN MYSIG DAG!!!  


Och idag är det som sagt Midsommarafton. Den blir nog go den med. Solen skiner och man är lagomt sliten. Ha en underbar dag go vänner!!!


Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards